Η μικρή μας αγελαδίτσα – Από τη μεριά του μπαμπά

“Θηλάστε” τους έλεγαν, “είναι ένα μικρό θαύμα” τους έλεγαν. ..

ώπα ώπα ώπα, περίμενε να βγάλω disclaimer γιατί θα το διαβάσει κανάς στόκος και θα νομίζει άλλα:

Disclaimer: Η ιστορία που θα ακολουθήσει είναι άκρως προσωπική. Οι ιατρικές λύσεις που ενδεχομένως περιγραφούν δόθηκαν από κανονικό(ούς) γιατρό(ους) με κανονικό πτυχίο γιατρού και δεν έγινε χρήση καμίας μαγικής σφαίρας, μη κλινικά δοκιμασμένης θεραπείας ή πρακτικής ή κάποιας από τις ιντερνετικές αρχιδιές που διαβάζετε σε γκρουπ με μανούλες. Αυτό δε σημαίνει πως οι συγκεκριμένες λύσεις όπως μάλλον θα περιγράψω παρακάτω αποτελούν εκ μέρους μου ιατρικές συμβουλές, παραινέσεις ή ουτε καν λύσεις για το ΔΙΚΟ σου πρόβλημα. Το ανθρώπινο σώμα δεν είναι μοτοσακό (ωραία 80ς λέξη ε;) να βουλώνει το μπουζί και να το καθαρίζεις με βενζίνη και αυτό να πιάνει σε όλα τα μοτοσακό(ωραία λέξη ε;). Αυτό που σου προτείνω όμως είναι το εξής: Άκου το γιατρό σου, αν δε σου αρέσει άκου και 2ο και 3ο και 4ο γιατρό, μέχρι να βρεις κάποιον που σου ταιριάζει. Μακριά από μαντζουνολόγους/νεροκουβαλητές/wiccan new age healers και τύπους που δεν έχουν πτυχίο γιατρού, εξειδίκευση στην παιδιατρική κλπ[υπάρχουν και κακοί γιατροί φυσικά, σουρπράαααϊιιζ. Οπότε, να χεις μυαλό και τύχη να διαλέξεις τον καλό]. Γιατί εδώ παίζεις με την υγεία ενός μωρού, όχι τη δική σου. Για τα μούτρα σου δεν πα να πίνεις λεμόνι για να σου περάσει ο καρκίνος; το δικό σου κεφάλι θα φας, δε με νοιάζει. ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ.

Τέλος, φυσικά και είμαστε υπέρ του μητρικού θηλασμού -αλλιώς δε θα τραβούσαμε αυτά που τραβήξαμε, ή οκ πιο σωστά τράβηξε η έρμη για να καταφέρει να θηλάσει.

Disclaimer τέλος

Πριν τη γέννα λοιπόν διαβάζεις για το θαύμα του θηλασμού και αδημονείς μαζί με την καλή σου για τη μέρα που θα κρατάει τον καρπό του άδολου έρωτά σας, θα έχει από πάνω της φωτοστέφανο, αγγελάκια θα παιανίζουν σε χαμηλή ένταση κονσέρτα του Μότσαρτ και συ με την αφράτη γενειάδα σου θα σαλαγάς τα πρ.. ωπα ωπα καπου ξεφυγε η φαντασίωση. Γενικά πριν τη γέννα όσον αφορά το θηλασμό έχεις στο ξεράδι σου μια εικόνα διαφήμισης πρωϊνού με δημητριακά, κλινικής γονιμότητας κλπ. Η πραγματικότητα κάποιες φορές είναι κάπως διαφορετική και λίγο πιο πραγματική.

χαρουμενη μανουλα
Η χαρούμενη μανούλα θηλάζει τον πριγκηπουλίνο της
Η πραγματικότητα

Όπως πολύ πραγματικά δείχνει η πραγματική παρουσίαση παρακάτω, χα ναι, πολύ καλά περνάει η τύπισα ε; ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΥΤΟΥΜΠΕΡ ΡΕ ΚΟΘΩΝΙ, ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; (ΟΚ έχουμε και τέτοια, δεν είναι ο 7ος κύκλος της Κόλασης κιόλας).

Και μια και η μαμά Σοφία περιέγραψε τα της μαμαδίστικης πλευράς, ας περιγράψω εγώ τη μπαμπαδίστικη. Ναι identity politcs κλπ, άμαδενεισαιμπαμπαςδενξερεις και τέτοια, ήρθε η ώρα μου.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή.

Ο συνδυασμός κλινικής/μηχανικής αντιμετώπισης προβλημάτων σε κάθε έκφανση της ζωής, βοηθάει στα συγκεκριμένα ζόρια. Δεν ξέρω αν έγινα έτσι λόγω εκπαίδευσης, ιδιοσυγκρασίας ή έτσι φύτρωσα, αλλά η λογική που ακολουθεί ο μπαρμπα προφήτης όταν παρουσιάζεται ένα πρόβλημα είναι “ΟΚ πως το λύνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά- και μόλις το λύσουμε κλάψε” και όχι “κοιτάω το πρόβλημα με ματάκια ελαφακίου τρέμοντας και κλαίγοντας απορημένος γιατί αυτό συνέβη σε εμένα”. Καλό-κακό δεν ξέρω.

Ξεμυτάει η μικρή μέσα στη μύξα και το vernix caseosa, βάζει τα κλάματα αυτή, βάζει τα κλάματα η μάνα της, τραβάω εγώ βίντεο και ακούγομαι να λέω “οχου οχου οχου, οχου οχου οχου, οχου οχου οχου” με χαρά και φωνή 6 οκτάβες παραπάνω από την κανονική μου. Τη βουτάνε, τη βάζουν στο στήθος, βρίσκει θηλή, ρουφάει, σταματάει να κλαίει, κλαίει η μάνα της όμως. Ηρεμεί το παιδί, ωπα λέω έπιασε με το καλημέρα, πήρε το πρωτόγαλα, σουπεργκερλ θα βγει η μικρή, με αυτά που διαβάσαμε θα έχει IQ 1920, θα μασάει κοτρώνες και θα κλάνει χαλίκια για πρωϊνό κλπ.

Μια και είχαμε επιλέξει αποκλειστικό θηλασμό και rooming in, μας τη φέρνουν αργότερα στο δωμάτιο, μόλις έστρωσε λίγο από την ταλαιπώργια η μάνα της, και εκεί αρχίσαν τα δύσκολα.

Η μικρή δε χόρτασε ποτέ. Μπορεί στα 2900 γρ το στομαχάκι της να ήταν σε μέγεθος φουντουκιού, μπορεί να βγήκαν 5 σταγόνες πρωτόγαλα αλλά εκεί σταματήσαμε. Μετά από 3 μέρες δεν είχε κατέβει ακόμα το γάλα (κάτι 4-5 ml κλπ), η μικρή προφανώς και έπαθε ίκτερο, ήταν ληθαργική στο σπίτι και την πήγαμε πίσω για επιστροφή και αλλαγή -οκ όχι, την πήγαμε πίσω να μπει σε λάμπα και να την ταϊσουν. Εκεί, περιμένοντας, βλέπαμε μια που είχε γεννήσει την ίδια μέρα με τη δικιά μου, να βγάζει ωκεανούς γάλα από τα βυζιά της, ενώ η δικιά μου έβγαζε ακόμα 2 1/2 σταγόνες με 3 ώρες θηλασμού. Και κει της σκάνε οι ορμόνες και η φρίκη και αρχίζει να μου κλαίει, γιατί μαλάκες μου, τις ποτίζουν με το “άμα δε θηλάζεις δεν είσαι καλή μάνα/ άμα δεν κατεβάσεις γάλα κάτι δεν πάει καλά με εσένα”, και να μη γαμήσω τίποτα, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ που είχαμε διαβάσει, από καλούς γιατρούς κλπ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΛΕΓΑΝ “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΑΛΑ” -υποννοώντας “υπάρχει μόνο δε θέλω να θηλάσω και βαριέμαι να προσπαθήσω”. Ε, όσον αφορά αυτό, είστε τελείως ηλίθιοι ρε;

Παρένθεση: Φυσικά και υπάρχει “δε θέλω να θηλάσω, βαριέμαι, πονάω, δε μπορώ, δε θέλω να μου ματσαλάνε τα βυζιά, δεν έχω όρεξη να το προσπαθήσω” κλπ. ΦΥΣΙΚΑ. Και δεν κρίνω, κάνε ο,τι θες και ο,τι νομίζεις ότι είναι καλύτερο, αρκεί πάντα να μη βάζεις σε κίνδυνο το παιδί . ΟΜΩΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ οτι “παιδιά, το γάλα μερικές φορές κάνει ΚΑΙΡΟ να κατέβει, μπορεί να μην κατέβει τη 2η-3η μέρα που λένε συνήθως”. Ε, δε μας το είπαν.

Ε εμείς πέσαμε στην περίπτωση “το γάλα άργησε 1 μήνα“. Κυριολεκτικά.

Βλέπουμε τις πρώτες μέρες ότι γάλα δεν κατεβαίνει λοιπόν, οπότε κατευθείαν, τι θα κάνουμε, θα μας μείνει το παιδί στα χέρια; [Όποιος στα σχόλια αρχίσει τις μαλακίες, να το κόψει από τώρα. Το παιδί είχε πρόβλημα. Ήταν ουσιαστικά νηστικό 3-4 μέρες. Οπότε αν έχεις κάποια αντίρρηση οτι έπρεπε “να συνεχίσει να προσπαθεί”, με τα δεδομένα που είχαμε -και δε χρειάζεται να πω λεπτομέρειες, αλλά το παιδί ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ-, κράτα την για τον εαυτό σου.]. Εκεί ο μπαμπάς έχει 2 προβλήματα: 1 βρέφος που δεν είναι καλά και μια μαμά που οι ορμόνες της παίζουν τσιγκολελέτα με αλυσοπρίονα στο κεφάλι της και επίσης δεν είναι καλά. Οπότε triage: Πρώτα το παιδί που είναι επείγον, μετά η μαμά που είναι επείγον μεν, λιγότερο επείγον δε. Το παιδί λοιπόν ξεκινάει συμπλήρωμα με σκόνη, με σκοπό να πάρει τα πάνω του. Βρίσκουμε παιδίατρο σύμβουλο θηλασμού και καλούμε (αρχές Αυγούστου τώρα αυτά, όλοι έλειπαν, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί βρήκαμε πολύ καλό γιατρό) να έρθει σπίτι, και στηρίζουμε τη μαμά που είναι εξαντλημένη, κουρασμένη από τους πολύωρους θηλασμούς -και την “αποτυχία”- και μονίμως με το χειλάκι να τρέμει από λύπη που της έχουν δημιουργήσει οι περιρρέουσες μαλακίες επειδή αισθάνεται άσχημα που “δε μπορεί να θηλάσει το παιδί της”. Όμως η μαμά μας μπορεί να περνάει ζόρικα αλλά δεν παρατάει τίποτα. Έρχεται λοιπόν ο σύμβουλος θηλασμού, ξεκινάμε μια προσπάθεια πιο οργανωμένη, θήλαστρα, θηλασμός, κάτι χάπια για αρχή [δε λέω τι, να μη νομίζετε ότι προτείνω κάτι. Οχι δεν ήταν χάπια μαγιάς μπύρας ήταν άλλο φυτικό πρϊόν-όχι ομοιοπαθητικες κ τέτοια,απλά ενα γαλακταγωγό φυτό. Funny story, οι μελέτες έχουν δείξει ότι ίσως η μαγιά βοηθάει, κανείς δεν ξέρει σε τι ποσότητα, οπότε η συνιστώμενη δόση είναι από 2 ως ..10 χάπια 3 φορές τη μέρα. Κουκουρούκου δηλαδή, στα όρια του placebo]. Το παιδί ευτυχώς παίρνει τα πάνω του, φεύγει ο ίκτερος , τα κάνει επιτέλους, αρχίζει και “ζωντανεύει”.

Και σκάει η μαστίτιδα. Γρομπαλάκια, πρήξιμο, πυρετός και ταυτόχρονα εξάντληση, το παιδί να ειναι στο στήθος αντί για 20 λεπτά που συνίσταται πολύ παραπάνω.. 39 βαθμοί απόξω, κόντευε 15αυγουστος πια, ψηνόταν η πέτρα, το αρκουδίσιο όλη μέρα ανοιχτό.. Η κακομοίρα έχει λιώσει. Την έχω φωτογραφία με παγοκύστη στο κεφάλι, το χέρι να πιέζει το στήθος με το θήλαστρο κ μια έκφραση “σας παρακαλώ, 1 ώρα να ξεκουραστώ…σας παρακαλώ”..Αλλά το προφητέϊκο δε μασάει, σφίγγει δόντια κ ξανά προς τη δόξα τραβά.

Από γάλα μαμάς; Παπάρια. Έχουμε φτάσει στις 20 μέρες, η μαμά παραπάνω από 10-20 ml δε βγάζει στο θήλαστρο, λογικά βγάζει λίγο περισσότερα στο στήθος με το παιδί αλλά και πάλι δε φτάνουν. Εχουμε κ bonus στην πίστα τώρα, μια κ πονάει φριχτα στο θηλασμό. Το παιδί την εχει τσαταλιάσει. Ερχεται ο γιατρος 2-3-4-5 φορές.Στη σταση δεν εχουμε πρόβλημα, το παιδί καλά πιάνει, τα εξεταζουμε όλα, τζιφος, απλα η μικρή είναι δαγκάνα. Χρησιμοποιούσε κ ψευδοθηλές κάποιες φορές μπας κ “επιανε καλύτερα”, μπα.. τίποτα.Να την βλέπεις να θηλάζει κ να κλαίει από τον πόνο αρκετές φορές κ ταυτόχρονα γάλα να μην έχει κατέβει ακόμα πολύ. Κάτι είχαμε αρχίσει να κάνουμε όμως. Στις 10 μέρες της πρώτης αγωγής, ο γιατρός μας εκτίμησε ότι δεν πιάνει,οπότε μας άλλαξε. Άλλα χάπια, κανονικό φάρμακο. Ε να μην τα πολυλογώ αυτό έπιασε. Είχαμε φτάσει στο μήνα κ πλέον παρατηρούμε ότι η ποσότητα σκόνης που τρώει το παιδί δεν αυξάνεται, αλλα μενει σταθερη. (Τι apps με διαγράμματα για τα πάντα βάλαμε… 5 το πρωι να σημειώνεις “60 ml σκόνη” “40 λεπτα θηλασμος”, “πάνα βρεγμένη-χεσμενη, κιτρινα νορμαλ”). Το παιδί παίρνει βάρος και η μαμά παίρνει τ απάνω της λίγο. 1 μήνα πονάει,πονάει πολύ ρε, αγχώνεται, ξενυχτάει κ ΤΩΡΑ βλέπει ότι ΙΣΩΣ αυξάνεται το γάλα. Και παρ΄ολα αυτά της τραγουδάει όταν θηλάζει (κ δεν είναι σε φάση “ΜΗ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΗΗΗ”). Τραγουδάει

Σιγά σιγά μπαίνει σε ρυθμό το παιδί. Κοιμάται καλά και πολύ, το γάλα της μαμάς αυξάνεται αργά αλλά σταθερά. Ακόμα όμως είμαστε σε φάση 50-50. Πρόσεξε: Έχει περάσει ένας μήνας και το γάλα που κατεβάζει η μαμά ακόμα ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ για να χορτάσει το παιδί. Και η μαμά συνεχίζει να πονάει. Στο 80% του χρόνου θηλασμού να πονάει. Ελάχιστες ήταν οι στιγμές που το μικρό τερατάκι αποφάσισε να μην στρίβει τη θηλή στο στόμα, να μην δαγκώνει και να μην τραβάει. Ελάχιστες οι φορές που τις είδα πραγματικά σε φάση “διαφήμιση Βιτάμ”. Για την κακομοίρα τη μαμά, όλη η περιπέτεια του θηλασμού ήταν και είναι ένας καθημερινός αγώνας, συνήθως επώδυνος και με πολλά προβλήματα.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ.

Και ο μπαμπάς; ο μπαμπάς τί κάνει σε όλο αυτό; Μαλάκες μου κάνετε τα πάντα όλα. Όσοι είστε και πολύ αντρουά και βαρύμαγκες, ξεχάστε τα αντριλίκια και τις αρχιδιές που σας μάθανε και καθίστε να μαγειρέψετε (να μάθεις ρε μαλάκα άμα δεν ξέρεις και να μάθεις να μαγειρεύεις ΚΑΛΑ. Λεχώνα είναι, δεν ειναι για τηγανιτό λουκάνικο με καυτερή πιπεριά και κρασί), να καθαρίσετε, να βάλετε πλυντήριο κλπ και να είστε 24/7 ΕΚΕΙ για ο,τι χρειαστεί η γυναίκα σας και το παιδί σας. Α και που σαι, αν δεν είσαι βαρύμαγκας και είσαι από την άλλη κατηγορία .. οκ το ξανασκέφτηκα, συνήθως οι βαρύμαγκες είναι και λιπόψυχοι.. αν είσαι λιπόψυχος λοιπόν, σου χω μια έκπληξη και μια συμβουλή: Suck it up, bitch και σκάσε και κολύμπα. ΚΟΛΥΜΠΑ γιατί ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ αυτή τη στιγμή. Έχεις 2 ευάλωτα και εύθραυστα πλάσματα, σε μια ισορροπία περίεργη και ΕΣΥ πρέπει να φροντίσεις και τα 2, να κρατήσεις ισορροπίες (πολλές φορές και ενάντια στα σόγια σου, τη μανούλα σου κλπ-ευτυχώς δεν είχαμε τέτοια, ίσα ίσα..). Και το κολύμπα σημαίνει αίμα δάκρυα και ιδρώτας. Στάνταρ θα κάνεις πράγματα βέβαια που ποτέ δε φανταζόσουν ότι θα κάνεις -άν δεν είσαι πατέρας, όταν γίνεις θα δεις, δε στα λέω για να μην χαλάσω την έκπληξη, αλλά αν είσαι σιχασιάρης, θα σου φύγουν αυτά, άνετα. Όχι πως είναι τίποτα ιδιαίτερο μη φανταστείς, αλλά ε, μερικά πράγματα που θα χρειαστεί να κάνεις, ε δε σου περνάνε από το μυαλό τώρα, πώς να το κάνουμε. Σε κανέναν δεν περνάνε από το μυαλό νομίζω, πριν το έγκλημα. Σε βλέπω εσένα που πας να γράψεις μαλακία σχόλιο, όχι δε γκρινιάζω, όχι δεν βαρυγκομώ, τα έκανα και θα τα ξανάκανα 100 φορές και τα κάνω ακόμα. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ κάνω.

Στήριξη φίλε λοιπόν θέλει η κυρά σου για να μην αισθάνεται πελαγωμένη στο .. εεε..πέλαγος . Γιατί ναι, μπορεί να χει τη μανούλα της και τη μανούλα σου τριγύρω τις πρώτες μέρες, αλλά μάντεψε, ΕΣΥ είσαι το βασικό στήριγμά της πια, ΕΣΥ είσαι υπεύθυνος ΓΙΑ ΟΛΑ, τουλάχιστον όσο αφορά τη λοχεία. Αυτό είναι το υπέρτατο man up challenge μπιτσιζ και όχι κάτι κουραδομαγκιές του κώλου. Να ξέρεις.

Το αποτέλεσμα..

Η μικρή μπήκε στον 5ο μήνα και είναι μια χαρά. Θηλάζει με μανία, ακόμα εννοείται πονάει -ενίοτε φριχτά- η μαμά. Ακόμα τρώει και συμπλήρωμα, αλλά είμαστε πλέον σε αναλογία 90 θηλασμός-10 συμπλήρωμα. Δέν έκανε κολικούς ούτε για πλάκα.Έχω ένα υγιέστατο κοριτσάκι 6 κιλών και μια ευχαριστημένη μανούλα περισσότερων κιλών, η οποία σπάνια μόνο λέει “αχ όχι δε μπορώ άλλο μη μη μη δαγκώνεις σε παρακαλώ”. Η μικρή κοιμάται σερί από τις 11-12 το βράδυ μέχρι τις 9 το πρωί, τρώει μισή ώρα και ξανακοιμάται μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Αυτό από τις αρχές του 3ου μήνα. Ευτυχώς μας έμοιασε. Είναι ήρεμη, γελαστή, χαρούμενη και καθόλου γκρινιάρα. Η μαμά της της τραγουδάει Φοίβο Δεληβοριά και τέτοια και ο μπαμπας της Black Sabbath και Type O Negative. Η μαμά συνεχίζει την αγωγή με το γαλακταγωγό αλλά πλέον έχει μειώσει τη δόση (γιατί παραλίγο να ξαναπάθει μαστίτιδα). Το θήλαστρο έχει καιρό να το χρησιμοποιήσει, σήμερα το βγαλε γιατί τίγκαρε στο γάλα και έπρεπε να τρομπάρει.

Μικρολεπτομέρειες που συνέβησαν σε εμάς αλλά δεν αποτελούν γενικό συμπέρασμα:

 1. Δεν υπήρξε καμία σύγχιση θηλής στη μικρή, καμία άρνηση θηλασμού, τίποτα. Όσο έπιανε πιπίλα μπιμπερό, τόσο έπιανε -και πιάνει- θηλή. Ποτέ δεν αρνήθηκε κανένα από τα δύο, ποτέ δεν εμφάνισε κάποια δυσφορία. Η μικρή όταν πεινάει θα φάει, από όπου και αν της το δώσεις
 2. Το γάλα έκανε 1 1/2 – 2 μήνες να κατέβει ικανοποιητικά και μόνο μετά από φαρμακευτική αγωγή που πήραμε από παιδίατρο-πιστοποιημένο σύμβουλο θηλασμού. Αυτά τα “το γάλα κατεβαίνει μετά απο την 3η μέρα, δεν υπάρχει δεν έχεις γάλα”, για μας δεν ίσχυσαν ποτέ.
 3. Η σκόνη δεν αποτελεί εγκληματική ενέργεια ούτε το παιδί θα βγάλει 2ο κεφάλι στη μασχάλη άμα της δώσεις. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΛΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΗΣΤΙΚΟ; Πόσο; 2 μήνες που έκανε στη δικιά μου να κατέβει;
 4. Ο θηλασμός είναι καλύτερος απο ο,τιδήποτε. Σε εμάς δεν ήταν το ειδυλλιακό εύκολο και άνετο πράγμα που παρουσιάζεται παντού -ισως για να μην αποθαρρύνει τις κοπέλες, γιατί ήδη πολλές τον αρνούνται με το καλημέρα. [Ναι και εγώ είμαι κατά του “αχ προσπάθησα 2 μέρες, δεν κατάφερα, κριμα, αντε γεια”. Πάλεψέ το μωρή λίγο..]
 5. Η ιστορία με τα θήλαστρα..τι να πώ, έχω την εντύπωση ότι είναι παραφουσκωμένοι οι ισχυρισμοί περί αποτελεσματικότητας. Ίσως αυτό το διπλό βιομηχανικό που έχουν στο μαιευτήριο να χει καλύτερο μοτέρ και να τραβάει καλύτερα. Αλλά οκ, μας δώσαν ένα του 200ρικου, κάναμε τη δουλειά μας, αλλά ήταν και λίγο έτσι κ έτσι. Η μάνα έλεγε ότι οκ τραβάει αλλά δεν το αισθάνεται και τόσο αποτελεσματικό.
 6. Τα μπιμπερό που μας έσωσαν -και εδώ είναι η μοναδική διαφήμιση που θα κάνω- είναι τα Dr. Brown’s . Δοκιμάσαμε 1 άλλη γνωστή μάρκα απο διάφορα σετ που μας είχαν δώσει φίλοι, το παιδί δεν τα θελε, πνιγόταν με τη θηλή που ήταν για 0-3 μήνες κλπ. Πήραμε αυτά και μια χαρά, κατευθείαν το πήρε, κατευθείαν ήπιε, ακόμα από αυτά πίνει. Και πω ρε συ, ήταν εμπειρία να ταϊζεις ενα πλασματάκι 2.500 γρ με 30 ml γαλατάκι και να το βλέπεις να μασουλάει και μετά να κλείνει ματάκια και να κοιμάται..

 

Μπορεί η εμπειρία αυτή να χε σκαμπανεβάσματα, μπορεί να χε δύσκολες στιγμές και για τους 2 μας, και προφανώς κυρίως για τη μαμά, ο μπαμπάς είναι απλά μανατζερ εδώ πέρα (άλλο που θα πρέπει να ναι καλός μάνατζερ) αλλά δεν αλλάζεται με τίποτα αυτό το φαφούτικο χαμόγελο και το μικρό γελάκι με το -χνι που κάνει στο τέλος η μικρή μου όταν ξυπνάει.

Κοινώς, για να προλάβω ο,τι μπορώ: Τίποτα από τα παραπάνω δεν ήταν γκρίνια και αχδεμπορώ.

Θηλάζει τώρα. Και δεν πονάει. Yay!

 

 

 

 

 

5,294 σκέψεις σχετικά με το “Η μικρή μας αγελαδίτσα – Από τη μεριά του μπαμπά”

 1. To διπλό θηλαστρο που νοικιάζεις με 50 το μήνα αξίζει κάθε σεντ, και φτιάχνεις τρελή καβάντζα από γάλα. Πολύ πιο εύκολο για τη μαμά επίσης.

 2. SUPERSLOT ซุปเปอร์สล็อต เครดิตฟรี
  ซุปเปอร์สล็อต สล็อตออนไลน์ ลงทะเบียนเป็นสมาชิกพร้อมแจกเครดิตฟรีค่ายดัง สล็อตXO Jokerสล็อต PGSLOT แล้วก็สล็อตออนไลน์มือถือ สามารถฝากถอนได้ฟรีไม่มีอย่างต่ำ Slot online จ่ายจริงมาก ยอดเยี่ยม เว็บไซต์สล็อตชั้น1 Superslot168 เพลิดเพลินใจกับการเล่นเกมส์
  เว็บไซต์คาสิโนออนไลน์ สล็อตฝากถอนไม่มีอย่างต่ำ สามารถรับเครดิตฟรี และ สามารถ ทดสอบเล่นสล็อตออนไลน์ฟรี > สมัครสมาชิก< ฟรีไม่มีเงื่อนไข

  รับในทันที โบนัส 100% สมัครสมาชิก
  การลงทุนใน “สล็อตออนไลน์” ในตอนนี้นั้น ซึ่งเราสามารถเข้าผ่านทางหนทางออนไลน์ได้มากมายหลากหลายต้นแบบเลยก็ว่าได้ และในแต่ละเว็บไซต์นั้นที่รับพนันออนไลน์จะมีแบบการพนัน ที่นักออนไลน์สามารถเลือกเดิมพันได้ ตามทักษะรวมทั้งความสามารถหรือ แม้กระทั้งสิ่งที่จำเป็นของคุณได้อย่างดีเยี่ยมเลยก็ว่าได้

  ค่ายสล็อตซุปเปอร์ ไม่เพียงแต่แจกโบนัส ให้แก่สมาชิกทุกท่าน โบนัสสูงสุดถึง 100% เพื่อเพิ่มจังหวะสำหรับเพื่อการเล่นของคุณที่มากขึ้น นอกเหนือจากที่จะเพิ่มช่องทางแล้ว ยังเพิ่มการแตกของโบนัสที่มากขึ้น ให้ท่านได้รับ โบนัสสูงสุด

  พวกเราได้เขียนโปรแกรม อย่างหลักหลายแพลตฟอร์ม ที่จะตอบสนองต่อความอยากของนักการพนัน ที่อยากเล่นการเดิมพันออนไลน์กับปากทางเข้าsuperslotซึ่งเรานั้นเป็นเอเย่นต์รายใหญ่ที่มีสิทธิ์ให้บริการ ในการเล่นเกมสล็อตออนไลน์ แล้วก็ในด้านของระบบการฝาก – ถอนเงินต่างๆ

  ถือว่ามีความน่าเชื่อถือสูงมากมายๆไม่ต้องเป็นทุกข์กับเรื่องกลุ่มนี้เลยแม้แต่น้อยเพราะว่าพวกเราประพฤติตามข้อบังคับสากลอย่างเคร่งครัดฉะนั้นไม่ว่าจะเป็นการฝากเงินและก็เบิกเงินต่างๆเข้ามา

  Teddy168 เล่นสล็อต Superslot​ No.1 บริการ 24 ชั่วโมง
  Teddy168.game คือเว็บไซต์มีชื่อเสียงจากค่าย Superslot ที่มีเกมมากมาย ไม่ว่าจะเป็นเกมดังจากค่าย AMB Superslot PGSLOT JOKERSLOT SLOXO เป็นต้น แม้คุณเป็นคนที่ติดอกติดใจสำหรับในการเล่นเว็บพนันออนไลน์ หรือเป็นคนที่ชื่นชอบเว็บไซต์พนันสล็อต คุณสามารถเข้ามาสมัครสมาชิกกับทางเว็บ Teddy168 ได้เลย
  สล็อตXO
  โดยเดี๋ยวนี้เว็บไซต์ของเรามีสิ่งอำนวยความสดใหม่วกให้ผู้เล่นอย่างครบถ้วนอีกทั้งระบบเติมเงินอัตโนมัติ
  ไม่ว่าคุณจะฝากหรือถอนก็สามารถทำเป็นกล้วยๆด้วยตัวคุณเอง ด้วยระบบฝาก-ถอนอัตโนมัติที่มาทำให้คุณสดวกสบายเยอะขึ้น

  และก็ระบบใหม่ล่าสุดที่เพื่มเข้ามาซึ่งก็คือ การเติมเงินผ่านทาง Truewallet ที่มาอวยความใหม่วกของผู้เล่นให้ดีเยี่ยมขี้นๆไปอีก ถ้าเกิดคนไหนกันที่ตามหาเว็บไซต์พนันสล็อตออนไลน์ที่ดีที่สุดในขณะนี้จำต้องไม่พลาดอย่างยิ่ง

  เพราะเหตุว่าเว็บไซต์ของเรามีเครดิตฟรีที่พร้อมจะแจกให้กับทุกๆท่านแต่ละวัน ไม่มีจำกัดจำนวนอีกด้วย บอกได้เลยว่าสายพนันไม่สมควรพลาดอย่างมาก สมัครสมาชิกวันนี้ รับเครเดตฟรี
  100% แน่นอน

 3. ชวนทางนี้นักเสี่ยงดวงออนไลน์ทุกท่านมาร่วมสนุกกับสล็อตเว็บตรง แตกง่ายสุดยอด ทดสอบSLOT SUPERเข้ามาสนุกกันได้แล้วกับสล็อต เว็บตรง แตกง่าย สร้างกำไรกล้วยๆ เกมทำเงินสุดปัง รองรับมือถือทุกรุ่นไม่ว่าจะเป็นIOSเล่นได้หมด
  ลุ้นรับรางวัลใหญ่กับSUPERSLOTดูข้อมูลเพิ่มเติมนอกเหนือจากนี้ ตรงนี้สำหรับสมาชิกใหม่ที่พึ่งสมัครสมาชิกวันนี้รับโบนัสฟรีทันที100%สูงถึง 10,
  000 บาท พวกเราได้คัดสรรรวมทั้งรวบรวมเกมสล็อตออนไลน์มากมายหลากหลายประเภทมาไว้ที่นี่
  เพื่อตอบสนองความปรารถนาของผู้เล่นทุกคน สายเกมออนไลน์ไม่ควรพลาดเกมที่เล่นได้เงินจริงถอนออกมาใช้ได้จริงรวมทั้งมีเกมส์ให้เลือกเยอะแยะมาเสิร์ฟถึงคุณแล้ว สุดปังกับสล็อตมือถือ ฝากถอนได้ตลอดทั้งวัน ทุกท่านจะไม่น่ารำคาญจากเกมเด็ดกว่า100 เกม ที่มีในเว็บจะทำให้คุณได้รับเงินรางวัลก้อนโตนับไม่ถ้วนเมื่อชนะในแต่ละการลงเดิมพัน อีกทั้งได้ความสนุกสนานแล้วก็ได้เงินจริง ปัญหาที่เกิดจากทางการเงินของท่านจะไม่ใช่เรื่องยากอีกต่อไปไว้ใจมาลงทุนกันกับคาสิโนออนไลน์ เว็บตรงซึ่งสามารถหาเงินให้คุณได้จริงๆไม่มีตัวแทนหรือคนกลางสนใจคลิกมาได้เลยที่ superslotgame.co ค่ายตรงไม่มีเรื่องราวทุจริตสามารถเชื่อใจได้หนึ่งร้อยเปอร์เซ็นต์ superslot

 4. Hello there! I know this is somewhat off topic
  but I was wondering which blog platform are you using for this site?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 5. Fantastic beat ! I wish to apprentice while you amend your web site, how could i
  subscribe for a blog web site? The account aided me a acceptable deal.
  I had been a little bit acquainted of this your broadcast offered
  bright clear idea

 6. This is the right site for everyone who wishes to find out about this topic.

  You understand so much its almost hard to argue
  with you (not that I really will need to…HaHa).
  You definitely put a brand new spin on a topic that’s been written about for many years.

  Wonderful stuff, just great!

 7. I have been browsing on-line greater than 3 hours as of late, but I by no means discovered any attention-grabbing article like yours.

  It is beautiful value enough for me. In my view, if all website owners and bloggers made just right content as you did, the net shall
  be much more useful than ever before.

 8. This design is incredible! You most certainly know how to keep a reader amused.

  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really loved what you had to say, and more than that, how you presented it.
  Too cool!

 9. ฝึกหัดเล่นทดสอบ
  BETFLIXFAN ชั้น 1 ค่อยมาปล่อยของโต๊ะจริง ถือเป็นจังหวะที่วัดความรู้ความเข้าใจตนเองได้ ด้วยระบบออนไลน์ บาคาร่าเซ็กซี่ เปิดบริการทดลองเล่นฟรีจำนวนมาก บางเว็บติดตั้งโปรแกรมจำลองการเล่นบาคาร่าจริงเต็มแบบแทบจะแยกไม่ออก จึงเป็นผลพลอยได้นอกจากจะได้ใช้ความรู้ว่ามีพร้อมและก็เอาชนะมันได้มากน้อยมากแค่ไหน เพื่อปรับปรุงแก้ไขพัฒนาตัวเองให้อยู่ในสนามแข่งขันเพิ่มประสิทธิภาพการเดิมพันที่เป็นไปสมบูรณ์แบบ เนื่องจากว่าการจะเล่นพนันบาคาร่าได้ดิบได้ดีจะต้องมีความรู้ความเข้าใจแจ่มแจ้งไม่ใช่แค่ลองเล่น
  บาคาร่าออนไลน์

  วงเงินมีเยอะแค่ไหน กำหนดไว้ก่อนเข้าใช้คาสิโน ถือเป็นการควบคุมความประพฤติที่เกินเลย ลงในสนามแล้วความโลภละโมบโลภมากมันเกิดขึ้นเสมอ การวางเดิมพันต้องรู้เท่าทันแบ่งมันเป็นส่วน ควรจะเล่นในปริมาณเม็ดเงินมากน้อยแค่ไหน แล้วถ้าเกิดไม่ชนะเลยเห็นด้วยการสูญเสียไปได้ไหม วิธีแบบนี้จะช่วยลดจังหวะการเสียตังค์เกินจำเป็น เล่นแบบพอตัว ได้ก็ไม่กลัว เสียก็ตั้งรับไหว

  ผลกำไรตามเป้า อย่าเอาต่อ เลิกเล่นในทันที
  บางทีก็อาจจะเห็นว่ามันเป็นการตัดจังหวะของการเสาะหาผลกำไรที่มันกำลังไปได้ดี แต่ด้วยการแข่งขันมันจะต้องมีจุดเสียท่าเราต้องมานั่งเสียเวล่ำเวลาตามเก็บในเมื่อใดก็ตามแพ้
  การพนันแล้วได้กำไรตามเป้าก็ควรจะมัวแต่พอดี อย่าฝืนเพียงแค่ด้วยเหตุว่ามันกำลังเข้าทีเหมาะสม สรุปในที่สุดแพ้ขึ้นมาสิ่งที่ได้มากลับไม่เหลืออะไร อันนี้ก็ไม่ไหว
  เล่นเพราะเหตุไรก่อน

  แพ้ไม่คงเดิม ตามเก็บให้ดีจำต้องทน ทุกการเล่นพวกเราเลี่ยงมิได้ที่จะแพ้ แต่จะไปได้สวยแล้วก็อยู่รอดบน
  เว็บไซต์บาคาร่า รวมบาคาร่า ขึ้นกับที่การแก้เกมผู้ใดกันจะเก่งกว่ากันเพียงเท่านั้น ทุกคนเคยแพ้ แต่ว่าคนไหนกันที่จะจมปักอยู่กับสิ่งที่ทำให้พวกเราไม่ขับไปข้างหน้า ตราบใดที่เรายังได้โอกาสและเวลาในการแสวงหากำไร
  การแก้แค้นนับว่าเป็นสิ่งที่ไม่ควรขาด แม้กระนั้นต้องขึ้นกับสติ ความไม่ประมาท ไม่ใช่ตาม้าตาเรือเล่นบ่อยเกินไปบ่อย จริงอยู่ตามเก็บเอาคืนมันเมื่อยล้า แม้กระนั้นแพ้ไม่แก้คืนมันก็มิได้ คาสิโนออนไลน์ยิ่งง่ายใช้แนวทางวางเงินได้ผลดี เพียงแต่ต้องใช้เงินพอสมควรในการทบ แล้วคุณจะจบงาม เงินทุนได้ด้วย ได้กำไรช่วยอีก

 10. May I simply just say what a relief to find an individual
  who really knows what they’re discussing on the internet.
  You definitely realize how to bring a problem to light and make
  it important. More and more people need to look at this and understand this side of the story.
  It’s surprising you’re not more popular given that you most
  certainly have the gift.

 11. تقریبا همه افراد دچار نوسانات طبیعی در خلق می شوند و گاهی اوقات دچار غم و اندوه می شوند.
  این نوسانات خلق طبیعی هستند و به ما کمک می کنند
  تا از چیزهایی که در طول زندگی مان از دست داده ایم، آگاه شویم و بتوانیم شادی ها را در کنار غم ها درک
  کنیم. اما اختلال افسردگی با این نوسانات خلقی طبیعی متفاوت
  است.

  افسردگی تنها یک یا دو علامت ساده نیست، بلکه
  ترکیبی از افکار، احساسات، رفتار ها و تجربیات مختلف است.
  افسردگی دارای طیف متنوعی از علائم
  شامل کاهش انرژی و بی حوصلگی، لذت نبردن از فعالیت های گذشته، خلق غمگین، کاهش یا افزایش اشتها و
  وزن، بی خوابی یا پرخوابی، اختلال
  در تمرکز و تصمیم گیری، احساس ناامیدی،
  شکایت های جسمانی، دوری گزینی از سایرین، تحریک پذیری و گاها افکار خودکشی می
  باشد. بسیاری از افراد دچار افسردگی همراه با این علایم، احساس اضطراب
  نیز دارند . گاهی اوقات، در افسردگی علایم جسمانی مانند حالت تهوع یا ضعف، دردهای بدنی، تاری دید، تپش قلب، و
  تعریق به وجود می آید.

 12. Heya! I realize this is kind of off-topic however
  I had to ask. Does unning a well-established website suuch as yours require a large amount of
  work? I’m brand new to operating a blog however I do write in my journl everyday.
  I’d like too start a blog so I will be able to
  share my oown experience and feelings online.
  Please let me know if yoou have any kind of suggesetions or tips for neww aspiring bloggers.

  Thankyou!
  Oracle Java

 13. Hello! I know this is kinda off topic nevertheless I’d
  figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a
  blog article or vice-versa? My website covers a lot of the same subjects as yours
  and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you might be interested feel free to send me an e-mail.
  I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

 14. خود ارضایی به هرگونه عمل جنسی گفته می شود که توسط خود شخص و بدون وجود شریک جنسی به اوج ارضای جنسی و جسمی برسد.
  ترک خود ارضایی زمانی نیاز است که این عمل به
  یک اعتیاد ( آشنایی با علائم اعتیاد) تبدیل شود و یا اینکه از نظر روانی و عاطفی عمل خود ارضایی بر زندگی روتین افراد اثر سویی داشته باشد.

  عمل خود ارضایی در بیشتر مواقع یک عمل جنسی معمول است و تا
  زمانی که به اعتیاد تبدیل نشود، نگران
  کننده نخواهد بود. در برخی مواقع خود ارضایی
  می تواند افراد را بشدت از نظر روحی
  درگیر نماید. خود سرزنش گری، دوری از رابطه جنسی سالم، استرس، افسردگی و… همگی از آسیب
  هایی است که اعتیاد به خود ارضایی می تواند به بار آورد.
  بنابراین در این مطلب سعی کرده ایم به طور مفصل
  به موضوع ترک خود ارضایی برای رها شدن از همه ی آسیب های فوق بپردازیم.

  در ادامه همراه ما باشید.

 15. ترک خود ارضایی از نظر علمی
  کاملا ممکن است. بخش زیادی از ترک اعتیاد
  به این عمل مانند هرگونه اعتیاد
  دیگری جنبه های روحی و روانی زیادی دارد.
  بنابر این نیاز است که با تمام اراده خود تصمیم به ترک گرفته باشید و از شکست هراسی
  نداشته باشید. در ادامه راه هایی برای ترک خود ارضایی که از نظر علمی ثابت شده اند را بازگو می
  کنیم.

  ورزش کنید
  ورزش انرژی مازاد شما را کاهش می دهد.
  ورزش علاوه بر آن شادابی و نشاط نیز
  با خود به ارمغان می آورد. ورزش هایی مثل دوییدن و شنا می توانند باعث
  ترشح اندورفین در بدن می شود. اندورفین هورمون شادی و نشاط در بدن است.
  همچنین ورزش هایی مانند یوگا می تواند آرامش و اضطراب ناشی از
  ترک خود ارضایی را به طور چشمگیری کاهش دهد
  و موجب آرامش هرچه بیشتر گردد.

  تغذیه سالم
  تغذیه سالم با میوه و سبزیجات کافی می تواند همیشه
  سطح انرژی شما را در سطحی متعادل نگه دارد و احساس خستگی و کسلی را از افراد دور نماید.
  احساس سرزندگی و نشاط می تواند افراد را از کارهایی مانند خود ارضایی که که به بدن آسیب وارد می کند منع نماید.

  خواب کافی
  کم خوابی با خود بی هدفی و کسالت به دنبال خواهد آورد.

  نداشتن خواب کافی به مرور افراد
  را دچار افسردگی می کند.
  تنظیم عادت خواب و همچنین خواب کافی به میزان 8 ساعت در روز می تواند احساس افسردگی را از افراد
  دور می کند.

  حمام آب سرد
  حمام آب سرد در زمانی که وسوسه های خود ارضایی به سراغ
  افراد می آید می تواند معجزه کند.
  این روش به خوبی می تواند جلوی هر تکرار عمل خود ارضای را بگیرد.

  تنها نباشید
  معمولا خودارضایی و وسوسه های آن زمان به سراغ افراد می آید که تنها هستند.
  به همین دلیل توصیه می شود برای ترک خود ارضایی بهتر
  است خود را در موقعیت هایی قرار دهید که تنها نباشید.

  از تماشای فیلم ها و عکس های مستهجن
  دوری کنید
  فیلم ها و عکس های مستهجن می توانند یک عامل مهم در
  شروع وسوسه برای خود ارضایی باشد.

  ترک خود ارضایی زمانی ممکن می شود که افراد عامل محرک وسوسه ها را پاک کنند.
  فیلم های پورن و عکس های مربوط به صحنه های سکسی به طور یقین یکی از همین عوامل محرک
  است که افراد به راحتی می توانند از دیدن آن صرف نظر کنند.( اختلال تماشاگری جنسی)

  از یک مشاور کمک بگیرید
  ترک خود ارضایی مانند هر اعتیاد دیگری ممکن است بارها و بارها به شکست منجر
  شود. در این مسیر ممکن است حس یاس و افسردگی بر افراد غلبه کند و
  خود را فردی بی اراده ببینند.
  از این رو کمک از یک مشاور می تواند مسیر ترک خود
  ارضایی را برای شما بسیار راحت تر کند.

 16. سلام عشقم چطوری تو دیدی آخرش زدم قلبتو بردم
  چشم رنگیت رو به رومه خوبه تا همین الانشم نمردم تو
  چه جایی چه شبی من به تو خوردم اومدی تو دلم دلم قربون تو برم برم خوب میدونی بگم نگم که من گلم دوست دارم چش تو چش شدم باهاتو یه چیزایی دستگیرم شد بس
  که پیگیر تو شدم تا دل تو تسلیمم شد آخرش دیدی عزیزم همونی که من میگم شد چش تو چش شدم
  باهاتو یه چیزایی دستگیرم شد بس که پیگیر تو شدم تا
  دل تو تسلیمم شد آخرش دیدی عزیزم همونی که من میگم شد حال قلبم به
  چشات بستگی داره مث من کی به تو وابستگی داره
  عاشقی با تو مگه خستگی داره
  … اومدی تو دلم دلم قربون تو برم
  برم خوب میدونی بگم نگم که من گلم دوست دارم چش
  تو چش شدم باهاتو یه چیزایی دستگیرم شد بس
  که پیگیر تو شدم تا دل تو تسلیمم شد آخرش دیدی عزیزم همونی که من میگم شد چش تو چش شدم باهاتو یه چیزایی
  دستگیرم شد بس که پیگیر تو شدم تا دل تو تسلیمم شد آخرش دیدی عزیزم همونی
  که من میگم شد

 17. تو رد شدی از بغلم هوش و حواسم رفت
  بوی عطرتو انگار تو باد از تو لباسم رفت تو
  یه خنده ی گوشه لبی وقتی نشون دادی
  یهو قلبو با دست خودت ته دره فرستادی نگاه
  دوتا چشمای مشکیت شده همه چیم توی دنیا
  به گمونم آخر میمیرم واست همین امروز و فردا نگاه روی بوم
  سفیدت دل منو نقاشی کردی گل توی باغت
  شدم من دور منو سم پاشی کردی نگاه
  دوتا چشمای مشکیت شده همه چیم توی دنیا به گمونم آخر میمیرم واست همین
  امروز و فردا نگاه روی بوم
  سفیدت دل منو نقاشی کردی گل توی باغت شدم
  من دور منو سم پاشی کردی انقد به تو دل بستم پیشت نفسام حبسن از این همه
  عشق گاهی میترسم دستات نفسم جونم
  حالمو نمیدونم روی هرچیزی غیر تو چشم بستم نگاه دوتا چشمای مشکیت شده
  همه چیم توی دنیا به گمونم آخر میمیرم واست همین امروز و
  فردا نگاه روی بوم سفیدت دل منو نقاشی کردی
  گل توی باغت شدم من دور منو سم پاشی کردی نگاه دوتا چشمای مشکیت شده همه
  چیم توی دنیا به گمونم آخر میمیرم واست همین
  امروز و فردا نگاه روی بوم سفیدت دل منو نقاشی کردی
  گل توی باغت شدم من دور منو سم پاشی
  کردی

 18. هوای بارونی و پاییز و شمال و باد سرد به قد آن خنده زیبای تو روم اثر نکرد نهایت عشقی و اون چشای تو جواهره نگاه گیراتم توی دیوونه کردن ماهره تو با عطر فرنگی زدنت به
  دلم نشستی تو روی قلب من راه عشق بازی رو نبستی تو همون
  نیروی جاذبه کتاب درسی تموم قانون جاذبه رو
  یه شبه شکستی تو با عطر فرنگی زدنت
  به دلم نشستی تو روی قلب
  من راه عشق بازی رو نبستی تو همون
  نیروی جاذبه کتاب درسی تموم قانون
  جاذبه رو یه شبه شکستی در
  نظر بازی ما بی خبران حیرانند دیگران میدانند
  پر رمز و رازی چشم من دنبالته پیگیر حالته غافلی انگار از این خاطره سازی
  تو با عطر فرنگی زدنت به دلم نشستی تو روی قلب
  من راه عشق بازی رو نبستی تو همون نیروی جاذبه کتاب درسی تموم قانون جاذبه رو یه
  شبه شکستی تو با عطر فرنگی زدنت
  به دلم نشستی تو روی قلب من راه عشق بازی رو نبستی
  تو همون نیروی جاذبه کتاب درسی تموم قانون جاذبه رو یه شبه شکستی

 19. بازی انفجار یکی از بازی‌های محبوب کازینویی است که در بین
  کاربران محبوبیت بالایی دارد.
  برای انجام بازی انفجار باید بهترین سایت
  را انتخاب کنید و ما به شما در وین شد کمک می‌کنیم تا بهترین سایت بازی انفجار را پیدا کنید.
  در این مقاله قصد بررسی سایت
  بازی انفجار تاینی بت را داریم و مقایسه آن با بازی انفجار
  سایت چیتا بت، تا آخر این مقاله با وین شد همراه باشید.

  بازی انفجار تاینی بت چیست؟
  ابتدا قبل از بررسی بازی انفجار تاینی
  بت یک بار با مفهوم بازی انفجار آشنا شویم و آن را برای کاربرانی که تا به
  حال تجربه بازی انفجار را نداشته اند توضیح دهیم.
  در این بازی کاربر مبلغی برای شروع شرط در نظر می‌گیرد که با حرکت بالن انفجار از ضریب صفر آغاز می‌شود و کاربر قبل از
  اتمام ضرایب باید شرط خود را ببندد.
  بازی انفجار با اسم‌های دیگر نیز ساخته و عرضه شده اند که باعث محبوبیت دو چندان آن شده است.
  یکی از آن‌ها بازی انفجار زپلین است که تنها
  فرق آن با بازی انفجار در گرافیک و محیط کاربری آن است که باعث می‌شود تا
  جذابیت بیشتری برای کاربران داشته باشد.

  در ضرایب و خود بازی این
  دو هیچ فرقی ندارند.

 20. Hey there! I know this is sort of off-topic but I had to ask.
  Does running a well-established website such as yours require a lot
  of work? I am completely new to writing a blog however I do write
  in my diary every day. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and feelings online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions or tips
  for new aspiring blog owners. Appreciate it!

 21. Ηellо all, guysǃ I know, mу messаgе mау bе too sреcifiс,
  Вut my sіѕter fоund nіcе man hеrе аnd theу marriеd,
  ѕo hоw abоut mе?ǃ 🙂
  Ι аm 25 уеarѕ old, Mаrgаrіtа, frоm Ukraine, I know Εnglіsh аnd
  Gеrman lаnguаgеs аlѕo
  Αnd… I hаvе ѕpеcіfіс dіѕеasе, named nуmphomanіа.
  Whо know what iѕ thiѕ, can underѕtand mе (bettеr
  to ѕау іt іmmediаtely)
  Аh уеs, I сoоk vеrу tastyǃ аnd Ι lоve not оnlу cооk
  ;))
  Ιm reаl girl, not prostіtute, and loоking fоr serіоus аnd hоt relаtіonshiр…

  Anуwaу, уоu can fіnd my prоfilе here: Margarita

 22. First of all I would like to say great blog! I had
  a quick question which I’d like to ask if you do not
  mind. I was curious to know how you center yourself and clear your head before writing.
  I’ve had a tough time clearing my thoughts in getting my thoughts out.
  I do enjoy writing however it just seems like the first 10 to 15 minutes are
  lost just trying to figure out how to begin. Any suggestions or tips?
  Thank you!

 23. Do you mind if I quote a few of your articles as
  long as I provide credit and sources back to your weblog?
  My blog is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a
  lot of the information you provide here. Please let me know
  if this ok with you. Many thanks!

 24. Greetings from Idaho! I’m bored at work so I decided
  to browse your site on my iphone during lunch break.
  I enjoy the info you present here and can’t wait to take a look when I get home.

  I’m amazed at how fast your blog loaded on my cell phone ..
  I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, good site!

 25. You won’t be ready to make use of the enhancing features through browsers like Opera,
  Web Explorer, or Microsoft Edge. I especially like
  the blog widget layouts, artistic image widgets that enable for clean scrolling and stunning grid concepts, as well as
  banners and modal boxes for promo sections. Step 6: Once you drag it
  in place, you’ll have the ability to edit every widget
  to your heart’s content material. Step 2:
  Fill in your e-mail handle. Step 5: Next, add a Heading,
  Text Editor, and Image widget. You can find designs for
  every of your pages, comparable to homepage, touchdown web
  page, workforce web page, and others.After you import these templates,
  you’ll be able to customize them in line with your preferences, and you’ll remove and add sections everytime you
  need. Create gorgeous landing pages, design a weblog, customise your online retailer – every little thing is inside reach.
  You should use templates or individually design and place your components.
  Some templates can apply to any business or trade. Using
  this feature, you can set (dynamically, after all)
  distinct colors to the identical component on a sure template.
  You have to be using a desktop pc. As mentioned all through the article, there isn’t
  any good way to get Elementor Pro free of charge with out risking your computer & website’s security.

  ELEMENTOR PRO WORDPRESS PLUGIN

 26. بازی انفجار از محبوب‌ترین بازی‌های شرطی در سال‌های اخیر است که همه کاربران بت اسم
  آن را شنیده‌اند. پول در آوردن در
  این بازی سرعت زیادی دارد و گرافیک آن نیز جذاب است.

  جدا از این موضوع بازی انفجار پیچیدگی
  خاصی ندارد و اگر آشنايي با بازی انفجار نداشته باشید با خواندن همین
  مطلب به طور کامل متوجه این بازی می‌شوید.
  در این مقاله قصد آشنایی و معرفی بازی انفجار به کاربران جدید، بازی انفجار ثبت نام و بازی انفجار بدون فیلتر و بررسی سایت بازی انفجار چیتا بت را داریم و
  مقایسه آن با بازی انفجار سایت
  پین باهیس ، تا آخر این مقاله
  با وین شد همراه باشید.

  My homepage – بازی انفجار چیست

 27. First off I would like to say terrific blog! I had a
  quick question that I’d like to ask if you don’t
  mind. I was interested to find out how you center yourself and clear
  your mind prior to writing. I’ve had a hard time clearing my mind in getting my ideas out.
  I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes tend to
  be wasted just trying to figure out how to begin.
  Any recommendations or hints? Thank you!

 28. May I simply just say what a comfort to find a person that genuinely understands
  what they are talking about on the web. You actually understand how to bring an issue to light and make it important.
  A lot more people really need to check this out and understand this side of your story.
  I was surprised you aren’t more popular since you surely have the gift.

 29. Woah! I’m really enjoying the template/theme of this site.

  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between user
  friendliness and appearance. I must say you’ve done a fantastic job with this.
  In addition, the blog loads extremely fast for me on Internet explorer.
  Exceptional Blog!

 30. What i do not realize is in fact how you are not really much
  more well-appreciated than you may be right now.
  You are very intelligent. You recognize thus significantly with regards to this subject,
  produced me personally imagine it from numerous numerous
  angles. Its like men and women don’t seem to be interested unless it’s one thing to
  do with Woman gaga! Your own stuffs excellent.
  At all times handle it up!

 31. Very good website you have here but I was wanting to know if you knew
  of any message boards that cover the same topics discussed here?
  I’d really love to be a part of online community where I can get advice from other experienced people that
  share the same interest. If you have any recommendations, please let me know.
  Cheers!

 32. Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this
  site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers
  and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 33. Hey there this is kinda of off topic but I was wanting to know
  if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get advice from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 34. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of
  us have created some nice practices and we are looking to trade techniques with
  others, why not shoot me an e-mail if interested.

 35. Howdy very nice site!! Man .. Beautiful .. Amazing ..

  I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
  I’m glad to seek out numerous helpful info right here in the publish, we want develop more techniques on this regard,
  thank you for sharing. . . . . .

 36. Magnificent goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too fantastic.

  I really like what you’ve acquired here, really like what you’re stating
  and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it smart.
  I can’t wait to read far more from you. This is actually a terrific website.

 37. It is perfect time to make a few plans for the future and it’s time to be happy.
  I’ve learn this put up and if I could I want to counsel you
  some fascinating issues or tips. Maybe you can write next articles referring to this article.
  I want to read more things approximately it!

 38. Heya exceptional blog! Does running a blog like this require a great deal of
  work? I’ve no knowledge of coding but I had been hoping to start my
  own blog in the near future. Anyway, should you have any suggestions or tips for
  new blog owners please share. I know this is off topic
  however I just needed to ask. Cheers!

 39. It’s the best time to make some plans for the future and it’s time to
  be happy. I’ve read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or tips.
  Perhaps you could write next articles referring to this article.
  I desire to read even more things about
  it!

 40. หวยออนไลน์ที่เปิดให้บริการ หวยฮานอย หวยฮานอยVIP และ หวยฮานอยพิเศษ
  หวยฮานอย คือ หนึ่งในหวยที่เป็นที่นิยมอย่างสูงรองจากหวยรัฐไทย มีอยู่ 3 หวยที่เปิดให้บริการโดยเว็บหวยนาคาได้แก่ หวยฮานอย หรือ ฮานอยธรรมดา หวยฮานอยVIP หรือ ฮานอยVIP และ หวยฮานอยพิเศษ หรือ
  ฮานอยพิเศษ โดยหวยฮานอยทั้งสามออกรางวัลทุกวัน

 41. Estimasi Indonesia akan menjadi negara maju dinyatakan oleh McKinsey Global Institute.
  McKinsey menyatakan bahwa pada tahun 2030, GDP
  Indonesia bisa menempati urutan nomor 7 dunia. Hal tersebut ditunjang
  oleh peningkatan kelas menengah1 dari 45 juta orang pada tahun 2013 menjadi 135 juta orang pada tahun 2030.
  Dalam jangka panjang Indonesia on the right track menuju negara maju,
  namun dalam jangka pendek banyak terdapat permasalahan yang dapat menyebabkan target menjadi developed country sulit untuk direalisasikan.

  Kendala utama yang dapat menghalangi target untuk
  menjadi negara maju yaitu terkait dengan penduduk sebagai
  subjek pembangunan. Titik fokusnya mengarah kepada kualitas
  Sumber Daya Manusia (SDM) sebagai aktor utama dalam pembangunan. Kualitas SDM
  yang rendah dapat menyebabkan produktivitas dan daya saing bangsa secara keseluruhan ikut menurun.

 42. ما در این مقاله میخواهیم در ارتباط با
  اهمیت استعدادیابی کودکان صحبت کنیم و
  بگوییم که چرا استعدادیابی کودکان مهم است؟

  یکی از بزرگترین دغدغه های هر پدر و مادری در طول زندگی نگرانی از آینده
  فرزندان و مسیری است که
  کودک در زندگی طی می کند. بدون شک موفقیت در زندگی حاصل مجموعه ای
  از عوامل درهم پیچیده است که تفکیک آنها به
  راحتی امکان پذیر نیست. اما اگر به زندگی افراد موفق نگاهی بیندازیم
  در می یابیم همه آنها یک نقطه مشترک دارند و آن پیش
  رفتن در مسیری است که در آن استعداد و علاقه دارند.

  برای کلاس … نیاز به راهنمایی دارید؟ اطلاعات
  خود را از طریق دکمه نارنجی رنگ پایین صفحه ثبت کنید.
  با شما تماس می‌گیریم.

  مردم غالبا برای رسیدن به موفقیت و رضایتمندی راه های مختلفی را
  امتحان کرده و با آزمون و خطای فراوان سعی در
  کشف مسیر زندگی خود دارند. اما وظیفه والدین
  به عنوان نزدیک ترین افراد به کودک در این زمینه چیست؟در این مقاله سعی کرده ایم به این پرسش
  پاسخ دهیم.

  اگر جزو افرادی هستید که از رشته تحصیلی، شغل و به طور کلی مسیر زندگیتان راضی هستید به شما تبریک می گوییم.
  اما درصد کمی از افراد در رشته دانشگاهی و شغلی مشغول می شوند که در آن استعداد و به
  آن علاقه دارند. بخشی از این امر ناشی
  از مشکلات فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی جامعه است اما بخشی نیز از عدم وجود
  خودشناسی و راهنمای خوب نشات می گیرد.

  واقعیت این است که افراد کمی این شانس را دارند که
  از سالهای اولیه کودکی و بدون از این شاخه
  به آن شاخه پریدن و صرف وقت
  و هزینه بسیار در مسیر درست زندگی خود قرار بگیرند.
  در اغلب موارد والدین خواسته
  یا ناخواسته کودک را در مسیری پیش میبرند که خواسته و آرزوهای خود را کامیاب کنند.
  در این مطلب قصد داریم تنها تلنگر کوچکی
  برای والدین آگاه باشیم تا از خود
  بپرسند نقش من در یافتن مسیر آینده فرزندم چیست و
  چگونه می توانم فرزند شاد، موفق و رضایتمندی داشته باشم؟

  چرا استعدادیابی کودکان مهم است؟
  تعاریف استعداد، علاقه، هوش
  و خلاقیت
  قبل از هر چیز بهتر است بدانید استعداد، علاقه، هوش و خلاقیت مفاهیمی
  متفاوت هستند و آشنایی با این مفاهیم باعث می شود شما مسیر درست تری را در انتخاب های زندگی پیش بگیرید.
  البته تعاریف مختلفی برای هرکدام از این موارد وجود دارد اما برای
  آشنایی اولیه بیایید تعریفی کوتاه از هر کدام از آنها داشته باشیم:

  این مطلب را هم از دست ندهید:

  از کجا بدانید فرزندتان استعداد
  نقاشی دارد؟

  بهترین سن برای استعدادیابی چه زمانی است؟

  استعداد موسیقی در کودکان

  چگونه استعداد خود را کشف کنیم؟

  تست هالند؛ استعدادیابی و هدایت شغلی

  استعداد: یعنی یادگیری یک مهارت با صرف انرژی و زمان کمتر.
  به عبارت دیگر اگر شما مثلا نقاشی را در 3 جلسه یاد میگیرید در حالیکه متوسط افراد
  در 7 جلسه آن را یاد می گیرند می توان گفت شما استعداد نقاشی دارید.

  علاقه: علایق غالبا ترجیحات افراد هستند.
  این امور غالبا شامل مواردی
  است که پرداختن به آن شما را به
  وجد می آورد اما لزوما در آن توانایی
  ندارید. مثلا ممکن است شما به موسیقی علاقه داشته باشید
  اما نتوانید یک موزیسین فوق العاده شوید.

  هوش: هوش توانایی کلی وجامع فرد است
  برای اینکه به طور هدفمند عمل کند، به طورمنطقی بیندیشد و
  به طور موثر با محیطش به مبادله بپردازد.

  خلاقیت: به کار گرفتن توانایی های ذهنی برای خلق یک
  فکر، ایده و یا اثر جدید را خلاقیت می گویند.

  حالا که با هر یک ازین موارد آشنا
  شدید بهتر در می یابید که همه موارد فوق در رسیدن به موفقیت ما نقش دارند.
  در واقع برای حصول به بهترین
  نتیجه هر یک از این موارد باید در حالت بهینه برای یک فرد قرار بگیرند.

  خیلی از ما اشخاصی در زندگی می شناسیم که هوش زیادی دارند.
  اما شغل و جایگاه اجتماعی مناسبی ندارند.
  حتی این هوش را در مسیر نادرست به کار می گیرند.
  و یا فرد در مسیری پیش می رود که به آن
  علاقه داشته اما در آن استعداد کافی ندارد.
  بنابراین با کندی بسیار مسیر را طی
  کرده. تازه بعد از همه اینها به فردی متوسط و نه عالی در آن زمینه تبدیل خواهد شد.

  اینها تنها مثال هایی برای درک اهمیت همراهی همه این عوامل است.

  چرا استعدادیابی کودکان مهم
  است؟

  جلوگیری از اتلاف وقت
  استعدادیابی باعث می‌شود افراد وقت خود را در زندگی تلف نکنند و از همان ابتدا سراغ کاری بروند که در
  آن بهتر هستند. عدم شناخت صحیح استعدادها و علایق باعث می شود
  کودک در زندگی مسیرهایی پیش بگیرد که در
  آن راضی و خوشحال نیست. این امر در همه انتخاب های مهم زندگی از
  جمله انتخاب رشته دبیرستان و دانشگاه و انتخاب شغل نمود زیادی دارد.

  جلوگیری از اتلاف انرژی
  وقتی کودک در کاری استعداد دارید
  آن را با صرف انرژی کمتری انجام می دهد.
  مثلا اگر در موسیقی استعداد دارد آن را بسیار سریعتر از متوسط افراد یاد میگیرد.
  این امر هم باعث افزایش انگیزه کودک می
  شود و هم موجب می شود او برای امور دیگر زندگی انرژی بیشتری داشته باشد.

  جلوگیری از اتلاف سرمایه
  وقتی شما استعداد کودک خود را نمی شناسید ممکن است زمان و
  پول زیادی صرف کلاس های مختلف برای یادگیری
  مهارت هایی کنید که کودک در آن احساس خوبی ندارد.
  شناخت استعدادها موجب می شود کودک تنها مهارت
  هایی را یاد بگیرید که موجب موفقیتش می شود.

 43. شاید شما هم مثل بسیاری دیگر واژه استعدادیابی را جایی شنیده یا دیده و از خود پرسیده باشید استعدادیابی چیست؟ ما
  در این مقاله قصد داریم شما را با مفهوم استعدادیابی بیشتر آشنا کنیم.
  پس تا انتها با ما همراه باشید.

  استعداد چیست؟
  استعداد ها توانایی های بالقوه و ذاتی افراد هستندکه موجب
  می شوند شما چیزی را سریعتر و با صرف هزینه کمتر یاد بگیرید.
  در واقع پیشرفت افراد در فعالیتی
  خاص نشان دهنده مفهوم استعداد است.

  ما چون پیش از این در مطالب قبلی به طور کامل درباره استعداد
  توضیح داده ایم به همین تعریف کوتاه بسنده می کنیم .
  اگر مایلید درباره استعداد و
  انواع آن بیشتر بدانید مقاله استعداد چیست؟ را مطالعه فرمایید

  استعدادیابی یعنی چه؟
  برای آنکه بفهمیم استعدادیابی چیست بهتر است ابتدا تعریفی از آن ارائه دهیم.

  برخی استعدادیابی را این گونه تعریف می کنند:

  استعداد یابی یعنی تلاش برای
  پیش بینی ظرفیت آینده عملکرد یک فرد.

  و روندی که طی آن، آنچه که به عنوان استعداد درونی از زمان تولد
  در وجود شخص نهادینه شده، کشف شده و به یک
  استعداد درخشان تبدیل می شود.

  به بیانی دیگر، در هر فرد توانایی های بالقوه ای وجود دارد که ذاتی هستند.
  استعدادیابی یعنی ما این توانایی ها را کشف کنیم، آن را وارد زمینه ای که آن توانایی در آن
  کارآمد است کنیم و اجازه دهیم فرد در همان
  زمینه رشد کند و شکوفا شود و سر انجام منجر
  به توسعه فردی در شخص شود.

  تاریخچه استعدادیابی
  سالها پیش جانسون اوکانر از فارغ التحصیلان دانشگاه هاروارد در شرکت جنرال موتورز آمریکا متوجه شد که برخی کارمندان
  از کار خود راضی نیستند.

  آنها کار خود را دوست ندارند، افسرده
  اند و راندمان کاری پایینی دارند.

  او معتقد بود اگر کارمندان در بخش هایی که
  در آن استعداد و به ان علاقه
  دارند کار کنند مشکل فوق رفع خواهد شد.
  در نتیجه از آنها خواست در بخش هایی که فکر می کنند استعداد
  بیشتری دارند و موثرتر هستند کار کنند.

  نتیجه این کار بسیار رضایت بخش بود.

  در نتیجه او به فکر طراحی آزمون هایی افتاد که
  بتوانند استعدادها و علایق افراد را بسنجند و موقع
  استخدام آنها را در جای درستی به
  کار بگیرند. به این منظور آزمونی طراحی
  کرد که ما امروزه آن را با نام آزمون جانسون اوکانر می شناسیم و هنوز هم برای استعدادیابی و هدایت شغلی و تحصیلی کاربرد دارد.

  سالها بعد هوارد گرادنر طی تحقیقات فراوان خود به این نتیجه رسید
  که افرادی که جانسون اوکانر در
  سنین میانسالی استعدادیابی
  کرده در کودکی نیز همان استعدادها را داشتند و این از بچگی در آن
  ها وجود داشته است. به همین دلیل هوارد گاردنر اعتقاد داشت برای اینکه وقت
  افراد در زندگی تلف نشود، استعدادیابی
  را باید از سنین کم آغاز کرد. او استعدادیابی اشخاص را از سنین کودکی ۳ تا ۶ سال شروع کرد و نتیجه های شگفت
  آوری از این استعدادیابی‌ها گرفت.

  استعدادیابی چیست
  ضرورت استعدادیابی
  حالا که با مفهوم استعدادیابی
  آشنا شدید و متوجه شدید استعدادیابی
  چیست شاید از خود بپرسید که اصولا استعدادیابی چه ضرورتی دارد؟ برای این
  منظور ما فواید استعدادیابی را مختصرا برای شما برمی
  شماریم:

  فواید استعدادیابی
  جلوگیری از اتلاف وقت
  استعدادیابی باعث می‌شود افراد وقت خود را در زندگی تلف نکنند و از همان ابتدا سراغ کاری بروند که در آن بهتر هستند.

  عدم شناخت صحیح استعدادها و علایق باعث می شود فرد در زندگی مسیرهایی پیش بگیرد که در آن راضی
  و خوشحال نیست. این امر در همه انتخاب های مهم زندگی از جمله انتخاب رشته دبیرستان و دانشگاه و انتخاب شغل نمود زیادی دارد.
  افراد زیادی را دیده ایم که پس سالها درس
  خواندن در رشته ی دانشگاهی و یا حتی
  سالها کار کردن به ناگهان رشته با شغل خود را
  تغییر داده اند. در حالیکه سالهای زیادی از عمر خود را هدر داده اند.

 44. در این مقاله قصد داریم درباره تست
  هالند؛ استعدادیابی و هدایت شغلی توضیح دهیم.
  تست هالند یکی از تست هایی است که به منظور استعدادیابی و
  سنجش رغبت های شغلی افراد استفاده می شود.
  اما خوب است که پیش از مطالعه این مطلب درباره اینکه
  چرا استعدادیابی مهم است مطالعه کنید.

  تست استعداد یابی هالند چیست؟
  تست استعدادیابی هالند یک تست روان سنجی است که توسط جان هالند، جامعه شناس آمریکایی برای ارزیابی علایق و استعدادهای شغلی افراد طراحی شده است.

  پیشینه
  جان لوئیس هالند روانشناس
  آمریکایی و استاد برجسته جامعه شناسی در دانشگاه جان هاپکینز بود.
  وی در سال ۱۹۵۹ با انتشار مقاله “تئوری انتخاب” اولین قدم در ایجاد نظریه “تیپ‌های شخصیتی شغلی و محیط‌های کاری” خود را برداشت.
  هالند معتقد بود مردم بهترین عملکرد را در محیط کاری ای نشان می دهند که با علایق
  و تیپ شخصیتی آنها سازگاز است و فرد از انجام
  آنها لذت می برد.

  تست هالند برای چه کسانی مناسب
  است؟
  تست هالند برای استعدادیابی و سنجش رغبت های شغلی کلیه
  افراد بالای 12 سال مناسب است و طیف وسیعی از افراد شامل دانش آموزان متوسطه دوم، دانشجویان و افراد جویای کار را می تواند ارزیابی کند.

  البته در استعدادیابی های تخصصی
  تحصیلی و شغلی، با توجه به سن افراد از نسخه ویژه نوجوانان
  تست هالند برای استعدادیابی تحصیلی و انتخاب رشته کنکور
  و از نسخه بزرگسالان برای استعدادیابی های شعلی استفاده می
  شود.

  تست استعدادیابی هالند چه ویژگی هایی
  دارد؟
  تست استعدادیابی هالند از 180 سوال سه گزینه ای
  تشکیل شده است که زمان حدودی برای پاسخ دهی به آن 30 دقیقه می باشد.
  البته در بیشتر موارد از نسخه
  های کوتاهتر آن که تعداد سوالات کمتری دارد استفاده می شود.

 45. در این مقاله میخواهیم به معرفی بهترین کلاس زبان آلمانی در مشهد بپردازیم.
  تا انتها همراه ما باشید.

  زبان آلمانی
  امروزه افراد زیادی به دنبال یادگیری زبان المانی هستند و با
  هدف های مختلفی مثل کار، سفر یا تحصیل به آلمان و
  … در کلاس آموزش زبان آلمانی ثبت نام می کنند.
  زبان آلمانی پر گویش ترین زبان اتحادیه اروپا می
  باشد و توسط 95 میلیون نفر مورد استفاده قرار می
  گیرد. این زبان در کشور هایی مثل آلمان، اتریش، سوئیس،
  لیختن‌اشتاین، لوگزامبورگ، شرق بلژیک، آلتو آدیجه،
  آلزاس، لورن و جنوب دانمارک و … به رسمیت شناخته می
  شود.

  زبان آلمانی بعد از انگلیسی دومین زبان استفاده شده در اسناد رسمی، و بعد از انگلیسی
  و روسی سومین زبان استفاده شده در
  تارنماهای اینترنتی می باشد. همچنین طبق تحقیقات انجام شده یک دهم کل کتاب هایی که هر سال در کل جهان نگارش می شوند به این زبان می باشند.

  کشور آلمان بیش از 80 میلیون نفر
  جمعیت دارد که 93 درصد آن ها آلمانی و مابقی اتباع خارجی
  هستند. زبان رسمی کشور آلمان
  زبان آلمانی است و 95 درصد مردم آلمان به
  همین زبان و یا گویش هایی از این زبان صحبت می کنند.

  زبان آلمانی شامل دو گویش اصلی آلمانی بالا و آلمانی پایین و همانند انگلیسی دارای تعداد زیادی از گویش‌های فرعی است.
  بر اساس این زبان، زبان معیاری با نام آلمانی معیار
  وجود دارد که بیش‌تر به آلمانی بالا شبیه است، به خارجی‌ها آموزش داده می‌شود و نوعی زبان میانجی است.

  بخشی از کلمات زبان آلمانی ریشه در زبان‌های لاتین و
  یونانی دارد و قسمت کوچکی نیز از فرانسوی و انگلیسی به عاریه گرفته شده‌است.

  تنوع در زبان آلمانی:
  زبان آلمانی با گویش ها و لهجه های خاصی در نقاط مختلف اروپا مورد استفاده قرار می گیرد.
  این گویش ها عبارتند از:

  آلمانی والا یا عالی:
  زبان آلمانی والا در قرن 16 میلادی به وجود آمد و به
  عنوان زبان ادبی استاندارد شناخته شد.
  مارتین لوتر در سال 1534 ترجمه کتاب مقدس
  را به پایان رساند که آغازی در شکل گیری این زبان می باشد.
  زبانی که او در کتابش استفاده کرد بر
  پایه زبان آلمانی بود که آن
  زمان صحبت می شد.

  آلمانی – سوئیسی:
  این نوع از زبان آلمانی توسط 4 میلیون نفر در سوئیس به کار برده می شود و گاهی در برخی
  از رمان ها، روزنامه ها، نامه ها و دفتر یادداشت ها مشاهده می
  شود.

  آلمانی – پنسیلوانیا:
  این نوع از زبان آلمانی توسط 250 هزار نفر در پنسیلوانیا، اوهایو و
  ایندیانا در ایالات متحده و اونتاریو در کانادا مورد
  استفاده قرار می گیرد.

 46. چرا استعدادیابی و آشنایی با تست استعدادیابی
  اوکانر مهم است؟
  تست استعدادیابی اوکانر یکی از ابزار
  استعدادیابی خصوصا استعدادیابی شغلی است.

  ما در این مطلب قصد داریم شما
  را با این تست استعدادیابی آشنا کنیم.
  تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

  آرزوی همه ما این است که بتوانیم در
  زندگی موفق شویم. برای موفق شدن در یک زمینه آیتم های مختلفی وجود دارد که یکی
  از آنها استعداد است. استعدادها توانایی های
  بالقوه ما برای انجام امور هستند.
  وقتی شما در یک کاری استعداد دارید سریعتر از دیگران آن را یاد گرفته و راحت
  تر انجامش می دهید. هنگام انجام دادن آن حس خوبی دارید و پیشرفت سریعی در آن احساس می کنید

  طبیعی است که موفقیت در مسیری که شما در آن استعداد دارید بسیار محتمل تر و راحت تر
  از مسیری است که در آن استعداد ندارید.
  و اینجاست که اهمیت استعدادیابی مشخص می شود.
  شناسایی استعداد شما اگرچه موفقیت شما را تضمین نمی
  کند اما شانس موفقیت را بسیار بالا می برد.
  چرا که شما به جای سرمایه گذاری در مسیری که ممکن است با مشقت فراوان بتوانید
  به سطح متوسطی از موفقیت در آن دست یابید
  مستقیما وارد مسیری می شوید که شانس موفقیت
  در آن بالاست.

  خب حالا که با اهمیت استعدادیابی آشنا
  شدید می خواهیم در ادامه به یکی از ابزارهای
  استعدادیابی یعنی تست استعدادیابی
  اوکانر می پردازیم

  معرفی تست استعدادیابی اوکانر
  در مقالات قبلی به معرفی تست های گاردنر و هالند برای استعداد یابی پرداختیم.

  اکنون می خواهیم تست اوکانر را به شما معرفی کنیم.
  اوکانر را باید از پیش گامان استعدادیابی علمی امروزی نامید.

  جانسون اوکانر که در رشته فلسفه از دانشگاه هاوارد فارغ التحصیل شده بود در سال 1922 مسئولیت پروژه آزمون استعدادیابی یا
  تشخیص استعداد کارکنان در جنرال الکتریک را
  بر عهده گرفت. آن زمان این پروژه با عنوان مهندسی انسانی نام‌گذاری شده بود و
  در توصیف آن گفته می‌شد که قرار است هر کس، در شغلی مشغول کار شود که
  توانمندی بیشتری برای آن دارد.

  تست اوکانر برای این منظور توسط او
  طراحی و اجرا شد.

  مدیران جنرال الکتریک بر این
  باور بودند که با این کار، هم کارگران شرایط بهتر و
  محیط کار مطلوب‌تری خواهند داشت و
  هم خروجی مجموعه بیشتر خواهد شد.

  تست استعدادیابی اوکانر چه مواردی را می سنجد؟
  این تست 14 استعداد را در افراد می سنجد.
  این استعدادها عبارتند از:

  تجسم سازه (structural visualization)
  استدلال استقرایی (Inductive Reasoning)
  ایده پردازی (Ideaphoria)
  سرعت بالای درک دیداری (Graphoria)
  استدلال تحلیلی (Analytical Reasoning)
  استعدادهای عددی (The Numerical Aptitudes)
  استعدادهاس شنیداری (Auditory Aptitudes)
  سیلوگرام (Silograms)
  حافظه طراحی و مشاهده(Memory for Design & Observation)
  تشخیص و ادراک رنگ (Color Discrimination & Color Perception)
  طراحی بصری (Visual Designs)
  اشتعدا کار با ابزار و دستان(The Dexterity Aptitudes)
  آینده نگری (Foresight)
  ترکیب کلمات (Word Association)
  در ادامه هر یک از این موارد
  را برای شما توضیح خواهیم داد.

  استعداد تجسم سازه
  افرادی که این استعداد را دارند اغلب جدا کردن قطعات و کنار هم قرار دادن آنها را
  دوست دارند. آنها دوست دارند اشیای جدید طراحی کرده و آنها را بسازند.
  این استعداد تجسم سه بعدی شما را نشان می دهد.

  این استعداد در تست استعدادیابی
  جانسون اوکانر با دو آزمون بلوکه های چوبی بهم ریخته و تا کردن
  کاغذ سنجیده می شود.

 47. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین کلاس آیلتس مشهد بپردازیم، اما قبل از آن می‌خواهیم کمی با ازمون ایلتس
  آشنا شویم. تا انتها با ما همراه باشید.

  آزمون آیلتس
  آیلتس یکی از آزمون های برجسته در زمینه سنجش علم زبان انگلیسی شما به شمار میرود .
  آزمون آیلتس هر ساله در تاریخ های مشخصی برگزار میشود و متقاضیان زیادی
  برای اهداف گوناگون در این آزمون بین المللی شرکت میکنند.
  آزمون آیلتس برای مهاجرت؛ ویزای کاری ویادرسی
  از موارد لازم به شمار میرود.
  ما دراین مقاله سعی داریم به معرفی بهترین کلاس آیلتس مشهد
  بپردازیم. تا انتخاب برای شما ساده تر شود و بتوانید با
  خیال راحت به کلاس زبان بروید . پس تا انتها با ما
  همراه باشید.

  مراحل گرفتن مدرک آیلتس به صورت گام به گام:
  قبل از شرکت در آزمون آیلتس باید سطح دانش شما مشخص شود.
  به همین علت اولین مرحله ی آزمون آیلتس سنجیدن دانش فعلی شما از طریق شرکت در آزمون تعیین سطح می باشد.

  لازم به ذکر است که آزمون های تعیین سطح موسسات زبان
  نمی تواند سطح زبان دقیق شما را مشخص کند و به همین علت به شما پیشنهاد می کنیم که در یکی از
  آزمون های شبه آیلتس که هر 4 مهارت Speaking و Writing و Reading و Listening را ارزیابی می کنند شرکت نمایید.

  بهترین کلاس آیلتس مشهد کجاست؟
  در لیست زیر به معرفی تعدادی از بهترین کلاس های آیلتس در مشهد میپردازیم.

  آموزشگاه زبان راه پویندگان
  مشاهده صفحه آموزشگاه

  توضیحات:

  تدریس زبان های انگلیسی، آلمانی، فرانسوی
  برگزاری دوره های آمادگی آزمون های بین المللی جی آر آی – جی
  مت – یوس – پی تی ای – دولینگو

  موسسه بین المللی راه پویندگان فعالیت حرفه ای خود را در سال ۱۳۸۵
  در قالب برگزاری دوره های آمادگی آزمون های بین المللی به ویژه آیلتس آغاز
  نمود. پس از آن، اخذ مجوزهای لازم و رسمی از وزارت فرهنگ و
  ارشاد اسلامی در زمینه یاددهی و آموزش
  زبان های خارجی، اخذ مجوزاز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در
  زمینه ارائه مشاوره برای
  اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه های بین المللی، و
  سازمان فنی و حرفه ای برای برگزاری دوره
  های مرتبط به هتلداری باعث شد تا فعالیت
  های موسسه شکل متفاوت و متنوعی به خود بگیرد.

  آنچه موسسه بین المللی راه پویندگان را متمایز
  می سازد داشتن کادر قوی علمی، برنامه ریزی
  دقیق، برخورداری از دانش روز، وجود دپارتمان های تخصصی و
  بهره مندی از مشاوران و کارکنان متخصص
  و متعهد است.هدف ما خدمت رسانی مطمئن
  به مراجعه کنندگان محترم موسسه
  است. در این راستا، هیات مدیره موسسه از هر پیشنهادی
  که بتواند باعث ارتقای سطح و تنوع بخشیدن به مجموعه خدمات
  ارائه شده شود استقبال می کند و
  آن را مورد برسی قرار میدهد.

  آموزشگاه زبان ماهان
  مشاهده صفحه آموزشگاه

  توضیحات:

  کالج زبان ماهان کار خود را در مشهد مقدس از سال ۸۸ و
  با هدف ایجاد انقلاب و تفاوت‎ ‎های بنیادین در زمینه آموزش زبان های خارجی و
  با محوریت زبان انگلیسی به کلیه
  گروه های سنی آغاز نمود. تلاش شبانه روزی
  و بی وقفه مسئولان ماهان در جهت ایجاد تفاوتها و نوآوری های چشمگیر در عرصه مهم زبان آموزی، منجر به ایجاد دوره های
  ویژه و منحصرفردی شد که سابقه‎ ‎تشکیل آنها در هیچ کجای ایران بلکه جهان دیده نشده بود.

  در سال 94، این مرکز موفق به دریافت مجوز رسمی
  برگزاری آزمون های بین المللی IELTS از طرف سازمان سنجش آموزش کشور و IDP در مشهد و تهران شد.

  در سال 95 نیز، دو شعبه ی دیگر برای آموزش زبان بزرگسالان و
  خردسالان افتتاح نمود. این مجموعه دارای 5 شعبه
  فعال در سطح شهر مشهد است که
  تمامی سنین را در برمیگیرد .

  آموزشگاه زبان سفیر گفتمان
  مشاهده صفحه آموزشگاه

  توضیحات:

  مجوز رسمی از وزارت آموزش و پرورش،وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  گواهینامه بین المللی ISO 9001 در مدیریت کیفیت
  گواهینامه بین المللی ISO 10002 در رسیدگی به شکایات مشتریان
  نمایندگی رسمی آکادمی مدرسین آکسفورد (OTA) تحت نظر انتشارات دانشگاه آکسفورد OUP
  مرکز مجاز برگزاری دوره های تربیت
  مدرس CELTA تحت نظر دپارتمان ESOL Examination دانشگاه Cambridge
  آموزش سریع مکالمه زبان انگلیسی
  و فرانسه به صورت فشرده، ترمیک،
  جمعه، دو روز در هفته، فوق فشرده و پنجشنبه
  استفاده از تجهیزات مدرن آموزشی
  (DVD player و LCD) و سیستم های صوتی پیشرفته در کلاس ها
  برگزاری کلاس های کم جمعیت
  با محدودیت تعداد دانشجویان(حداکثر 12نفر در مقاطع پیشرفته و حداکثر 17 نفر در سایر مقاطع)
  کنترل مداوم کیفیت آموزشی در
  طول ترم از طریق دوربین های مدار بسته توسط مدیران آموزش واحدها
  برگزاری کلاس های تخصصی آمادگی
  آزمون IELTS
  کالج زبان آریان پور

 48. منو جا نذار بغل بگیر تو بمون
  برام تو بگو بمیر منو اشک خودم
  روی شونه ی تو خالی میشه دلم به بهونه ی تو خوبه با من همیشه میونه تو عشق دیوونه ی تو …
  همه کس تویی تو آخه هرچی تو قلبمه
  میدونی تو بلدی تو منو همه میرن و باز داری میمونی تو
  چه قشنگ داری رنگ سفیدو رو قلب من میزنی تو همه کس تویی تو آخه هرچی تو قلبمه میدونی تو بلدی تو منو همه میرن و
  باز داری میمونی تو چه قشنگ داری رنگ سفیدو رو قلب من
  میزنی تو تو یه وقت قعر نکنی با
  من میشه باشی واسم میشه صدات بزنم تو نگاه کنی من
  به یذرشم قانعم منو اشک خودم روی شونه ی تو
  خالی میشه دلم به بهونه ی تو خوبه با من همیشه میونه تو عشق دیوونه ی تو …
  بلدی تو منو همه میرن و باز داری میمونی تو چه قشنگ داری رنگ سفیدو رو قلب من میزنی تو همه
  کس تویی تو آخه هرچی تو قلبمه
  میدونی تو بلدی تو منو همه میرن و
  باز داری میمونی تو چه قشنگ داری رنگ
  سفیدو رو قلب من میزنی تو

 49. Appreciating the hard work you put into your blog and detailed information you provide.
  It’s great to come across a blog every once in a while that isn’t the same old rehashed material.
  Fantastic read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 50. ما در این مقاله به معرفی کلاس های عکاسی
  تهران میپردازیم. تاانتها با ما همراه باشید.

  عکاسی یا فَرتورنِگاری یا فُتوگِرافی در لغت به معنای
  روش عکاسی و عکسبرداری است. و همچنین به عمل و شغل عکاس نیز گفته می‌شود.
  این هنر در اکثر زبان‌های جهان فتوگرافی
  خوانده می‌شود. که ترکیبی از دو کلمهٔ
  یونانی فتو به معنی نور و گرافی به
  معنی ثبت یا نگارش است. بنابراین، فتوگرافی به معنای نقش
  کردن با نور است.

  عکاسی یعنی ثبت و ایجاد یک تصویر؛ که
  در دو مرحله انجام می‌شود. نخست، به‌دست‌آوردن تصویر به
  وسیلهٔ دوربین و ثبت آن روی نگاتیو (فیلم) یا
  گیرنده تصویر الکترونیکی و دوم، ظاهر کردن تصویر مخفی حاصل
  از دوربین عکاسی و پایدارکردن آن.

  در این فرایند، دریافت و ثبت
  نور بر روی یک سطح حساس به نور، مانند نگاتیو
  یا گیرنده تصویر، باعث می‌شود.

  الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیاء بر روی سطح حساس به نور (نقره کلرید
  یا گیرنده) تأثیرگذارد و باعث ثبت تصاویر گردد.

  عکاسی دارای سه جنبهٔ علمی، صنعتی و هنری
  است. به‌عنوان یک پدیدهٔ علمی متولد شد، به‌شکل یک صنعت گسترش
  یافت و به عنوان هنر تثبیت شد.
  عکاسی توسط یک فرد کشف و تکمیل نشده‌است.

  بلکه نتیجهٔ تلاش بسیاری از افراد در زمینه‌های مختلف و اکتشافات و نوآوری‌های
  آنان در طول تاریخ است. و سال‌ها قبل از
  اختراع عکاسی، اساس کار دوربین عکاسی وجود داشته‌است
  اما اولین تصویر لیتوگرافی نوری در سال ۱۸۲۲ میلادی توسط مخترع
  فرانسوی، ژوزف نیسه‌فور نیِپس تولید شد و پس از آن توانست عکسی دائمی از طبیعت به نام اصطبل و
  کبوترخانه را خلق کند. او
  با همکاری لوئی داگر، آزمایش‌هایی را بر ترکیبات نقره براساس یافته‌های یوهان هاینریش شولتز
  انجام دادند. و داگر در سال ۱۸۳۷ توانست روش داگرئوتایپ را اختراع کند.

 51. زبان آلمانی یکی از پرطرفدارترین
  زبان های جهان می باشد. زبان آلمانی در قسمتی از اروپا صحبت می شود.
  دلیل زیبایی و ظرافت هایی
  که دارد؛ بسیاری از افراد اقدام به آموزش آن میکنند تابتوانند به این زبان صحبت کنند.
  در تهران کلاس های زیادی برای آموزش زبان وجود داردکه
  ما در این مطلب می خواهیم شما را بهترین آموزشگاه های زبان
  آلمانی در تهران آشنا کنیم تا
  با آگاهی کامل بتوانید اقدام به آموزش آن نمایید.

 52. Definitely believe that which you said. Your favorite justification appeared to
  be on the net the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get irked while people consider worries that
  they plainly don’t know about. You managed to hit the nail upon the top
  and also defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal.
  Will likely be back to get more. Thanks

 53. حرف آخرو اول قصه زدی توئه بی رحم از کی به این دیوونه سر نزدی توئه بی رحم ولی
  باز همه درد دلامو دارم به تو میگم
  عشقم … بگو آخه کی مث تو این همه غم به دلم ریخت خاطراتتو
  بیشتر از هرچی بگی بهمم ریخت تو نگاهای آخرت آخه چی بود که
  دلم ریخت عشقم … من کلی دلتنگم برات با
  همه میجنگم برات … دوریت دیوونم
  کرد بیا عشقم برگرد دوست دارم کی علاقتو بهم کم کرد دوریت
  دیوونم کرد بیا عشقم برگرد دوست دارم کی علاقتو
  بهم کم کرد یادته یه شب که ماهو توی آسمون نشون دادی گرفتی
  دستم و تو قلبمو تکون دادی دیوونه این چه
  کاری بود که دستمون دادی … یادمه میگفتی
  زندگی بدون تو نمیگذره
  کی فکرشو میکرد بگی جدایی بهتره
  کی فکرشو میکرد که این قرار آخره …
  من کلی دلتنگم برات با همه میجنگم برات …
  دوریت دیوونم کرد بیا عشقم برگرد دوست دارم کی
  علاقتو بهم کم کرد دوریت دیوونم کرد بیا
  عشقم برگرد دوست دارم کی علاقتو بهم کم کرد

 54. Hello there I am so delighted I found your webpage, I really found you by error, while I was researching on Askjeeve for something else,
  Anyhow I am here now and would just like to say thank you for a remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read it all at the minute but I
  have book-marked it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be
  back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.

 55. بعد صد سال دلم رفت بعد صد سال دلم خواست که بشینی تو کنارم که
  بگم جات همینجاست همینجاست بعد صد سالی یه عشقی تو
  دلم نشسته اینجور دیگه تموم شد اون روزایی که ببینمت من از دور حساسم به تموم کارات حالا به تموم حرفات حالا
  یه جوری اسیرم میکنی که جلو توئه دستام بالا خودمو دادم به دستت
  به اون دوتا چشم که مسته یه جوری نگام میکنی عاشق داری دسته دسته دیدمت حرفامو من یادم رفت دلمو خواست دلت دادم رفت عشق
  دیوونه ی من باش با من دیدمت هیچی نگو حرفاش با من حساسم به تموم کارات حالا به تموم حرفات
  حالا یه جوری اسیرم میکنی که جلو توئه دستام
  بالا خودمو دادم به دستت
  به اون دوتا چشم که مسته یه جوری نگام میکنی عاشق داری دسته دسته

 56. I was curious if you ever thought of changing the
  layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to
  say. But maybe you could a little more in the
  way of content so people could connect with it better.
  Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images.

  Maybe you could space it out better?

 57. در این مقاله قصد داریم به معرفی تعدادی
  از بهترین های کلاس فن بیان
  مشهد بپردازیم. تا انتها همراه ما باشید.
  امروزه در جهت برقراری ارتباط باید بتوانیم مفهوم را به فرد مقابل به
  خوبی و بدون هیچ ابهامی منتقل کنیم و برای
  اینکه این کار انجام گردد نیاز
  است با فن بیان آشنایی خوبی داشته باشید، زیرا با رعایت این نکته قطعا سخنان ما تاثیرگذارتر و کاملتر
  خواهند بود.

  فن بیان یعنی به کار بردن کلمات درست در جای درست!
  یعنی طوری صحبت کنیم که از الفاظ
  به کار برده ما همان چیزی که مدنظر ماست فهمیده شود،
  نه کمتر و نه بیشتر.

  وقتی ما توانستیم منظورمان را به مخاطبمان، همان طور که
  در ذهنمان هست منتقل کنیم و طرف مقابلمان هم به درستی متوجه قضیه شود، گام
  بلندی در جهت ارتباط موثر خودمان برداشتیم و بدون شک مهارت
  خوبی در سخن گفتن داریم.

  حالا هرچقدر بهتر و مسلط تر بتوانیم صحبت کنیم و در زمان ها و مکان های مختلف که شاید
  فشارهای روحی و ذهنی خاصی هم روی ما می باشد با دیگران
  ارتباط درست تر برقرار کنیم، به همان اندازه مهارت
  در فن بیانمان داریم. پس فن بیان
  یعنی توانایی صحبت کردن در هر زمان ، مکان و هر
  شرایطی متناسب با مخاطبمان…

  فن بیان چیست؟
  فن بیان یکی از مهمترین مهارت های ارتباطی انسان امروز است که در مسیر پیشرفت و ترقی او
  تاثیر به سزایی دارد و به معنای
  توان سخن‌گفتن (در هر شرایط و زمان) است.
  زمانی که صحبت از فن بیان به میان می‌آید، جدا از این که شما چه کسی هستید؟ چه کاری دارید؟ با چه کسی صحبت می‌کنید؟
  فقط کافیست که از زبان خود استفاده کنید،
  شما نیاز به فن بیان دارید. اگر می‌خواهید با دوستان خود ارتباط خوبی برقرار کنید، روابط
  عمومی خوبی داشته باشید، منظور خود را به خوبی به مخاطبانتان
  منتقل کنید و همچنین کاری کنید که
  بقیه از همنشینی و صحبت با شما لذت ببرند باید «فن بیان» خوبی داشته‌باشید.

  به طور کلی فن بیان یعنی این که بتوانیم مقصود و
  مفهوم سخن خود را بدون هیچ کمی و کاستی به فرد شنونده منتقل نماییم و هرچه فن بیان
  ما بهتر باشد و اصول آن را بدانیم قطعا مخاطب تحت
  تاثیر حرفهای ما قرار گرفته و شنونده خوبی برای صحبت هایمان است.
  قطعا سخنان یکنواخت و موضوعات تکراری برای مخاطب
  لذتبخش نخواهد بود.

  برای کلاس فن بیان نیاز به راهنمایی
  دارید؟ اطلاعات خود را از طریق دکمه
  نارنجی رنگ پایین صفحه ثبت کنید.
  با شما تماس می‌گیریم.

 58. تو همین اتاق یکی هر شب تو جنگه با خودش با دلی که واسه تو تنگه مگه از یاد من
  میره اون همه حرفای قشنگت …
  آخه بی معرف بگو کی مث من از دیدنت
  ذوق میکرد اتاقو پر از گل رز میکرد تا میگفتی که میرم بغض
  میکرد این خیابونا هنوز بعد تو بوی عطرتو میده دورت بگردم کجا دنبالت بگردم تو خودت
  رفتی من گمت نکردم این خیابونا هنوز بعد
  تو بوی عطرتو میده دورت بگردم کجا دنبالت بگردم
  تو خودت رفتی من گمت نکردم جفت
  چشام قفله رو در تا وا شه تو بیای به دروغم که
  شده بگی منو میخوای کاش بشه مثلا امشب که
  بارون میزنه بیای … برگرد بیا پیشم بشین حرف منم گوش کن خواست به
  من باشه گوشیتو خاموش کن این همه خوبی که کردم چه زود
  فراموش شد … این خیابونا هنوز بعد تو بوی عطرتو میده دورت بگردم
  کجا دنبالت بگردم تو خودت رفتی من گمت نکردم این خیابونا هنوز بعد تو
  بوی عطرتو میده دورت بگردم کجا دنبالت بگردم تو خودت رفتی من گمت نکردم

 59. ما دراین مقاله سعی داریم پس از یک مقدمه بسیار مختصر
  به معرفی بهترین کلاس فرانسه تهران بپردازیم .

  زبان فرانسه
  زبان فرانسوی ، فرانسه français ، احتمالاً مهمترین زبان عاشقانه در جهان است.

  تاریخچه زبان فرانسه
  اولین سندی که ظاهراً به زبان فرانسه نوشته شده احتمالاً مربوط
  به سال 842 است. این سند با نام
  سوگندهای استراسبورگ شناخته می شود ،
  این یک نسخه عاشقانه از سوگندهایی است که توسط دو نوه شارلومن قسم خورده است.

  این مطلب را هم از دست ندهید:

  معرفی بهترین کلاس زبان انگلیسی شرق تهران
  معرفی بهترین کلاس زبان انگلیسی غرب تهران

  کلاس زبان فرانسه تهران
  معرفی بهترین آموزشگاه های زبان فرانسه
  در تهران
  1. آموزشگاه زبان فرانسه پردیسان
  این آموزشگاه به دلیل سابقه 15
  ساله ای که دارد یکی از بهترین آموزشگاه های زبان فرانسه در تهران است که آموزش ها
  به صورت ترمیک و یا فشرده می باشد که هر
  فردی با توجه به توانایی خود می تواند در این
  کلاس ها شرکت کند.

  مشاهده صفحه آموزشگاه

  معرفی بهترین کلاس فرانسه
  در تهران

  2. آموزشگاه زبان فرانسه زبان نگار
  یکی از فعال ترین آموزشگاه ها در تهران آموزشگاه زبان فرانسه زبان نگار
  می باشد که اساتید نخبه در این آموزشگاه تدریس می کنند و روزانه تعداد زیادی از علاقه مندان در کلاس های زبان فرانسه ثبت نام می کنند.
  این آموزشگاه با بیش از 20 سال سابقه در زمینه تدریس انواع
  زبان های مختلف، توانسته است بهترین تکنیک های روز
  را به کار گیرد.

  مشاهده صفحه آموزشگاه

  معرفی بهترین کلاس فرانسه در تهران

  3. آموزشگاه زبان فرانسه قطب راوندی
  این آموزشگاه در تهران 4 شعبه دارد
  به همین دلیل دسترسی زبان آموزان به این آموزشگاه آسان تر است و به
  دلیل اینکه اساتید مجربی در این آموزشگاه تدریس می کنند این فضای آموزشی به یکی
  از پرطرفدارترین آموزشگاه ها
  تبدیل شده است. همچنین کلاس های آنلاین نیز برگزار می کنند که استقبال زیادی نیز می شود.

  مشاهده صفحه آموزشگاه

  معرفی بهترین کلاس فرانسه در
  تهران

  4. آموزشگاه زبان فرانسه ایران کمبریج
  در این آموزشگاه به دلیل اینکه
  اساتید بومی فرانسوی تدریس می کنند جز بهترین
  آموزشگاه های زبان فرانسه در تهران شده
  است. بعد از اتمام دوره ها، مدارک کاملا معتبر برای زبان آموزان ارائه می دهد.
  همچنین این آموزشگاه علاوه بر زبان فرانسه، زبان های مختلف دیگری را نیز به زبان
  آموزان آموزش می دهد.

  مشاهده صفحه آموزشگاه

  بخش‌های کشوری
  مساحت کشور فرانسه برابر با ۶۴۳ هزار کیلومتر مربع بوده و گسترده‌ترین کشور اروپای غربی است
  (یک سوم گستره ایران) و منطقه دریایی گسترده‌ای را در اختیار دارد.

  سطح فرانسه شبیه به یک شش‌ضلعی است، که سه
  ضلع آن به آب منتهی می‌شوند.

  (دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس)

  بر اساس واپسین تقسیمات کشوری فرانسه به ۲۲ ناحیه
  بخش و از ۹۶ شهرستان (یا دپارتمان) تشکیل شده که
  زیر دید دولت مرکزی اداره می‌شوند و
  زیر نظارت شورای انتخابی محلی کار می‌کنند.

  همچنین هر ناحیه به کانتون‌ها و بخش‌هایی بخش شده و هر بخش از شورای شهر و شهردار خاص خود برخوردار است.

  علاوه بر خاک اصلی این کشور در اروپا به شرح فوق، سرزمین‌های دیگری بیشتر به صورت جزیره نیز تحت حاکمیت و سلطهٔ حکومت فرانسه
  قرار دارند.

  از این جمله می‌توان به کالِدونیای جدید و والیس و فوتونا در شرق استرالیا، جزایر سنت مارتین در محدوده میان دو
  آمریکای شمالی و جنوبی، و همچنین جزایری مانند مایوت در جنوب آفریقا اشاره کرد.

  از بزرگترینِ این مناطق
  می‌توان به گویانِ فرانسه یا گویان (Guiana) با
  مساحت حدودی ۸۳ هزار کیلومتر مربع
  اشاره کرد که در همسایگی برزیل در آمریکای
  جنوبی قرار دارد.

 60. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین کلاس زبان مشهد بپردازیم.
  یکی از دغدغه های مهم زبان آموزان یافتن یک کلاس زبان مناسب است.
  در این مطلب قصد داریم چندتا از بهترین
  آموزشگاه های زبان مشهد را معرفی کنیم.
  این آموزشگاه ها جزو معتبرترین مراکز آموزش زبان مشهد محسوب
  می شوند.

  موسسات زبان نامبرده شده دارای خدمات متنوعی در زمینه
  آموزش زبان های خارجی می
  باشند که از جمله آنها میتوان به کلاس زبان انگلیسی در مشهد، کلاس زبان آلمانی،
  کلاس زبان فرانسه، کلاس زبان ترکی استانبولی، کلاس زبان روسی، کلاس زبان اسپانیایی، کلاس زبان ایتالیایی، کلاس زبان عربی و دیگر زبان های زنده دنیا و نیز همچنین دورهای مختلف آزمون های آمادگی زبان های خارجی چون کلاس های آموزش آیلتس IELTS، کلاس های آموزشی
  تافل TOEFL، کلاس های آموزشی تخصصی
  ESP، کلاس های آموزشی پودفک و
  غیره که زبان آموزان بدنبال شرکت در آنها می‌باشند.

  نکته ای که در انتخاب بهترین کلاس زبان اهمیت دارد، کیفیت خدمات ارائه
  شده توسط مجموعه است.

  از کجا بفهمیم بهترین کلاس زبان
  مشهد کدام است؟
  برای انتخاب بهترین آموزشگاه های زبان مشهد چندین فاکتور اهمیت دارد.

  دوره های طراحی شده
  کیفیت کار اساتید
  امکانات آموزشی
  نحوه مدیریت و برخورد پرسنل
  در دسترس بودن
  باز خورد تجربی زبان آموزان
  دقت کنید آموزشگاه زبانی را انتخاب کنید که با توجه به اهداف شما قدم بردارد.

  مهمترین کار شما درس خواندن است!
  فراموش نکنید که با درس نخواندن عملا هیچ آموزشگاه و لیستی کمک رسان شما نخواهد
  بود.

  بهترین کلاس زبان مشهد کجاست؟
  اگر به دنبال یادگیری زبان
  دوم در مشهد هستید، در ادامه لیستی از بهترین های کلاس زبان مشهد را برای شما آماده کرده‌ایم.

  آموزشگاه زبان راه پویندگان

 61. ما در این مقاله به معرفی بهترین
  کلاس آرایشگری شرق تهران میپردازیم.

  تاانتها با ما همراه باشید.

  شغل آرایشگری، حرفه ای است که نیازی به تحصیلات آکادمیک ندارد و در حال
  حاضر یکی از مشاغل پردرآمد محسوب می شود؛ همین امر باعث
  شده است که بسیاری از مردم به دنبال راه اندازی آرایشگاه باشند.

  اما یک آرایشگر زمانی می تواند درآمد بالایی
  داشته باشد که مهارت کافی در زمینه
  آرایشگری کسب کرده باشد
  تا بتواند رضایت مشتریان را جلب کند.
  در ادامه به شرح مسیری که یک فرد علاقمند به آرایشگری باید طی کند، می پردازیم.

  شغل آرایشگری:
  به آرایش، پیرایش و خدمات زیبایی که در مکان های مشخصی به نام آرایشگاه
  انجام شود، ‌«آرایشگری‌» می‌گویند.

  آرایشگر کیست؟ ‌
  فردی است که پس از کسب مهارت های لازم،
  خدمات متنوع آرایشی و بهداشتی را به
  مشتریان ارائه می دهد.

  ویژگی‌های آرایشگر:
  با ذوق وملیقه است: مشتریان آرایشگری را می پسندند که برای هرچه زیباتر کردن آن
  ها ذوق و سلیقه به خرج بدهد.

  گشاده روست: آرایشگر با مشتریان به طور رو
  در رو در ارتباط است؛ بنابراین برخورد خوب او در جذب و حفظ مشتریان اهمیت زیادی دارد.

  صبور است: آرایشگر گاهی باید چندین ساعت برای انجام
  درخواست های یک مشتری وقت بگذارد
  و بنا به صلیقه او عمل کند.

  به آراستکی خود اهمیت می دهد: کسی
  که با زیبایی سر و کار دارد، باید به آراستگی ظاهر خود نیز اهمیت بدهد.

  معرفی بهترین کلاس آرایشگری شرق تهران
  این مطلب را هم از دست ندهید:

  معرفی بهترین کلاس گریم تهران
  معرفی بهترین کلاس آرایشگری غرب
  تهران

  اگر بخواهم آرایشگر شوم از کجا
  باید شروع کنم؟
  برای این که یک آرایشگر شوید هم باید
  مهارت هایی در زمینه روابط اجتماعی و هم فوت و فن آرایشگری را یاد بگیرید.
  در ادامه به مهارت هایی که یک آرایشگر باید داشته باشد چه از نظر ارتباطات و چه از نظر تکنیک می پردازیم.

 62. بروس وین در اوایل فیلم بتمن (The Batman) می خواهد به ما بگوید که ترس یک ابزار است.
  او در این مورد صحبت می‌ کند که چگونه
  می ‌توان از حضور بتمن برای ترساندن افراد بد
  استفاده کرد، اما ممکن است مت ریوز
  (نویسنده/کارگردان)، این موضوع را به خاطر رویکرد خود برای راه‌اندازی مجدد ابرقهرمان معروف مورد توجه قرار دهد.
  این فیلم، ترسناک ترین بتمن
  است. درست از صحنه آغازین خشونت
  آمیز، پیام واضح است: این کاپیتان صلیبی مادر شما نیست.
  این فیلم، یک فیلم هیجان‌انگیز روان‌شناختی، خشم‌ آلود و
  مهیج با دوز سنگینی از صحنه های جنایی است
  و باور کنید یا نه، ریوز کاملاً هنری این صحنه ها را اجرا می‌
  کند و به شاهکاری خیلی زیبا دست می‌یابد.

  بتمن سر جای خود ایستاده است، اما همچنان مملو از ارجاعات سینمایی
  است. اکثر فیلم های قبلی بتمن لایو اکشن است.
  رئالیسم سنگدل موجود در این فیلم بیشتر شبیه به فیلم سه
  گانه کریستوفر نولان است، اما این یک برداشت سینمایی تازه و جسورانه
  از شوالیه تاریکی (Dark Knight) است.

  نقد فیلم بتمن The Batman
  نقد فیلم بتمن The Batman
  در هر صورت، ماهیت پایه این فیلم خیلی شبیه به جوکر 2019 است.

  اما تفاوت اینجاست که تریلر خواکین فینیکس واقعاً نیازی به نام شخصیت شرور نداشت تا داستان مردی فقیر را که
  توسط جامعه فراموش شده است را روایت کند.
  از سوی دیگر، بتمن، هنوز هم به طرز شگفت‌آوری وفادار داستان بتمن
  است. این داستان از داستان‌ه ای
  مختلفی از کمیک‌ها به شیوه‌ای متهورانه و
  در عین حال محترمانه میکس می ‌کند، در حالی که همه اینها با آنچه تا به اینجا در صفحه بزرگ سینما
  دیده‌ایم خیلی متفاوت است.

  فقط به یک دلیل منشأ این داستان
  بتمن نیست. ریوز می‌داند که ما می ‌دانیم توماس و مارتا
  وین مرده‌اند و به درستی فرض می
  ‌کند که دیگر نیازی به تیراندازی به آنها
  نداریم. در عوض، ما مستقیماً وارد شراکت بتمن و کارآگاهی
  بتمن و جیم گوردون شده ایم. این موضوع آنقدر در داستان بروس وین اتفاق می ‌افتد که صحنه‌هایی را که قبلاً میلیون‌ ها بار دیده‌ایم بازخوانی نمی‌ کند، در واقع او هنوز باید کارهای زیادی انجام دهد تا اینکه ابرقهرمان
  تقریباً بی‌عیب و نقصی خلق کند.
  ما آغاز را نمی بینیم، اما شاهد
  پیشرفت های زیادی هستیم و همچنین برخی از فراخوان های هوشمندانه و اضافه
  شده به تاریخچه چندین خانواده گاتهام را می‌ بینیم.

 63. Hey! I know this is somewhat off-topic but I had to ask.
  Does managing a well-established blog like yours require a lot of work?
  I’m completely new to running a blog however I do write
  in my journal everyday. I’d like to start a blog
  so I can easily share my personal experience and thoughts online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions
  or tips for new aspiring blog owners. Thankyou!

 64. لیگ قهرمانان اروپا به مرحله نیمه نهایی رسید و در این مرحله شاهد یک تقابل
  بسیار جذاب خواهیم بود! تقابل پپ گواردیولا در برابر رئال مادرید
  اما این بار نه در قامت سرمربی
  بارسلونا بلکه در سمت سرمربیگری
  منچسترسیتی این تقابل صورت خواهد گرفت
  و دیدار دو تیم آماده این روز‌های فوتبال بسیار جذاب و غیرقابل پیش‌بینی خواهد بود.
  این مقاله تیم محتوا مجموعه وین
  شد اطلاعاتی از این بازی را در قالب بسته
  پیش بازی برای شما آماده کرده است تا بتوانید بهترین تصمیم را برای شرط بندی روی
  این بازی اتخاذ کنید.

 65. حالا که دیوونت شدم چجوری باورت نمیشه حالا من
  هرچیم بگم دوست دارم سرت نمیشه
  تموم عشقا توی دنیا غیر عشق تو دروغه پر
  ستاره شد شبام دوباره آسمون شلوغه ای وای
  چقد ماهه چشات ای وای دلم رفت که
  برات ای وای از این ناز و ادات ای وای
  دلم تنگه برات یه فرشته رو شبیهت دنیا ندیده
  آسمون هیچوقت به خودش مثل تو ماه ندیده تورو
  انگاری خدا نقاشی کشیده دل من تا آخرش پاته وا نمیده نه کی
  تو دنیا به قشنگیته خوشگلیت از چشمای
  رنگیته تورو از وقتی چشام دیده دل سختگیرم پسندیده دل من
  ماه و تو خورشیدش میدرخشه تو بتابی بهش مث چشمای
  تو نه نیستش ندیدم کسی رو نزدیکش
  یه فرشته رو شبیهت دنیا ندیده آسمون هیچوقت به
  خودش مثل تو ماه ندیده تورو انگاری خدا نقاشی کشیده دل من تا آخرش پاته وا
  نمیده نه

 66. وقتی میخنده چشات وقتی دلگیره شبات
  حواسم بهت هست وقتی نزدیکم بهت حتی دورم از خودت حواسم بهت هست اگه لرزیدش دلت
  حل نمیشه مشکلت رو من حساب کن منو از خودت بدون این یه رازه بینمون حواسم بهت هست من مثل کوه پشتتم و نگیره این دلت حسودن آدما باورم کن تو بیا ما
  رد میشیم با هم از این تاریکیا ای گل سرسبدم تو عاشقی منم که عشقو بلدم قید دنیارو زدم یه تار موتو نه به دنیا نمیدم
  گل بیتا بی تاب میشم اگه نباشی درمون میشم اگه دوا شی من غرق عشقم
  تو کجاشی … گل بیتا بی خوابه چشماتم
  عزیزم عاشق تر از خودم ندیدم تو چشم تو خدارو دیدم …
  من مثل کوه پشتتم و من مثل کوه پشتتم
  و نگیره این دلت حسودن آدما باورم کن تو بیا ما رد میشیم
  با هم از این تاریکیا ای گل سرسبدم تو عاشقی منم
  که عشقو بلدم قید دنیارو زدم یه تار موتو نه به دنیا نمیدم

 67. باب دلمی خودت میدونی که مال خودمی تو هرشب به عشق خودت میچینم
  واسه تو من میزو که بیای و دل بدی به دلم از این بهتر چی میخواستم
  الان پیشتم هرچی تو دلمه از چشام میخونی تو بیا نزدیکم
  ببوسم پیشونیتو عشقت همش با منه روز اولی که دیدمت چشات یادمه
  مگه از دوست داشتنت قشنگ ترم هست
  من چه خوشحالم الان برا خودم دارمت …
  عشقت همش با منه روز اولی که دیدمت چشات یادمه مگه از دوست داشتنت قشنگ ترم هست من چه خوشحالم الان برا
  خودم دارمت …. یادمه حرفاتو از اولش بهم زدی رک من عاشق همین
  اخلاق شدم خب بیا قول بده من بمونی
  برام هر شب من منتظرم … که بیای و دل بدی به دلم از این بهتر چی میخواستم الان پیشتم هرچی تو دلمه از چشام میخونی تو بیا نزدیکم ببوسم
  پیشونیتو عشقت همش با منه روز اولی که دیدمت
  چشات یادمه مگه از دوست داشتنت قشنگ
  ترم هست من چه خوشحالم الان برا خودم دارمت …
  عشقت همش با منه روز اولی که دیدمت چشات یادمه مگه
  از دوست داشتنت قشنگ ترم هست من چه خوشحالم الان برا خودم دارمت ….

 68. ما در این مقاله قصد داریم در ارتباط با رژیم غذایی
  کوتاه مدت صحبت کنیم. تا بتوانید در زمان باقی مانده تااخر زمستان
  به کاهش وزرنی حدود (هر هفته یک
  کیلو ) برسید و این باعث میشود تا در سال جاری با روحیه بهتری
  شروع به فعالیت کنید.

  در ایام کرونا همه ما به علت قرنطینه خانگی مجبور
  به کاهش فعالیت های خود شدیم و این روند به ازایش تدریجی
  وزن منجرشد. روند هر شخص به شاخص های مختلفی بستگی دارد این
  شاخصه ها میتواند وراثت
  , سبک زندگی , رژیم غذایی و .. متغیر
  باشد. پس نمیشود برای همه یک نسخه کامل پیچید
  اما میتوان با داشتن خورد و خوراک کمتر به نسبت قبل و تحرک بیشتر بخشی از چربی های جوان ( که عمر آنها کمتر
  از 1 سال است ) را آب کرد.

  پس تا انتها این مقاله همراه ما باشید.

  چطور در ایام مناسبتی مثل شب یلدا یا تعطیلات نوروزی از پرخوری های مهمانی ها درامان
  باشم ؟
  چطور کمتر بخورم ؟
  چطور میتوانم شکم خودم را با غذای
  کم کالری سیر نگه دارم ؟

 69. خانم‌ها به دلایل مختلفی کاشت ناخن انجام
  می‌دهند؛ برخی صرفا برای زیبایی
  و برخی دیگر به دلیل مشکلات ناخن‌های‌شان و برای پوشاندن
  ناخن‌هایی که به گفته خودشان رنگ و روی زیبایی ندارد انواع کاشت را تجربه می‌کنند.
  مهم نیست به چه دلیل و با چه انگیزه‌ای کاشت ناخن را انتخاب می‌کنید؛ مهم
  این است که با واقعیت‌ها و عوارض کاشت ناخن آشنا شوید.
  در این مقاله، انواع کاشت، مزیت‌ها
  و عوارض آن‌ها را مرور می‌کنیم.

  کدام روش کاشت ناخن بهتر است؟
  خانم‌ها به دلایل مختلفی کاشت ناخن انجام می‌دهند؛ برخی صرفا برای زیبایی و برخی دیگر به دلیل
  مشکلات ناخن‌های‌شان و برای پوشاندن ناخن‌هایی که به گفته خودشان رنگ و
  روی زیبایی ندارد انواع کاشت را تجربه می‌کنند.
  مهم نیست به چه دلیل و با چه
  انگیزه‌ای کاشت ناخن را انتخاب می‌کنید؛ مهم این است که با واقعیت‌ها و عوارض کاشت ناخن آشنا شوید.
  در ادامه انواع کاشت ناخن طبیعی
  شامل کاشت ناخن با پودر، کاشت ناخن
  با ژل، و کاشت ناخن با قالب را تشریح و مقایسه می‌کنیم.

  کاشت قالب
  در این نوع از کاشت مواد را داخل قالب ناخن
  مصنوعی می‌گذارند تا شکل آن را به خود بگیرد.
  ابتدا مواد ضد قارچ را روی ناخن می‌زنند و بعد قالب را روی ناخن فشار می‌دهند تا مواد روی ناخن خشک شود بعد
  از چند دقیقه ناخن مصنوعی را برمی‌دارند.

  در این نوع کاشت دیگر سوهان‌کشی نمی‌شود و از چسب ناخن هم استفاده نمی‌شود این نوع کاشت راحت‌ترین
  نوع کاشت و در عین حال بی‌کیفیت‌ترین است.
  در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهان‌کشی انجام نمی‌شود بعد از مدت
  کوتاهی به‌اصطلاح ناخن
  هوا می‌گیرد و جمع شدن هوا زیر ناخن
  کاشت یکی از مهم‌ترین دلایل برای به وجود آمدن قارچ است.
  در این نوع کاشت باید مراقب بود تا ناخن‌ها کمترین تماس را با آب داشته باشند.

  کاشت قالب به چه کسانی توصیه می‌شود؟
  معمولا کاشت قالب به افرادی که زمان کمتری برای رسیدگی
  به ناخن‌های‌شان دارند توصیه می‌شود.

  ازآنجا که در این نوع کاشت باید کمترین تماس را با آب
  داشت، خانه‌دار‌ها از انتخاب این
  نوع کاشت پرهیز کنند. این نوع کاشت زمان کمتری
  نیاز دارد، به سوهان‌کشی نیاز ندارد و نظم بسیار خوبی بین کاشت ۱۰ انگشت ایجاد می‌کند.

  کاشت قالب برای چه کسانی مناسب نیست!

  این نوع کاشت به افرادی که ناخن‌های
  پراکنده و یک شکل ندارند اصلا توصیه نمی‌شود.
  به دلیل قالبی بودن این نوع کاشت باید تمام ناخن‌های دو دست یک شکل باشند در غیر این‌صورت کاشت
  به شکل مرتبی انجام نخواهد شد. به دلیل ضخیم بودن کاشت، کار از
  حالت طبیعی خود خارج می‌شود.
  این نوع کاشت را می‌توان روی انگشت‌های استاندارد کار
  کرد. نکته مهم این است که احتمال
  هوا گرفتن این کاشت بیشتر است.
  ماندگاری کمتری دارد و در مقایسه با روش‌های
  دیگر مواد بیشتر مصرف می‌شود.

  کاشت ناخن با پودر
  در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از نیمه ناخن با چسب ناخن چسبانده
  می‌شود و تا اندازه دلخواه کوتاه
  می‌شود. روی ناخن مواد ضد قارچ را می‌زنند، بعد پودر کاشت که همان مواد
  دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار
  می‌کنند و بعد از آن با سوهان برقی به ناخن شکل می‌دهند.
  بهترین نوع کاشت همین نوع پودری است.
  برای این نوع کاشت زمانی بیشتر و سوهان‌کشی دقیق و حرفه‌ای
  جهت یکسان بودن ۱۰ انگشت نیاز
  است.

 70. آموزشگاه آرایشگری مردانه – بهترین آموزشگاه آرایش آقایان – کلاس گریم – آموزش متد آرایش
  و پیرایش – آموزش پیرایش و خدمات مو…
  آموزش متد آرایش و پیرایش – بهترین آموزشگاه آرایش آقایان – کلاس گریم –
  آموزشگاه آرایشگری مردانه – آموزش پیرایش و خدمات مو…

  در پایان دوره و کسب موفقیت در آزمون های ارزیابی
  سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، هنرآموز موفق به اخذ مدرک آرایشگری پیرایشگر مردانه درجه ۱ می گردد.
  آموزشگاه آرایشگری مردانه سرای نمونه با سابقه 20 ساله یکی از بهترین آموزشگاه های آرایشگری مردانه
  در تهران است که مدرک بین المللی ارائه می دهد.
  آموزشگاه تخصصی آرایشگری مردانه در فردیس کرج ، دوره های آرایشگری ما برای افرادی که تجربه کافی در
  زمینه آرایشگری ندارند و آمادگی لازم
  جهت ورود به بازار کار را در فردیس کرج کسب
  کنید . بانک جامع مشاغل کتاب نقره ای (آگهی اینترنتی) با هدف آگاه سازی افراد در این زمینه و به
  تبع آن تبلیغات و شناساندن انواع مشاغل و اصناف، ایجاد
  شده است. آموزش حرفه ای تعمیرات موبایل زیر نظر تعمیرکار
  و بصورت عملی در شرکت. آموزش قالیبافی تابلو فرش
  در تمامی مناطق تهران -آموزش قالیبافی تابلو فرش در آموزشگاه یا
  در … عالی ترین،جامع ترین،حرفه ای ترین وساده ترین سبک آموزشی
  را برای دانش پژوهان گرامی فراهم
  آورده ایم که در کوتاهترین زمان ممکن، قطعا ویقینا از شما
  یک آرایشگری حرفه ای می سازیم.

  با کارشناسان آقای خاص تماس بگیرید
  و یا ثبت‌ نام آنلاین انجام
  دهید. آموزشگاه آموزشگاه آرایشگری در تهران مردانه جهان مو در زمینه
  پیرایش مردانه، گریم داماد،
  گریم سینمایی و … … جدای از اینکه در این آموزشگاه ها روش های
  جدید کوتاهی مو تدریس میشود، در کنار آن نیز باید توجه داشته باشید …

  این آموزشگاه با مهارت های
  فنی مناسب ، تکنیک های ارتباط موثر و مهارت های مدیریت مشتری خدمات خود را ادائه می دهد .
  بعد از گذراندن دوره پیرایش مردانه درجه ۲
  و شناخت و تسلط کامل به ابزارهای مختلف مربوط کوتاه
  کردن مو، برای ارتقاء سطح مهارت خود برای کوتاه کردن موهای مردانه، می
  توانید وارد دوره درجه ۱ شوید. بهترین آموزشگاه آرایش آقایان – آموزشگاه
  آرایش آقایان – کلاس گریم – آموزش پیرایش و خدمات مو – آموزشگاه آرایشی – آموزشگاه …
  شرکت در دوره های آموزشی طراحی سایت و سئوی آموزشگاه
  رسمی فنی حرفه ای دارکوب علاوه بر اخذ مدرک رسمی
  فنی حرفه ای، دارای مزیت بزرگ
  دیگری است زیرا این … آموزش عکاسی در آموزشگاه عکاسی پیشکسوتان در تجریش
  با مدرک معتبر سازمان آموزش فنی وحرفه ای و اساتید بسیار مجرب با طرح درسی کامل و بروز مخصوص ورود به …

  علاقه مندان به کسب اطلاعات
  بیشتر می‌توانند به سایت آموزشگاه آرایشگری
  مردانه به ادرسtvtcenter.com مراجعه کنند.
  آموزش آرایشگری مردانه در کرج ،
  آموزش حرفه ای آرایشگری مردانه در فردیس کرج ، آموزشگاه های
  ما طیف وسیعی از دوره های تخصصی مهیج
  را ارائه می دهند که برای تکمیل مهارت های موجود شما طراحی شده
  اند . آموزش حرفه ای آرایشگری مردانه
  در فردیس کرج افرادی را که به دنبال دوره های تکنیک های تخصصی تر هستند ، قادر می سازد تا آموزش های موجود خود را تکمیل
  کند . آموزشگاه تخصصی و حرفه ای آرایشگری مردانه در فردیس ، با متخصصین مجرب
  و کارآزموده کلیه دروس تخصصی رشته
  آرایشگری را از مبتدی تا حرفه ای برای علاقه
  مندان به این حرفه برگزار می نماید .
  آموزش گریم داماد را با متد روز دنیا از مبتدی تا پیشرفته
  به کمک برجسته ترین اساتید کشور به هنرجویان در
  فردیس کرج ارائه می دهد . آموزشگاه آرایشگری مردانه آقای خاص برگزارکننده
  بیش از 100 دوره آموزش آرایشگری مردانه در
  قم در سطوح مبتدی و پیشرفته می‌باشد.
  هنرجویان بعد از گذراندن کلاس آرایشگری می‌توانند
  با دریافت مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه
  ای در مسیر حرفه‌ای شدن گام بردارند.
  پیتاژ یا خرد کردن مو که شیوه ای جدید از
  کوتاه کردن مو است. با جواب به چند
  سوال ساده، « موتور جستجوی هوشمند کارپیشه» خودش رو تنظیم می‌کنه که آگهی‌های مناسب رو برات پیدا و ارسال کنه.
  الکسا ایران فقط مرجعی برای جمع‌آوری و مقایسه رتبه
  الکسا است و مسئولیتی در مورد سایت‌ها و محتوای آن‌ها ندارد.
  از راه حل های درست و زمان استفاده
  از آنها جهت پاک کردن لکه های حاصل از خرابکاری حیوانات خانگی،ریختن نوشابه، شکلات، خون و …
  آگاهی پیدا کنیم.تاحالا زیاد شده
  که فرشی را همین دیروز از قالیشویی تر
  و تمیز تحویل گرفتین و پهن کردین ولی لکه ها مثل اهن ربا
  جذب ذقیقا همون فرش می شوند ، لکه هایی که میتونن خیلی
  راحت توسط حیوانات خانگی ، ریختن مایعات مثل نوشابه و…
  فرش ها جز وسائل آسیب پذیر منزل هستند
  و نیازبه مراقبت دارند. مراقب نکردن از آن ها یا استفاده نادرست باعث آسیب دیدگی، پوسیدگی و غیره می شود.

  بعضی از افراد فکر می کنند، همینکه فرش دچار چنین آسیب
  هایی شد باید آن را عوض کرد، ولی امروزه با دانش رفوگری فرش می توان، این خرابی های فرش را ترمیم کرد.
  مهارت پیش نیاز ثبت نام در این دوره، اخذ گواهینامه مهارت پیرایش مردانه
  درجه ۲ و دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی سیکل (پایان دوره راهنمایی) می
  باشد. آموزشگاه شهریار ، زیر
  نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور، وابسته به وزارت تعاون، کار و
  رفاه اجتماعی، برگزار میکند…

  شهرت ما ارائه آموزش حرفه ای آرایشگری و هدایت شما برای رسیدن به کسب و کار ایده آل است.

  5 تا از بهترین آموزشگاه های
  برگزار کننده دوره پیرایشگری مردانه…

  آموزشگاه تخصصی آرایشی مردانه در
  فردیس ، اگر که خیلی وقت است به
  دنبال یک آموزشگاه تخصصی خوب و عالی در فردیس هستید و پیدا نمی کنید
  با ما همراه شوید . هزینه تهیه
  ابزارهای ذکر شده به عهده متقاضی شرکت در دوره می باشد و مربی آموزشگاه خود را موظف می داند هنرآموز را
  در تهیه اقلام مناسب و با کیفیت، مشاوره و راهنمایی نماید.
  لازم به ذکر است در طی این دوره، برخی از تجهیزات و مواد مصرفی اعم از سشوار، اتوی مو، دستگاه بخور، حالت دهنده،
  فیکساتور، ماسک های پاک کنندهپوستو … از طرف آموزشگاه در اختیار هنرآموز قرار خواهد گرفت.
  اخذ مدرک دیپلم برای دانش آموزان و دیپلم ردی
  ها در رشته مورد نظر خود- برگزاری و کرایه کلاس در مرکز تخصصی با ظرفیت 10الی …

  آموزش تعمیرات ایسیو ecu از جذابترین و پردرامدترین آموزش ها در حوزه خودرو است.
  ایسیو یا کامپیوتر خودرو یکی بخش مهم خودرو می باشد که وظیفه کنترل و
  … قدیمی‌ترین وسایل اصلاح برنزیِ کشف‌شده، مربوط به ۳۵۰۰
  سال پیش از میلاد مسیح در مصر باستان است.
  با شناخت صحیح ابزار آرایشگری، تکنیک
  ها و متریال مناسب، می توانید به افزایش کیفیت
  خدمت رسانی و بهبود سطح رضایت مندی مشتریان خود دست یابید.

  مدل موهای شیک برای بچه هاو افرادی که
  موهای نازک و سبک هستند مناسب است .

  درب و پنجره UPVC از پروفیل هایی از جنس UPVC ساخته می
  شوند. این نوع از درب و پنجره ها با مواد وینیلی بسیار سخت عرضه می گردند و ویژگی های مفیدی دارند.
  از جمله آنکه عایق سر و صدا، و سرما و گرما می
  باشند و در برابر رطوبت و آب باران مقاوم بوده، وغیرقابل نفوذ در برابر آلودگی هستند، به علاوه صرفه جویی در انرژی
  داشته و ایمن می باشند. قیچی آرایشگری، قیچی اره ای، برس
  تخت، برس گرد، پیشبند، روپوش سفید، آبپاش، شانه کار، دسته تیغ، تیغ پیتاژ.
  در این دوره، هنرآموز مهارت خرد کردن
  مو (پیتاژ) با ابزار های مختلف من جمله قیچی
  اره ای، تیغ، ماشین و نیز شناخت
  ابزارها، مواد مصرفی و … را فرا خواهد گرفت.
  یکی از راهکارهای پیشنهادی برای کاهش سرقت، از
  بین بردن فرصت های مناسب برای سارقین است.
  به عبارتی اتخاذ روش هایی برای پیشگیری از سرقت که اساسی ترین مولفه اهمیت نصب دوربین مدار بسته است.
  به حرفه ای بیاندیشید که با کمترین هزینه
  ، بالاترین درآمد را کسب کنید.
  سایه زدن دور مو، که طی آن موهای دور سر سفید(صفر) شده و کم کم با حرکت به سمت بالا
  بلند تر می‌شود. این دوره پیش نیاز ندارد، حداقل میزان
  تحصیلات متقاضی، پایان دوره راهنمایی بوده و بدون حتی کوچکترین سابقه کار و آشنایی با
  حرفه آرایش و پیرایش مردانه، می توانید برای
  شرکت در آن نام نویسی کرده و مراحل آموزش
  را از مبتدی و قدم به قدم پشت سر بگذارید.
  بعد از گذراندن دوره درجه 2، در صورت
  تمایل می توانید وارد دوره پیرایش مردانه
  درجه 1 شده و اصول خرد کردن مو و کوتاه کردن و حالت دادن مو به مدل های
  روز (ژورنال شناسی) را فرا بگیرید.
  دوره پیرایش مردانه درجه ۱ برای آن دسته
  از عزیزانی تدوین شده که با تکنیک ها و اصول پایه هیرکات آشنا بوده و توانایی کوتاه کردن مدل
  های کلاسیک مردانه را دارا باشند.
  دوره تعمیرات تلفن همراه با ارائه مدرک بین المللی از
  سازمان فنی و حرفه … همچنین این
  آکادمی فرصتی برای ورود شما هنرجوی عزیز به بازار کار و نیز آموزش های مفیدی را ارائه می دهد .
  آموزش حرفه ای آرایشگری مردانه در فردیس
  کرج رشته های مختلفی را از سطح پایه و تا مدرک
  دیپلم در موضوعات تخصصی ارائه می دهد .
  آموزش حرفه ای آرایشگری مردانه در فردیس کرج به شما این امکان را
  می دهد که از دوره های اختصاصی پوست ، مو و آرایش بر اساس نیازهای فردی آموزش ببینید
  . کلمه ای که مطمئنا بارها به گوشتان خورده است ولی شاید تا الان در مورد آن اطلاعاتی
  نداشتید یا جدی نمی گرفتید. در این بخش قصد
  داریم تا در خصوص رفوگری فرش و چگونگی انجام آن صحبت
  کنیم. با توجه به تعداد زیاد آگهی در ایستگاه، لطفا در کسب
  اعتبار و اعتماد آگهی دهنده، دقت کافی مبذول دارید.
  جهت شروع درج آگهی، ابتدا روی لینک ثبت نام کلیک کنید و پس از پرکردن فرم ثبت
  نام آگهی خود را ثبت کنید. اگر میخواهید
  تعمیرکار شوید و موبایل را براحتی
  تعمیر کنید حتما یک جلسه با من … تعمیر دی وی آر DVR‌ و دوربین را در مرکز تعمیرات
  حرفه ای شوید. پس از ثبت نام در دوره پیرایش مردانه درجه
  1، زمان دقیق شروع کلاس متعاقبا به متقاضی اعلام می
  گردد. بهترین آموزشگاههای آرایشگری مردانه تهران

 71. Hi there would you mind stating which blog platform
  you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having
  a hard time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S My apologies for getting off-topic but I had
  to ask!

 72. در این مقاله قصد داریم به معرفی روش ها و
  تکنیک های مختلف آموزش زبان
  انگلیسی در خانه بپردازیم.

  گرچه رفتن به کلاس زبان حس
  و حال خوبی دارد و بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند زبان انگلیسی را با شرکت
  در کلاس زبان آموزشگاه های مختلف
  فرا بگیرند، با این حال ممکن است برخی افراد فرصت رفتن به کلاس زبان
  را نداشته باشند. حتی ممکن است شما فرصت داشته باشید،
  اما راحتی خانه را ترجیح دهید یا دلتان نخواهد برای یادگیری زبان زیاد هزینه کنید.

  چالشی که پیش می‌آید این است که چطور می‌توان بدون مدرس پیشرفت کرد؟ پس چه کسی اشتباهاتمان را اصلاح کند؟ این نگرانی ها
  به‌جا هستند و شاید موارد دیگری هم باشند.
  مثلا ممکن است نگران تلفظ صحیح کلمات باشید.
  در واقع، شاید اصلا ندانید که
  از کجا باید شروع کنید. در حقیقت یادگیری زبان لزوما به معنای نشستن
  پای کتاب نیست و منابع زیادی
  وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند که در
  مسیر درستی قدم بردارید.

 73. در این مقاله می‌خواهیم به موضوع مکالمه زبان
  بپردازیم. تا انتها همراه ما باشید.
  همه ما دوست داریم بدانیم به چه روش هایی می‌توان
  به زبان انگلیسی صحبت کرد.

  برای تقویت مکالمه زبان انگلیسی، بهترین روش صحبت کردن با
  هم صحبت انگلیسی زبان است، اما برای بعضی
  از ما یک مانع بزرگ وجود دارد و آن نداشتن
  فردی است که به زبان انگلیسی با
  ما مکالکه کند. بسیاری از افراد شرایط آن را ندارند.
  پس راه حل چیست؟ در ادامه به بیان تکنیک هایی برای
  یادگیری مکالمه زبان می‌پردازیم.

  چرا مکالمه به زبان انگلیسی سخت است؟
  خیلی از اوقات ما بسیاری از کلمات را بلدیم و
  بارها تکرار کردیم، با اصول گرامری زبان آشنایی داریم، حتی اعتماد به نفس
  خوبی داریم، با این حال نمی‌توانیم به انگلیسی صحبت کنیم.
  احتمالا در ذهن خود می‌دانید که چه حرفی برای گفتن دارید، اما لغات مورد نظر در دهانتان نمی‌چرخد.
  در ادامه بررسی می‌کنیم که چرا این مهارتِ
  به ظاهر آسان، این‌قدر مشکل ایجاد می‌کند؟ و سپس تکنیک هایی برای
  یادگیری مکالمه زبان ارائه می‌دهیم.

 74. در این مقاله قصد داریم به بررسی زبان
  کشورهای مختلف دنیا بپردازیم.
  بیش از ۷۱۰۰ زبان در جهان وجود دارد و در هر چهارده روز
  یک زبان تبدیل به زبان مرده می‌شود.
  از دلایل این موضوع می‌توان گرایش مردم به شهرهای بزرگ و همچنین فوت افراد بومی‌های آن زبان اشاره کرد.
  دانستن زبان کشورهای مختلف می‌تواند جنبه اطلاعات عمومی داشته باشد یا صرفا برای یادگیری باشد.
  با این وجود اغلب زمانی که
  تمایل به دانستن زبان یک کشور داریم، هدف
  مهاجرت به آن کشور و یادگیری زبان دوم برای مهاجرت است.
  به همین خاطر در این مقاله ابتدا زبان کشورهای
  مختلف را معرفی میکنیم. سپس
  کلاس‌ها و آموزشگاه‌های زبان را در شهرهای مختلف به شما معرفی می‌کنیم،
  تا چنانچه قصد مهاجرت دارید، بتوانید بهترین انتخاب را برای آموزش و یادگیری زبان داشته باشید.

  مهاجرت و یادگیری زبان کشور مقصد
  امروزه، با توجه به شرایط نامطلوب
  زندگی در ایران و رفاه و کیفیت بالای زندگی، مراکز آموزشی
  و شرایط تحصیل عالی، وضعیت اشتغال مناسب در
  کشورهای دیگر، بسیاری از افراد تصمیم به مهاجرت می‌گیرند.
  مقصد مهاجرت افراد بسته به اهداف، بودجه و شرایط دیگر با هم تفاوت دارد، با این حال برخی
  از کشورها مثل کانادا، آلمان، استرالیا، انگلستان، ایتالیا، آمریکا، فرانسه،

 75. Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources back to your site?
  My website is in the exact same niche as yours and my users would really benefit from a lot of the
  information you provide here. Please let me know if this okay with you.
  Thanks!

  Feel free to visit my page … voucher cord

 76. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the web the simplest thing
  to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they plainly don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal.

  Will likely be back to get more. Thanks

 77. دل من میگرید باز آرام آرام دل من میگرید باز آرام
  آرام ‎قطره ی اشک که از چشمه ی دل
  میبارد ‎جلوی دید مرا میگیرد ‎من به
  تکرار به خود میگویم من به تکرار به خود میگویم ‎که چه زود و‌ چه حیف من گذشتم و به سر شور هنوز ‎من گذشتم و به دل حسرت و عشق ‎همچو یک خواب دل
  انگیز سحر همچو رگباری در تابستان ‎یا چو طوفان به کویر ‎همچو یک صاعقه در یک شب تار یا
  چو‌ خطی بر خاک ‎یا چو جای پایی بر لب آب ‎من گذشتم
  و به سر شور هنوز من گذشتم و به دل حسرت و عشق به دل حسرت و
  عشق دل من میگرید باز آرام آرام دل من میگرید باز آرام آرام

 78. چجوری با دلم کنار بیام چجوری میتونم تورو
  نمیخوام چجوری میتونم فراموشت کنن چشام هرجا برم ازت
  یه خاطرس تو از من و دلم چی یادت هست
  نمیدونی چقدر بدون تو دلم شکست …
  دیوونه ی توئه دل من یکی رفتی آخه بگو سر حرف کی
  وقتی نیستی حرفامو بگم به کی عشقم …
  کاشکی منو توی دلت حبس کنی با همه به خاطر من بحث کنی چی میشه این دوری
  بس کنی عشقم … خستم چشامو رو همه بستم دلم که مونده رو دستم ازت خبر ندارم خستم همه درا
  به روم بستن تموم عاشق رفتن ازت خبر بیارن باید دیگه چی
  بشه که تموم بشه تنهاییم کم مونده که ماهو فقط واست بیارم
  پایین نمیدونی من این روزا چقدر باهات
  حرف دارم چشمات که هست ماهو میخوام از آسمون بردارم خستم چشامو رو همه
  بستم دلم که مونده رو دستم ازت خبر ندارم خستم همه درا به روم بستن
  تموم عاشق رفتن ازت خبر بیارن

 79. هوا بارونیه بازم واسه خاطره بازی کولتو بردار خود تو
  قد یه دریا تا ساحب دست من بسپار
  بریم جایی که گفتی بار اول دوستم داری تو یه جاده به من با نم نم بارون
  بدهکاری من باشم و تو باشی و یه حال آروم یه جاده
  باشه تا شمال با نم بارون عطر تو راه میوفته باز از در خونه باز پشت عطرت تا شمال
  راه بندونه من باشم و تو باشی
  و یه حال آروم یه جاده باشه تا شمال با نم
  بارون عطر تو راه میوفته باز از در خونه باز پشت عطرت تا شمال راه بندونه واسه یه بار دیگه با نگاهت کل دنیارو
  به من بده حس دریارو به من بده به من این خاطره تن بده چشامونو ببندیم و بریم جایی که
  از کل جهان جداست عطر آغوش تو تو هواست منظره اش منظره ی خداست من باشم و تو
  باشی و یه حال آروم یه جاده باشه تا شمال با
  نم بارون عطر تو راه میوفته باز از
  در خونه باز پشت عطرت تا شمال راه
  بندونه من باشم و تو باشی و یه حال آروم یه جاده باشه تا
  شمال با نم بارون عطر تو راه میوفته باز از در خونه
  باز پشت عطرت تا شمال راه بندونه

 80. همه عمرمو باختم واسم چیزی نمونده آخه جز من
  عاشق کی واست قصه خونده هنوزم تورو میخوام تو که عزیز جونی تو این دنیای بی
  رحم فقط تو مهربونی میدونم که تو رفتی ولی
  منتظرم باز تو بد کردی به این دل ولی عاشقتم باز
  میدونم که تو رفتی ولی منتظرم باز تو بد کردی به این دل ولی عاشقتم باز چی
  میشه تو برگردی دوباره غم و غصه منو تنها بذاره چی میشه همیشه بخندی واسم که لبخند تو خوشبختی میاره میدونم که تو
  رفتی ولی منتظرم باز تو بد کردی
  به این دل ولی عاشقتم باز میدونم که تو رفتی ولی منتظرم باز
  تو بد کردی به این دل ولی عاشقتم باز چشات
  مثل بهاره مث عمر دوباره به غیر از تو که قلبم
  دیگه راهی نداره همه دنیارو گشتم شبیه تو ندیدم من
  هرشب توی خوابم کنارم تورو دیدم میدونم که تو رفتی ولی منتظرم
  باز تو بد کردی به این دل ولی عاشقتم باز میدونم که
  تو رفتی ولی منتظرم باز تو بد کردی به این دل ولی عاشقتم باز

 81. موهات هم رنگش فرق داره با همه جایی که تو نیستی نقطه ی ضعفمه یه نگات می ارزه
  به هرکی دارم هی بشینی رو به روم
  ببینمت کیف کنم هی دله گیر توئه چقدره خوشگله
  رنگ چشمات خرابم کرده جوری بهم ریخته
  مثل زلزله دله گیر توئه چقدره خوشگله رنگ
  چشمات خرابم کرده جوری بهم ریخته مثل زلزله بیا تا غوغا کنیم زمین بله بیا تا
  بدخواهامون بیوفتن به لرزه همه عاشق میشن اما
  مث ما نه ما دوتاییامون به یه دنیا می ارزه دله گیر توئه چقدره
  خوشگله رنگ چشمات خرابم کرده جوری
  بهم ریخته مثل زلزله دله گیر توئه چقدره خوشگله رنگ چشمات خرابم کرده جوری بهم ریخته مثل زلزله

 82. مگه غیر دلبری کار دیگم بلدی آخه من فدات بشم بازم که این عطرو زدی بازم یه تیکه ماه شدی با این گلای پیرهنت
  همه جوره دل میبری حتی با اون خندیدنت
  چه چشمای قشنگی داری دختر تو هم
  یاری و هم دلداری دختر نرو بیرون
  بهم میریزه کوچه بشین خونه مگه بیکاری دختر خدا هرکاری
  میتونسته کرده تو یه شاهکار بی
  تکراری دختر نرو بیرون بهم میریزه کوچه بشین خونه مگه بیکاری دختر بشین خونه مگه بیکاری دختر …

  نمیدونی چقدر خوبی هنوز خودت نفهمیدی چقدر حالم
  باهات خوبه تو بوی زندگی میدی حق داری از دست کارام بریدی بریدی میگی دیوونه مث من
  ندیدی ندیدی تازه کجاشو دیدی … چه چشمای قشنگی داری دختر
  تو هم یاری و هم دلداری دختر نرو بیرون بهم
  میریزه کوچه بشین خونه مگه بیکاری دختر خدا هرکاری
  میتونسته کرده تو یه شاهکار بی تکراری دختر نرو بیرون
  بهم میریزه کوچه بشین خونه مگه بیکاری دختر

 83. قدم میزنم توی شهری که ما
  یه روزایی با هم قدم میزدیم یه جاهایی
  اونقد عاشق شدیم زمین و زمانو بهم
  میزدیم همه خوبی هارو یه جا داشتی و با تو
  انگاری هیچی مشکل نبود به جز صورت پاک و خندون تو دیگه هیچ جا ماهی کامل نبود میخوام عزیزت شم من سر به راهت شم بهم
  نگاه کنی محو نگاهت شم دیر اومدم اما موندیم
  این بار دستای خالیمو به روی من نیار میخوام
  عزیزت شم من سر به راهت شم بهم نگاه کنی محو نگاهت شم دیر اومدم اما موندیم این بار دستای
  خالیمو به روی من نیار با هر دوست
  دارم از آدما چقد راحت دلم رفت هوایی
  شدم چقد دور این آدما گشتم و تو موندی
  صبورانه پای خودم کنار منی
  دستمو ول نکن یه دریای آبی رو واسم بساز بغل کن بغل
  کن منو خالقم یه عید حسابی رو واسم بساز میخوام عزیزت شم من سر
  به راهت شم بهم نگاه کنی
  محو نگاهت شم دیر اومدم اما موندیم این بار دستای خالیمو به روی من نیار میخوام عزیزت شم من سر به راهت شم بهم نگاه کنی محو نگاهت شم دیر اومدم
  اما موندیم این بار دستای خالیمو به روی من نیار

 84. تو خود منی گل گندم گل من غمات به قلبم تو بخند گل گندم گل من شب شده چشماتو ببند
  گل گلدونمی قلبم با نگات گرم میگیره ماه
  چهارده باید از خوشگلیات درس بگیره خورشید هر روز بیاد از نور
  چشات قرض بگیره من فقط عاشق اینم که دستاتو بگیرم وقتی میگم میرم اخم کنی بگی نه تب
  کنی بمیرم به عشق تو عزیزم قشنگ ترین گل رز باغچه
  رو میچینم عاشق اینم که دستاتو بگیرم
  وقتی میگم میرم اخم کنی بگی نه تب کنی بمیرم
  به عشق تو عزیزم قشنگ ترین گل رز باغچه رو میچینم شبه
  باز موهاتو وا کن تو چشام ماهو نگاه
  کن من دلم لک زده واست منو صدا کن منو مهمون چشات
  کن روی شونه هام حساب کن توی قلب من عزیزم غماتو جا کن من فقط عاشق اینم که دستاتو
  بگیرم وقتی میگم میرم اخم
  کنی بگی نه تب کنی بمیرم به عشق تو عزیزم قشنگ ترین گل رز باغچه رو میچینم عاشق اینم که دستاتو بگیرم وقتی میگم
  میرم اخم کنی بگی نه تب کنی بمیرم به عشق تو عزیزم قشنگ
  ترین گل رز باغچه رو میچینم

 85. Simply want to say your article is as astounding. The clearness in your post is just great
  and i could assume you’re an expert on this subject.
  Fine with your permission let me to grab your RSS feed to keep
  up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the rewarding
  work.

 86. Greetings! Quick question that’s completely off topic. Do you know how to make your site mobile friendly? My website looks weird when browsing from my apple iphone. I’m trying to find a template or plugin that might be able to correct this issue. If you have any suggestions, please share. With thanks!

 87. By choosing “I settle for the Terms & Disorders” down below: (1) I consent to obtain the disclosure below entitled “Essential Promotional Facts” electronically for this transaction only; and (2) I ensure that I’ve study the Crucial Marketing Facts disclosure and I acknowledge these terms.제휴없는p2p

 88. Good – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your client to communicate. Nice task.

 89. Letters of credit history (LCs) are Just about the most secure instruments available to Worldwide traders. An LC is a commitment by a bank on behalf of the client that payment might be produced towards the exporter, provided which the terms and conditions mentioned within the LC have already been achieved, as confirmed in the presentation of all needed files.https://divinglevel46.bravejournal.net/post/2022/05/24/Examine-This-Report-on-p2p

 90. Good – I should definitely pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related information ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, website theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

 91. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch because I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch! “We have two ears and one mouth so that we can listen twice as much as we speak.” by Epictetus.

 92. The crux of your writing whilst appearing reasonable at first, did not sit properly with me after some time. Someplace throughout the paragraphs you managed to make me a believer unfortunately only for a very short while. I however have got a problem with your leaps in assumptions and one might do nicely to fill in all those gaps. In the event you actually can accomplish that, I will definitely be fascinated.

 93. Definitely consider that which you stated. Your favourite justification appeared to be on the internet the easiest factor to be mindful of. I say to you, I certainly get irked even as other people think about issues that they plainly don’t recognize about. You controlled to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 94. ابرو یکی از مهمترین بخشهای چهره هر فرد است و
  تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی افراد دارد.
  میکروبلیدینگ ابرو یک روش جدید آرایشی است که مشکل افرادی
  که نیاز به آرایش مداوم روزانه ابرویشان
  دارند و یا مشکلی با رشد موهای ابرو هایشان دارند را حل کرده است.

  میکروبلیدینگ یکی از روش‌های آرایش نیمه دائم
  ابروها است. با میکروبلیدینگ ابرو می‌توانید با توجه به فرم صورت، حالت ابروهای خود را طراحی کنید و ابروی خود را پرتر
  جلوه دهید.

  میکروبلیدینگ ابرو چیست؟
  میکروبلیدینگ یکی از روش‌های آرایش نیمه
  دائمی ابرو است. تعداد زیادی از خانم ها هنوز هم برای پر
  کردن ابروهای خود از مداد یا ژل ابرو استفاده
  می کنند. اما این روش ها در طولانی مدت خسته کننده هستند.
  میکروبلیدینگ روشی است که برای مدت ۱ سال
  شما را از آرایش دائم ابروها
  نجات می دهد. ابروهای کم حجم یا نازک را به کمک
  میکروبلیدینگ ابرو می توان پر تر
  نشان داد. در واقع با کمک میکروبلیدینگ می‌توانید فرم دلخواهی برای ابروهای
  خود ایجاد کنید. قبلا در مورد
  میکروبلیدینگ و هر آنچه باید در
  مورد آن بدانید، مطلب کاملی در
  دترلند منتشر شده است.

  فرایند میکروبلیدینگ ابرو یک فرایند دقیق است و با
  ابزار خاصی انجام می ‌شود. به همین
  دلیل برای اجرای آن باید حتما به
  متخصص این کار رجوع کنید.

  میکروبلیدینگ چگونه انجام می‌شود؟
  میکروبلیدینگ با قلمی مخصوص همراه با یک
  سری شیب ‌دار انجام می ‌شود که حدود ۱۰
  تا ۱۲ سوزن ریز در انتهای آن وجود دارد.
  این سوزن‌ ها وارد پوست نمی ‌شوند بلکه سطح
  پوست را به شکل کاملا سطحی و چیزی شبیه به برش با
  کاغذ، برش می‌ دهند.

  این سوزن‌ها خطوطی ریزی در جهت
  ابروها ایجاد می‌کنند و رنگ مخصوص از طریق آنها وارد لایه زیرین پوست می‌شود.
  این پروسه باعث ایجاد خط ‌های باریک و
  در جهت رویش ابروها درست شبیه به تارهای ابرو می‌شود.

  در جلسه اول عمل میکروبلیدینگ حدود
  ۲ الی ۳ ساعت به طول می‌انجامد و بهتر است که
  شما آمادگی های قبلی برای انجام این عمل را داشته
  باشید تا بتوانید زودتر و راحت تر برای انجام این عمل حاضر شوید.

  برای انجام این عمل ابتدا از کرم
  های بی حسی برای بی حس کردن بخش
  مورد نظر استفاده می شود. فراموش نکنید که
  یک تکنسین حرفه ای در تمامی مراحل قدم به قدم با شما پیش می آید و درباره تمامی نکات میکروبلدینگ برایتان صحبت می‌کند.
  همچنین درباره مراقبتهای بعد از عمل نیز به شما
  اطلاعات کافی را می دهد.

  در مراحل بعدی شکل ابروی جدید و مورد نظر شما
  با دست کشیده می شود و پس از انجام قرینه سازی
  های لازم رنگ مورد نظر به ترتیب و با ابزار کار مخصوص
  بر روی الگوهای مشخص کشیده می
  شود. در مواقعی از ماسک رنگ دانه ای برای
  ابروها استفاده میکنند و در نهایت اگر ابرو باز هم به تغییر
  رنگ احتیاج داشته باشد رنگدانه هایی به
  آن اضافه می کنند. ابروها
  در انتهای کار بسیار طبیعی هستند و در صورت انجام اعمال ذکر شده توسط تکنسین در مورد مراقبت های بعد از عمل شما می‌توانید رضایت کافی را از عملتان داشته باشید.

  قیمت میکروبلیدینگ ابرو
  قیمت میکروبلیدینگ ابرو به مواد مصرفی
  برای انجام کار، مهارت شخصی که انجام
  آن را به صورت حرفه ای برعهده دارد،
  ضمانت انجام کار و سایر موارد بستگی دارد.
  با این حال به طور کلی می‌توان گفت قیمت میکروبلیدینگ ابرو از حدود 300 هزار تومان تا
  1 میلیون تومان متغیر است. اما این بدین
  معنا نیست که اگر کسی هزینه کمتری از شما گرفتف کیفیت کار پایین تری دارد.
  در بازار رقابتی امروز هرکسی ممکن است بنا به شرایط با قیمت متفاوتی میکروبلیدینگ ابرو
  را انجام دهد. در هرصورت چنانچه
  قصد انجام این کار را دارید، صرفا قیمت
  میکروبلیدینگ ابرو را مد نظر قرار ندهید و سابقه
  میکروکار و موادی که استفاده می‌کند را به دق تبررسی کنید و یک انتخاب مطمئن داشته باشید.

  مراحل انجام میکروبلیدینگ ابرو

  مراحل انجام میکروبلیدینگ ابرو
  با اینکه میکروبلیدینگ ابرو مانند کاشت ابرو پیچیدگی ندارد و در آرایشگاه ها هم انجام می شود؛ اما باید بدانید که اگر این کار توسط افرادی نابلد و غیرحرفه‌ای انجام
  شود ممکن است به ابروهای طبیعی شما آسیب برساند و فرم
  آن‌ها را نیز خراب کند. به همین دلیل قبل از هر
  چیز لازم است با مشاهده نمونه کارها از کار شخص مطمئن شوید.
  در ادامه این بخش مراحل مختلف انجام این کار را بیان می‌کنم.

 95. Thank you so much for this wonderful article! Here we all can learn a lot of useful things and this is not only my opinion! I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post. I am always searching online for articles that can help me. There is obviously a lot to know about this. I think you made some good points in Features also. Keep working, great job . Nice post! This is a very nice blog that I will definitively come back to more times this year! Thanks for informative post. 먹튀검증

 96. Great post i must say and thanks for the information. Education is definitely a sticky subject. However, is still among the leading topics of our time. I appreciate your post and look forward to more. I just found this blog and have high hopes for it to continue. Keep up the great work, its hard to find good ones. I have added to my favorites. Thank You. Its a great pleasure reading your post.Its full of information I am looking for and I love to post a comment that “The content of your post is awesome” Great work. Nice post! This is a very nice blog that I will definitively come back to more times this year! Thanks for informative post. 먹튀폴리스

 97. This is truly a pleasant and instructive, containing all data furthermore greatly affects the new innovation. A debt of gratitude is in order for sharing it . I have perused a couple of the articles on your site now, and I truly like your style of blogging. Positive site, where did u think of the data on this posting? I’m satisfied I found it however, sick be inquiring soon to figure out what extra posts you incorporate. I added it to my top picks web journal website list and will be inquiring soon. It would be ideal if you look at my site also and let me comprehend what you think. This is great. I read this post and enjoyed a lot. Its too much informative and I want to keep it bookmark for future use. Thanks 안전놀이터

 98. Excellent post. I was constantly checking this blog and I am impressed! Extremely helpful information, especially the last part. I care for such info a lot. I was seeking this particular information for a very long time. Thank you so much for sharing these amazing tips. I must say you are an incredible writer, I love the way that you describe the things. Please keep sharing I am upbeat to discover this post exceptionally helpful for me, as it contains part of data. I generally want to peruse the quality substance and this thing I found in you post. A debt of gratitude is in order for sharing. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free. 토토사이트

 99. Really impressive post. I read it whole and going to share it with my social circules. I enjoyed your article and planning to rewrite it on my own blog. Thanks for sharing nice information with us. i like your post and all you share with us is uptodate and quite informative, i would like to bookmark the page so i can come here again to read you, as you have done a wonderful job . Very informative post ! There is a lot of information here that can help any business get started with a successful social networking campaign ! i really appreciate the kind of topics you post here. Thanks for sharing us a great information that is actually helpful. Good day! 카지노커뮤니티

 100. Well done, I admire the valuable information you offer in your articles. I will bookmark your blog and check up here often. I am quite sure they will learn lots of new stuff here than anybody else! Great site! I really cherish how it is simple on my eyes it is. I am considering how I may be informed at whatever point another post has been made. I have subscribed to your RSS which may do the trap? Have an incredible day! Yes i am totally agreed with this article and i just want say that this article is very nice and very informative article.I will make sure to be reading your blog more. 토토사이트

 101. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything this way before. So nice to find somebody by incorporating original thoughts on this subject. realy appreciation for starting this up. this fabulous website is something that is required on the net, somebody if we do originality. beneficial work for bringing something new towards the world wide web! This article gives the light in which we can observe the reality. This is very nice one and gives indepth information. Thanks for this nice article. This is such a great resource that you are providing and you give it away for free. I love seeing blog that understand the value of providing a quality resource for free . 안전놀이터

 102. Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It’s so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also. Through this post, I know that your good knowledge in playing with all the pieces was very helpful. I notify that this is the first place where I find issues I’ve been searching for. You have a clever yet attractive way of writing. I am looking for and I love to post a comment that “The content of your post is awesome” Great work! The web site is lovingly serviced and saved as much as date. So it should be, thanks for sharing this with us. 메이저놀이터순위

 103. Wow! Such an amazing and helpful post this is. I really really love it. It’s so good and so awesome. I am just amazed. I hope that you continue to do your work like this in the future also. Through this post, I know that your good knowledge in playing with all the pieces was very helpful. I notify that this is the first place where I find issues I’ve been searching for. You have a clever yet attractive way of writing. I am looking for and I love to post a comment that “The content of your post is awesome” Great work! The web site is lovingly serviced and saved as much as date. So it should be, thanks for sharing this with us. 카지노사이트

 104. فیلمساز ایرانی، سعید روستایی، یک درام خانوادگی بزرگ، جذاب و شخصیت محور را به سبک ایتالیایی-آمریکایی با اجراهای خشن، یک صحنه عروسی بزرگ و نقش‌هایی
  از روکو و برادرانش ویسکونتی و پدرخوانده کاپولا ارائه می ‌کند.
  حتی اثراتی از آرتور میلر در میان سرزنش های عصبانی
  و دردناک در این فیلم وجود دارد.

  نقد فیلم برادران لیلا
  نقد فیلم برادران لیلا
  ترانه علیدوستی (که به بازی در فیلم‌ های اصغر فرهادی معروف است) نقش
  لیلا را در این فیلم بازی می ‌کند، بازگشتی با شکوه دارد: زنی که
  توسط پدرسالاری بی‌کفایت و ناتوان به مسیری منحرف رانده می‌شود.

  لیلا با پدر و مادر مسن خود زندگی می کند.
  او با کمردرد و دوره‌ ای ناشی از استرس
  و کار بیش از حد رنج می ‌برد و اساساً تنها مزدبگیر خانواده است که به تنهایی از
  چهار برادر بالغ حمایت می ‌کند.

  پرویز چاق (فرهاد اصلانی) به عنوان
  یک نظافتچی توالت در مرکز خرید کار می کند،
  اما به اندازه کافی برای تغذیه خانواده اش درآمد ندارد.
  فرهاد (محمدعلی محمدی) فقط به کشتی
  آمریکا در تلویزیون علاقه دارد.
  منوچهر بیکار استخوانی (پیمان معادی) به دنبال طرح
  های خفن سریع پولدار شدن است نه کار.
  و علیرضا (نوید محمدزاده) اخیراً
  از کار کارخانه ای که رئیسش تمام درآمدها را اختلاس کرده، استعفا داده است.

  در رأس همه این مردان بیهوده و
  انگلی، پدر سالخورده آنها اسماعیل (سعید پورصمیمی) قرار دارد.
  مردی پر از ناله، معتاد به تریاک که
  وسواس زیادی برای تبدیل شدن به “پدرسالار” قبیله
  گسترده خود دارد، موقعیتی که با مرگ پسر
  عمویش خالی شده است. در واقع پسر عمو
  بایرام (مهدی حسینی نیا) به او می‌ گوید که تاج استعاری پدرسالار می ‌تواند متعلق به او باشد، به شرطی که در عروسی آتی پسر بایرام 40
  سکه طلا به عنوان هدیه عروسی بدهد.
  بدین ترتیب اسماعیل حریص و احمق موافقت می
  کند، چون او 40 سکه دارد و می داند که امتیاز غیررسمی
  پدرسالاری این است که می‌ تواند از همه
  هدایای ازدواج در عروسی های آینده به
  صورت مخفی برای خودش سهم بردارد.

  در همین حال، لیلا به یک طرح تخیلی دست زده است که می
  ‌تواند خانواده را به درآمدی اساسی برساند، آنها با این درآمد
  می ‌توانند اجاره یکی از واحدهای خرده‌فروشی جدیدی را که در مرکز خرید ساخته می‌شود، مثلاً در محل توالت عمومی پرویز، بگیرند.
  اما او فقط می ‌تواند این درآمد (وام بانکی) را با سپرده دریافت کند.
  پس به پول نقد نیاز دارد و
  چون می ‌فهمد که انبار سکه‌های طلای پیرمرد قرار
  است به این روش نادرست و غیر صادقانه هدر برود، عصبانی می‌شود.
  اما آیا می توان جلوی او را گرفت؟

  نقد فیلم برادران لیلا
  نقد فیلم برادران لیلا
  لیلا در دنیایی از کلاهبرداران مرد زندگی می‌ کند
  که هرگز دست از تبریک به خود به خاطر موقعیت و اعتبارشان
  برنمی‌دارند، اما از هر کاری شبیه به کار بیزارند و کاملاً راضی هستند که زنان را از پا درآورند.
  منوچهر کلاهبردار بدبین به برادرانش
  پیشنهاد ملاقات کاری با یکی از دوستانش را داده
  بود، لیلا طبیعتاً به عنوان یک زن از این جلسه کاری کنار
  گذاشته شد. معلوم شد که این فرصت صرفاً یک کلاهبرداری برای اجاره اتومبیل ‌های موجود نبوده، بلکه شبیه به ترفند «هدیه
  عروسی» پدرسالار است و مانند آن ترفند، بسیار محتمل است که شخصی که به شما اجازه ورود به این راز را می دهد، شما را به بزرگترین قربانی تبدیل کند.

  خشم شعله ور لیلا از متوسط ​​بودن تحقیرآمیز پدر و برادرانش
  و فرسودگی تلاش برای نجات آنها از دست خودشان، انرژی احساسی است که به فیلم قدرت می دهد و به صحنه عروسی اوج
  می بخشد. این فیلم اجرای فوق‌العاده علیدوستی، برای اولین بار در
  بین تیمی شامل یک گروه بزرگی از بازیگران
  است.

  فیلم برادران لیلا در جشنواره
  کن به نمایش درآمد.

 105. First, I appreciate your blog; I have read your article carefully, Your content is very valuable to me. I hope people like this blog too. I hope you will gain more experience with your knowledge; That’s why people get more information. Interesting topic for a blog. I have been searching the Internet for fun and came upon your website. Fabulous post. Thanks a ton for sharing your knowledge! It is great to see that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back again real soon. This is highly informatics, crisp and clear. I think that everything has been described in systematic manner so that reader could get maximum information and learn many things. 먹튀검증

 106. Thank you so much! How to play online slots For the best online casino apps, the best online casino apps are apps like online casino games that are compiled for you in one app. Which has been very popular whether in Thailand Or neighboring countries and also meet the international casino standards of the world as well In addition . Thanks for posting this info. I just want to let you know that I just check out your site and I find it very interesting and informative . I also wrote an article on a similar subject will find it at write what you think. This is actually the kind of information I have been trying to find. Thank you for writing this information. 토토사이트

 107. You have performed a great job on this article. It’s very precise and highly qualitative. You have even managed to make it readable and easy to read. You have some real writing talent. Thank you so much . Excellent read, Positive site, where did u come up with the information on this posting?I have read a few of the articles on your website now, and I really like your style. Thanks a million and please keep up the effective work. it was a wonderful chance to visit this kind of site and I am happy to know. thank you so much for giving us a chance to have this opportunity . 안전놀이터

 108. Thanks for sharing your ideas. I might also like to convey that video games have been actually evolving. Modern tools and innovations have made it easier to create practical and interactive games. These types of entertainment games were not that sensible when the real concept was first being used. Just like other styles of technological innovation, video games way too have had to grow by means of many ages. This itself is testimony towards the fast growth and development of video games . I am glad to be a visitor of this arrant site ! , appreciate it for this rare info ! There is so much in this article that I would never have thought of on my own. Your content gives readers things to think about in an interesting way. 먹튀검증사이트

 109. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively useful and it has aided me out loads. I hope to give a contribution & help other users like its helped me. Good job. I do agree with all of the ideas you’ve presented in your post. They’re really convincing and will certainly work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post. Your blogs further more each else volume is so entertaining further serviceable It appoints me befall retreat encore. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates. I truly appreciate this post. I have been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You have made my day! Thx again! 우리카지노

 110. Great beat ! I wish to apprentice while you amend you r web site, how can i subscribe for a blog website? The account aided me a appropriate deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Superb work! Great tips and very easy to understand. This will definitely be very useful for me when I get a chance to start my blog. I am a new user of this site so here i saw multiple articles and posts posted by this site,I curious more interest in some of them hope you will give more information on this topics in your next articles. 먹튀검증

 111. Hello! I would wish to supply a large thumbs up for your excellent info you could have here about this post. I’ll be coming back to your blog site for further soon . A debt of gratitude is in order for composing such a decent article, I bumbled onto your blog and read a couple of post. I like your style of composing… This is my first time i visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! keep up the good work . We absⲟluteⅼy love your blog and find the majority of your post’s to be jᥙst what I’m looking for. 먹튀검증

 112. Unimaginable Blog! I should need to thank for the endeavors you have made in making this post. I am trusting a practically identical best work from you later on besides. I anticipated that would thank you for this goals! Grateful for sharing. Stunning goals! Exceptionally useful post ! There is a considerable measure of data here that can enable any business to begin with a fruitful long range informal communication campaign! Acknowledges for paper such a beneficial composition, I stumbled beside your blog besides decipher a limited announce. I want your technique of inscription.. Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with extra information? It is extremely helpful for me 온라인카지노

 113. Somebody essentially help to make seriously posts I might state. That is the very first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this particular submit incredible. Fantastic job! This post couldn’t be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. The writer is fiery about obtaining wooden furniture on the web and his examination about best wooden furniture has understood the arrangement of this article. Great info! I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have. 토토사이트

 114. Brilliant data! I lately came throughout your blog and have been studying along. I notion I’d leave my first remark. I don’t recognize what to say except that I have. I’m excited to uncover this page. I need to to thank you for ones time for this particularly fantastic read!! I definitely really liked every part of it and i also have you saved to fav to look at new information in your site. I have read your article; it is very informative and helpful for me. I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it . I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. therefore, I would like to thank you for the efforts you have made in writing this article. 스포츠토토

 115. I have read your article; it is very informative and helpful for me. I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it. Your content is nothing short of brilliant in many ways. I think this is engaging and eye-opening material. Thank you so much for caring about your content and your readers. This is a wonderful article, Given so much info in it, These type of articles keeps the users interest in the website, and keep on sharing more … good luck . Great info! I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have 먹튀검증

 116. بنابراین بهتر است آن را طبق تجویز پزشک و با دوز مصرفی تعیین شده پزشک میل نمایید.
  در صورت داشتن هر نوع آلرژی،
  نظر پزشک را در این باره جویا شوید.
  اگر به قرص کلردیازپوکساید ۵ حساسیت دارید،
  از مصرف آن اجتناب کنید. مشکلات خونی، بثورات جلدی، بی اشتهاء شدن و یرقان از عوارض
  مصرفی داروی کلردیازپوکساید هستند.

  این انتقال دهنده ها مواد شیمیایی هستند که عصب ها برای ارتباط با
  یکدیگر آزاد می کنند. یکی از این انتقال دهنده ها که گابا
  است فعالیت عصب ها را سرکوب می کند.
  این سرکوب باعث اثر آرامبخش، خواب آور و ضداظطراب و شل کنندگی عضلات در افراد می شود.

 117. The post is very amazing around the world many people want to read this type of post I am also part of them and after the reading give good reviews . i read a great deal of stuff and i found that the method for keeping in touch with clearifing that precisely need to state was great so i am inspired and ilike to come back again in future.. Useful information ..I am very happy to read this article..thanks for giving us this useful information. Fantastic walk-through. I appreciate this post. Such an especially significant article. To a great degree charming to examine this article.I should need to thank you for the undertakings you had made for creating this astonishing article . Extraordinary blog. I took pleasure in scrutinizing your articles. This is extremely a wonderful scrutinized for me. I have bookmarked it and I am suspecting scrutinizing new articles. Continue doing amazing! 카지노사이트

 118. I havent any word to welcome this post…..Really I am inspired from this post….the individual who make this post it was an extraordinary human..thanks for imparted this . Extraordinary blog. I took pleasure in scrutinizing your articles. This is extremely a wonderful scrutinized for me. I have bookmarked it and I am suspecting scrutinizing new articles. Continue doing amazing! Good post. Thanks for sharing with us. I just loved your way of presentation. I enjoyed reading this .Thanks for sharing and keep writing. It is good to read blogs like this. I think this is one of the most significant information for me. And i’m glad reading your article. But should remark on some general things, The web site style is perfect, the articles is really great : 온라인카지노

 119. I am usually to blogging i genuinely appreciate your content. Your content has really peaks my interest. I will bookmark your site and maintain checking for new info. Cool post. There’s an issue with your site in chrome, and you may want to test this… The browser is the marketplace chief and a good element of people will omit your excellent writing because of this problem. This is very educational content and written well for a change. It’s nice to see that some people still understand how to write a quality post.! Hey there, You have done an excellent job. I’ll definitely digg it and personally recommend to my friends. I’m confident they’ll be benefited from this website. this can be awesome plus meanful. this can be interesting site. Leading is rather handy element. you may have seriously made it simpler for many people who seem to take a look at site and give these folks usefull information and facts. 먹튀검증

 120. Hello I am so delighted I located your blog, I really located you by mistake, while I was watching on google for something else, Anyways I am here now and could just like to say thank for a tremendous post and a all round entertaining website. Please do keep up the great work. I truly adored perusing your blog. It was exceptionally all around created and straightforward. Not at all like different sites I have perused which are truly not that good.Thanks alot! Truly, this article is really one of the very best in the history of articles. I am a antique ’Article’ collector and I sometimes read some new articles if I find them interesting. And I found this one pretty fascinating and it should go into my collection. Very good work! 먹튀

 121. At the point when I initially remarked I seem to have tapped on the – Notify me when new remarks are added-checkbox and now every time a remark is added I get four messages with precisely the same remark. Is there a methods you can eliminate me from that assistance? Much obliged to you! At the point when I take a gander at your blog website in Opera, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it makes them cover. What’s up to all, since I am genuinely excited of perusing this site’s post to be refreshed day by day. It comprises of wonderful data. 안전놀이터

 122. شغل شما چیست؟ آیا لوله کش هستید؟ مشاغل دیگری مثل پزشک دارای مطب،
  میوه فروش، کسب و کار مجازی، لوازم خانگی، درب و پنجره سازی دارید؟
  آیا می دانستید که غیر از حقوق بگیران تمام اشخاص حقیقی دیگر که صاحب کسب و کار هستند چه به صورت مجازی و چه به صورت واقعی
  مشمول ارسال اظهارنامه شغلی یا همان اظهارنامه مشاغل
  می شوند. پس اگر صاحب یک شغل یا بیشتر هستید حتما چنانچه ثبت نام مالیاتی نداشته اید و کدرهگیری مالیاتی خودتان را دریافت ننموده اید نسبت به ثبت نام کداقتصادی
  -مالیاتی- اقدام نموده و پس از آن به شرح آموزش
  ذیل نسبت به ارسال اظهارنامه شغلی یا همان اظهارنامه مالیاتی مشاغل
  خود اقدام نمایید.

 123. At the point when I initially remarked I seem to have tapped on the – Notify me when new remarks are added-checkbox and now every time a remark is added I get four messages with precisely the same remark. Is there a methods you can eliminate me from that assistance? Much obliged to you! At the point when I take a gander at your blog website in Opera, it looks fine however when opening in Internet Explorer, it makes them cover. What’s up to all, since I am genuinely excited of perusing this site’s post to be refreshed day by day. It comprises of wonderful data. 토토사이트

 124. I discovered your this post while taking a gander at for some related information on blog search…It’s a not all that horrendous post..keep posting and invigorate the information. Nice post. I learn something more challenging on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content from other writers and practice a little something from their store. I’d prefer to use some with the content on my blog whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link on your web blog. Thanks for sharing. just looking around some blogs, seems a pretty nice platform you are using. I’m currently using WordPress for a few of my sites but looking to change one particular of them over to a platform similar to yours as a trial run. 토토사이트

 125. Somebody essentially help to make seriously posts I might state. That is the very first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the analysis you made to create this particular submit incredible. Fantastic job! This post couldn’t be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! This is very interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. The writer is fiery about obtaining wooden furniture on the web and his examination about best wooden furniture has understood the arrangement of this article. Great info! I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have. 메이저사이트

 126. Just saying thanks will not just be sufficient, for the fantasti c lucidity in your writing. I will instantly grab your rss feed to stay informed of any updates . Well, this got me thinking what other workouts are good for those of us who find ourselves on the road or have limited equipment options. I read a article under the same title some time ago, but this articles quality is much, much better. How you do this. Great job for publishing such a beneficial web site. Your web log isn’t only useful but it is additionally really creative too. There tend to be not many people who can certainly write not so simple posts that artistically. This is a great article thanks for sharing this informative information. I will visit your blog regularly for some latest post. I will visit your blog regularly for Some latest post. 먹튀검증

 127. I have read your article; it is very informative and helpful for me. I admire the valuable information you offer in your articles. Thanks for posting it. Your content is nothing short of brilliant in many ways. I think this is engaging and eye-opening material. Thank you so much for caring about your content and your readers. This is a wonderful article, Given so much info in it, These type of articles keeps the users interest in the website, and keep on sharing more … good luck . Great info! I recently came across your blog and have been reading along. I thought I would leave my first comment. I don’t know what to say except that I have 안전놀이터

 128. Hey there I am so delighted I found your weblog, I really found you by mistake, while I was browsing on Aol for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a fantastic post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the awesome work.

 129. دانستنی‌هایی در مورد کاشت و اکستنشن مژه
  عمر مفید اکستنشن مژه حدود یک ماه است و با ریزش هر مژه طبیعی،
  معمولا اکستنشن آن هم می‌افتد.

  تعداد مژه‌ای که برای هر فرد انتخاب می‌شود، بستگی
  به تعداد مژه‌های خود فرد دارد.
  به دلیل اینکه مژه‌های مصنوعی روی مژه‌های طبیعی کار می‌شوند اگر فردی تعداد
  مژه‌های طبیعی خودش کم باشد تعداد کمی مژه
  می‌تواند بکارد.
  بلندی مژه مصنوعی حداکثر باید ۲ برابر بلندی مژه طبیعی باشد.
  بیش از این مقدار به‌خصوص اگر مژه‌های طبیعی ضعیفی دارید، می‌تواند
  باعث ریزش مژه شود.
  اگر شخصی بداند پوست حساسی دارد و ممکن
  است بعد از کاشت دچار حساسیت شود، بهتر
  است ابتدا دو عدد مژه بکارد و بعد از گذشت چند روز اگر دچار حساسیت شد آن‌ها را بردارد و دیگر کاشت مژه
  انجام ندهد.
  بعد از کاشت باید خیلی مراقب مژه‌ها باشید.
  بهتر است چشم‌های خود را نمالید و با قدرت آن‌ها را نخارانید.

  بهتر است وارد سونای بخار نشوید، وقتی حمام می‌کنید باید مراقب
  باشید فشار آب به صورت مستقیم به
  چشم‌هایتان نخورد.
  اگر مژه‌های شما به اندازه کافی بلند
  و پرپشت است، بی‌دلیل به دنبال اکستنشن مژه نروید و به
  استفاده از مژه‌های مصنوعی در مهمانی‌ها اکتفا
  کنید. اکستنشن مژه فقط به افرادی پیشنهاد
  می‌شود که طول مژه آن‌ها کمتر از ۳
  میلی‌متر است.

 130. شما به مشاور مالیاتی و مشاوره مالیاتی نیاز ندارید لطفا
  تماس نگیرید!!!
  • اگر به تازگی کسب و کاری راه اندازی کردید و از کلیه قوانین و
  بخشنامه های مالیاتی آن آگاهی دارید!!!

  • اگر صاحب شغلی از گذشته هستید و تصور می کنید قوانین تغییر نکرده اند و به سادگی می توانید مالیات خود را به مانند گذشته محاسبه و
  پرداخت نمایید!!!
  • اگر صاحب شرکتی خصوصی هستید و به دلیل عدم اشراف به قوانین و مقرره
  های مالیاتی، مایلید هر روز درگیر امور مالیاتی باشید
  و تغییر حسابدار و … باشید!!!

  • اگر تصور می کنید که فقط آموزش نحوه ارسال
  اظهارنامه برای شما کفایت می کند
  و به همین دلیل در آینده نیز هیچ مشکلی از بابت تسلیم اظهارنامه مشاغل، اظهارنامه اجاره املاک، اظهارنامه شرکت ها و
  اشخاص حقوقی برای شما پیش نخواهد آمد!!!

  • اگر مطمئن هستید به دلیل اینکه تاکنون هر چه اظهارنامه مالیاتی
  ارسال نموده اید مشکل ساز نشده و به همین دلیل هیچوقت دیگر هم به مسئله ای بر نمی خورید!!!

  • اگر می دانید چه زمان و چگونه
  اظهارنامه ارث خود را تسلیم اداره مالیاتی نمایید که
  هیچ ایرادی بر آن مترتب نباشد!!!

  • اگر ملک یا املاک خود را به اجاره داده اید و از آخرین بخشنامه
  های مربوطه و نحوه دقیق ارسال اظهارنامه اجاره املاک یا همان اظهارنامه مستغلات آگاهی
  کامل دارید!!!
  • اگر قصد فروش مغازه خود را دارید و نحوه دقیق محاسبه مالیات نقل و انتقال و مالیات
  حق واگذاری یا همان مالیات سرقفلی را می دانید !!!

  • اگر همه موارد بالا و بسیاری از استانداردهای حسابداری و حسابرسی و قوانین و مقرره های پیچیده مالیاتی را
  می دانید!!!
  حتما و قطعا به مشاوره مالیاتی نیاز
  ندارید !!!

 131. What i do not realize is actually how you are now not actually much more neatly-liked than you may be now. You are so intelligent. You realize thus considerably when it comes to this matter, produced me personally consider it from numerous various angles. Its like men and women are not involved until it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs outstanding. All the time take care of it up!

 132. با وجود پیشرفت های جدی که در مطالعات
  و درمان مشکلات جنسی از اواخر قرن بیستم صورت گرفته است، مشکلات
  در این حوزه همچنان به میزان زیادی پنهان باقی مانده و طرفین درگیر به
  ندرت یا با تاخیر به متخصص سکس تراپ مراجعه مینمایند.
  این در حالی است که اختلال در کارکرد جنسی
  مساله ای شایع بوده و ۴۳%
  زنان و ۳۹% مردان گزارش میدهند که برای برهه ای از زندگی حداقل یکی از انواع اختلالات
  جنسی را تجربه کرده اند و این آمار با بالا
  رفتن سن، افزایش می­یابد. اختلال جنسی به اختلال در
  توانایی پاسخ دهی جنسی یا اختلال در
  تجربه کردن لذت جنسی اطلاق میشود که
  ممکن است در هر مرحله از چرخه ­ی جنسی فرد ( تمایل جنسی، تهییج
  یا برانگیختگی جنسی و ارضای جنسی ) تجربه شود.
  اختلالات جنسی ممکن است دائمی باشد، یعنی از اولین تجربیات جنسی فرد اتفاق افتاده باشد؛ و یا اینکه
  موقعیتی باشد، یعنی فقط در انواع خاصی از موقعیت ها و یا در شرایط بخصوصی روی دهد.

  عوامل متعددی در شکل گیری یک اختلال جنسی میتواند موثر باشد،
  از جمله عوامل جسمانی، روان شناختی، ناآگاهی های جنسی، عوامل آسیب زای فردی، همزمانی با اختلالات روان پزشکی، عوامل
  استرس زا، مشکلات ارتباطی زوجین و عوامل فرهنگی-مذهبی.
  ارزیابی اولیه توسط سکس
  تراپیست، عوامل دخیل در اختلال جنسی
  را مشخص می کند.

 133. فلوکستین در واقع نوعی داروی ضد افسردگی است.

  این دارو از مهارکننده های انتخابی باز جذب سرتونین در بدن به حساب
  می آید. معمولا از فلوکستین در درمان افسردگی، پنیک اتک، پرخوری عصبی و یا حتی سندروم پس از قاعدگی (PMS) استفاده می شود.

  پروزاک یا همان فلوکستین اولین بار در سال 1988 در ایالات متحده ظاهر شد و به یکی
  از داروهای ضد افسردگی که به طور گسترده در این کشور تجویز می شد
  تبدیل شد. اگرچه داروهای جدیدتری مانند
  سرترالین و سیتالوپرام اکنون در دسترس هستند اما این
  دارو همچنان در بین افراد در
  معرض اختلالات و تنش های روحی
  بسیار محبوب است.

  فلوکستین دارویی تجویزی است. به شکل‌های کپسول، کپسول با
  تأخیر در انتشار، قرص و محلول در بازار موجود
  است. همه اشکال از طریق بلع مصرف می‌شوند.
  (کپسول تأخیر در انتشار در بدن شما کندتر منتشر می‌شود.) کپسول
  خوراکی فلوکستین به صورت
  داروهای با نام تجاری Prozac و Prozac Weekly نیز موجود است.
  به عنوان داروی عمومی‌نیز در بازار موجود است.
  داروهای عمومی‌معمولاً قیمت کمتری
  نسبت به نسخه‌های مارک دار دارند.

 134. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I enjoy the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, great blog!

 135. I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was curious what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100 positive. Any recommendations or advice would be greatly appreciated. Cheers

 136. I want to show my appreciation to you for bailing me out of this instance. Just after surfing around through the internet and seeing thoughts which are not powerful, I believed my life was over. Being alive without the solutions to the problems you have sorted out through the report is a crucial case, as well as the kind which might have in a wrong way affected my entire career if I hadn’t come across your website. Your own know-how and kindness in playing with the whole thing was important. I am not sure what I would have done if I had not come upon such a solution like this. I am able to at this time relish my future. Thanks a lot very much for the professional and sensible guide. I will not hesitate to endorse the blog to any individual who requires assistance about this subject.

 137. I?¦ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this site. Studying this information So i?¦m happy to show that I’ve a very excellent uncanny feeling I found out exactly what I needed. I such a lot certainly will make sure to don?¦t forget this website and provides it a look on a continuing basis.

 138. اظهارنامه در معنی لغوی گزارش عملیات ها یا رویداد های مالی اشخاص حقیقی یا حقوقی بوده که در بازه
  های زمانی مشخصی تهیه و برای تعیین میزان
  مالیات به سازمان امور مالیاتی ارسال میشود .
  این بازه زمانی بستگی به سال مالی
  و مالیاتی شرکت ها داشته و حداکثر تا
  سه ماه باید ارسال گردد . اظهارنامه مالیاتی در انواع
  مختلف تهیه و تنظیم میشود . یک نوع
  اظهارنامه مالیاتی اظهارنامه عملکرد است که آن
  هم توسط اشخاص حقیقی و حقوقی تهیه و تنظیم میشود.

  اظهارنامه عملکرد مالیاتی
  اظهارنامه عملکرد دارایی یا اظهارنامه
  عملکرد مالیاتی در واقع گزارش دقیق فعالیت‌های مالی یک سال افراد یا شرکت‌ها
  است. این سند به منظور محاسبه مالیات به سازمان امور مالیاتی کشور ارائه
  می‌شود و اشخاص حقوقی و حقیقیِ مشمول پرداخت مالیات باید در موعد مقرر در قانون آن را تنظیم نمایند.
  اشخاص حقیقی تا پایان مرداد و اشخاص حقوقی تا پایان شهریور برای انجام
  این کار فرصت خواهند داشت.

  اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی
  تمامی کسبه و تجار ایرانی موظف‌اند ۲۵
  درصد از سود سالانه خود را بر اساس اظهارنامه عملکردشان
  به سازمان امور مالیاتی کشور بپردازند.
  مشمولان قانون مالیات باید گزارش سود و زیان
  فعالیت‌های مالی خود را به طور شفاف اعلام کنند و پس از بررسی
  و تایید کارشناسان این سازمان،
  مبلغ محاسبه‌شده را پرداخت نمایند.
  گفتنی است که مودی حقیقی اگر متوجه اشتباهی در اظهارات خود شود، تا
  یک ماه فرصت دارد برای اصلاح آنها به اداره مالیات مراجعه نماید.
  پس از طی شدن این زمان، امکان تغییر در اظهارنامه عملکرد
  حقیقی وجود نخواهد داشت.

  اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی
  شرکت‌های تجاری ثبت‌شده
  در ایران باید طبق قانون ۲۵ درصد از
  سود سال مالی خود را بر اساس اظهارنامه عملکرد خود به
  سازمان امور مالیاتی کشور پرداخت نمایند.
  در این اظهارنامه، تمامی درآمدها، سودها، زیان‌ها، بدهی‌ها، بخشودگی‌ها، معافیت‌ها و تمام
  اطلاعات مربوط به گزارش‌های مالی مجموعه باید به
  طور کامل در اختیار ممیزان سازمان قرار گیرد.
  در نهایت، این کارشناسان با بررسی گزارش‌ها مبلغی را به
  عنوان مالیات به مودیان ابلاغ می‌نمایند که سه ماه برای
  پرداخت آن یا اعتراض به آن فرصت وجود دارد.

  همچنین یک ماه فرصت برای اصلاح خطاهای احتمالی در تکمیل اظهارنامه برای تمام مودیان در نظر گرفته شده است.
  اداره مالیات نیز حداکثر تا یک سال پس از این
  تاریخ باید مالیات نهایی شرکت را اعلام نماید.

 139. فلوکستین در واقع نوعی داروی ضد افسردگی است.
  این دارو از مهارکننده های انتخابی باز
  جذب سرتونین در بدن به حساب می آید.

  معمولا از فلوکستین در درمان افسردگی، پنیک اتک، پرخوری عصبی و یا حتی سندروم پس از قاعدگی (PMS) استفاده می شود.

  پروزاک یا همان فلوکستین اولین بار در سال 1988 در ایالات متحده ظاهر شد و به یکی از داروهای ضد افسردگی
  که به طور گسترده در این کشور تجویز می شد تبدیل شد.
  اگرچه داروهای جدیدتری مانند سرترالین و سیتالوپرام اکنون در دسترس هستند اما این دارو همچنان در بین افراد در معرض اختلالات و تنش های روحی
  بسیار محبوب است.

  فلوکستین دارویی تجویزی است.
  به شکل‌های کپسول، کپسول با تأخیر در انتشار، قرص
  و محلول در بازار موجود است. همه اشکال از طریق بلع مصرف می‌شوند.

  (کپسول تأخیر در انتشار در بدن شما کندتر منتشر می‌شود.) کپسول خوراکی فلوکستین به
  صورت داروهای با نام تجاری Prozac و Prozac Weekly نیز موجود است.

  به عنوان داروی عمومی‌نیز در بازار موجود
  است. داروهای عمومی‌معمولاً قیمت کمتری نسبت به نسخه‌های مارک دار دارند.

 140. An impressive share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he in fact purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to debate this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If doable, as you become experience, would you mind updating your weblog with more particulars? It is extremely helpful for me. Large thumb up for this weblog put up!

 141. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such great information being shared freely out there.

 142. I must show my appreciation to you for rescuing me from such a scenario. Just after looking throughout the world-wide-web and seeing methods which are not beneficial, I assumed my entire life was gone. Living minus the solutions to the problems you’ve sorted out as a result of your review is a critical case, as well as the ones that could have badly damaged my entire career if I hadn’t noticed your blog. Your good capability and kindness in touching the whole lot was vital. I am not sure what I would’ve done if I hadn’t come upon such a thing like this. I am able to at this moment look ahead to my future. Thanks for your time very much for your reliable and effective guide. I will not think twice to propose your web blog to anyone who should receive direction on this topic.

 143. شرکت حسابداری و مالیاتی صفحه
  ای هم مخصوص ثبت اطلاعات بانکی و دفاتر تجاری که دریافت کرده اید وجود دارد که این صفحه از طریق سامانه جامع مالیاتی بارگزاری می
  شود و نیازی نیست که خود شخص پر کننده اظهارنامه آن را تکمیل نماید.
  طبق ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم
  اطلاعات اشخاص و شرکت در سامانه جامع مالیاتی وجود
  دارد که این اطلاعات از این طریق بارگزاری می شود.
  اشخاص حقوقی بایستی هنگام پرداخت یا تخصیص حقوق، مالیات متعلق را طبق مقررات ماده 85 این
  قانون محاسبه و کسر و ظرف سی روز ضمن
  ارایه لیست حقوق بگیران که حاوی مشخصاتی نظیر نام و نشانی دریافت کنندگان حقوق و میزان
  آن می باشد به اداره امور مالیاتی
  محل، پرداخت نموده و در ماههای بعد فقط تغییرات را اعلام نمایند.
  اظهارنامه عملکرد اشخاص حقوقی 1400
  طبق قانون مالیات بر ارزش افزوده تمامی صاحبان تالارهای پذیرایی، چلوکبابی‌ها، رستوران سالن‌های
  غذاخوری، سفره‌خانه‌های سنتی و
  تمام اغذیه‌فروشی‌های زنجیرهای با مالکیت حقوقی و حقیقی که به نحوی در این زمینه فعال هستند، مشمول دریافت مالیات بر
  ارزش افزوده می‌شوند. اما کترینگ‌هایی که غذای
  بیرون‌بر و بدون سرو در محل تهیه می‌کنند، از دریافت
  این مالیات از مردم منع شده و الزامی
  هم به پرداخت آن به اداره مالیات ندارند.
  به گزارش تجارت‌نیوز، آخرین مهلت ارایه اظهارنامه
  مالیاتی و همچنین ارسال فرم تبصره
  ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های
  مستقیم صاحبان مشاغل یک بار تمدید شده و
  از ۳۱ خرداد، به ۱۵ تیر
  افزایش یافته بود.
  پرداخت مالیات پس از آن‌ موعد موجب تعلق جریمه‌ای معادل 5/2% مالیات به ازای هر ماه ‌خواهد
  بود. پرونده هایی که در اجرای این مصوبه
  دو ماه به مهلتتسلیم اظهارنامه مالیاتیآنان اضافه شده است، مدت مذکور به مهلت رسیدگی
  آنان نیز اضافه می شود. کلیه خریداران
  سکه که در سال 1398 نسبت به دریافت سکه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی
  ایران اقدام نموده‌اند، مشمول مفاد این دستورالعمل
  نمی‌باشند. در ابتدا به بررسی مهم ترین آیین نامه قانون مالیات مستقیم می پردازیم قانون گذار در این آیین نامه مشخص میکند که مشاغل و اشخاص حقوقی چه وظایف مالیاتی دارند.

  برای این منظور اظهارنامه‌ای تکمیل کرده که شامل کل درآمدها و کل هزینه و استهلاک و
  حقوق کارمندان و …می‌باشد و پس از
  کسر معافیت مالیاتی، مبلغ مالیات سالیانه نیز محاسبه می‌گردد.
  کارشناسان سازمان امور مالیاتی نیز
  به شرط صحت مطالب و کامل بودن مدارک و عدم تخلف از قوانین ثبت دفاتر و اظهارنامه و … آن را مورد پذیرش قرارداده و با توجه به آن مالیات محاسبه شده
  را دریافت می‌نماید. در صورت عدم پذیرش اظهارنامه مالیاتی یا عدم
  ارائه آن به سازمان امور مالیاتی، ممیز مربوطه
  به صورت علی الرأس مالیات را
  محاسبه نموده و به مودی اعلام می‌نماید و نظر
  ممیز و کارشناس سازمان امور مالیاتی ملاک پرداخت مالیات می‌باشد.
  مالیات هزینه ای است که دولت ها جهت تامین هزینههای عمومی و منافع اقتصادی از ثروت و درآمد
  مالیات دهنده دریافت می کنند.
  تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول مالیات، می بایست مالیات خود
  را به سازمان امور مالیاتی بپردازند.

 144. HỎI: پس از تسلیم اولین فهرست
  مزبور، تسلیم فهرست تغییرات در سنوات بعد کافی خواهد بود.
  محل تسلیم اظهارنامه و پرداخت ‌مالیات اشخاص حقوقی خارجی و موسسات مقیم خارج از ایران ‌که در ایران دارای اقامتگاه یا نمایندگی نمی‌باشند تهران است‌.

  تبصره131- به ازای هر ده درصد (10%) افزایش درآمد ابرازی مشمول مالیات اشخاص موضوع این ماده نسبت به درآمد
  ابرازی مشمول مالیات سال گذشته آنها، یک واحد درصد و حداکثر تا پنج
  واحد درصد از نرخهای مذکور کاسته می­شود.

  شرط برخورداری از این تخفیف تسویه بدهی مالیاتی سال قبل و تسلیم اظهارنامه مالیاتی مربوطه در
  مهلت اعلام شده از سوی سازمان امور مالیاتی است.

  اظهارنامه اصلاحی نیز بر اساس ماده 226
  همین قانون تنظیم و تا پایان مرداد
  ماه، یعنی یک ماه اضافه بر زمان معمول، توسط مودیان تحویل می‌گردد.

  در این روش اشخاص حقیقی و حقوقی باید میزان مالیات خود را بدون دخالت ممیزین و کارشناسان سازمان امور مالیاتی به صورت
  واضح و روشن بیان کنند به گونه ای که هیچ گونه شک و شبهه ای در آن وجود نداشته باشد.
  کارشناسان سازمان امور مالیاتی پس از بررسی اسناد ارسالی توسط شخص حقیقی یا حقوقی و اطمینان از
  درستی مدارک ارسالی و عدم تخلف
  از قوانین مالیاتی مالیات اعلام شده
  را می پذیرند و همان مقدار پرداخت
  مالیات برای شخص منظور می گردد.

  گروه حسابداری آسان یکی از معروف ترین فعالان در حوزه خدمات آموزش حسابداری
  هلو سپیدار اکسل ورد دشت اظهارنانه عملکرد و ارزش افزوده در هشتگرد می باشد که به دلیل ارائه خدمات بسیار با کیفیت به محبوبیت زیادی دست یافته است .
  آماده ارائه هرگونه خدمات ثبتی و حقوقی، اعم از ثبت شرکت،
  ثبت برند، ثبت اختراع، کارت بازرگانی و … می‌باشد.

  در مواردی که مودی در اظهار مکتوب خود ماهیت هر یک از تراکنش های بانکی سال 1397 و قبل از آن را اعلام نماید، در صورتی که اسناد
  و مدارک مثبته ای دال بر خلاف اظهارات مودی بدست نیاید، ملاک و
  مبنای رسیدگی ادارات امور مالیاتی قرار می گیرد.
  طبق مقررات ماده قانون مالياتها در مواردي که مودي نسبت به برگ تشخيص ابلاغ شده معترض باشد،
  به شرط رعايت نکات قانوني در اولين
  گام مي تواند جهت رفع اختلاف به اداره امور مالياتي مراجعه و کتباً تقاضاي رسيدگي مجدد نمايد.
  زمانی که اظهار نامه را به سازمان می دهید طبق ماده
  156، سازمان یک سال فرصت دارد که برگه تشخیص
  را صادر کند اگر این کار را نکند و پرونده مرور می
  شود و هرچه شما توی اظهارنامه آوردید قطعی می شود و سازمان نمی تواند حتی یک ریال روی آن بیاورد.

  ادامه نمونه سوال تستی حسابداری صنعتی

  طبق تبصره ماده 100 تا پارسال توافق بین
  اصناف و سازمان مالیاتی وجود داشته است، امسال توافق وجود ندارد.
  یعنی سازمان مالیات طی بخشنامه اعلام می کرد که مشاغل روی مالیات پارسال مثلا
  5 درصد اضافه کنند و همان
  را پرداخت کنند اما این موضوع امسال کنسل کرده است.

  به عنوان نمونه با توجه به اینکه مطابق ماده ۹۵ ق.م.م صاحبان مشاغل، دارای گروه بندی و تکالیف قانونی خاص خود هستند چنانچه یک مؤدی در حین تکمیل اظهارنامه در مورد اعلام گروه خود مرتکب اشتباه شود
  به نحوی که خود را در گروه بالاتر (دارای تکالیف مالیاتی بیشتر) اعلام
  نماید این امر را نمی توان به عنوان اقرار به شمار آورد.

  صاحبان مشاغل مکلفند اظهارنامه مالیات عملکرد سال ۱۴۰۰
  را حداکثر تا پایان خرداد ماه
  سال ۱۴۰۱ به صورت الکترونیکی تسلیم کرده و در صورت رعایت شرایط، از ۳۶ میلیون تومان معافیت
  مالیاتی سال ۱۴۰۰ برخوردار شوند.

  اظهارنامه مالیاتی تا قبل از سال 1391 در
  فرم های از پیش آماده و به صورت کاغذی تهیه می
  شده است. اشخاص باید این فرم ها را از مرکزهای مربوطه می خریدند
  و به منظور کامل نمودن اظهارنامه مالیاتی خود در این فرم های
  پیش آماده اقدام می کردند.
  تمامی مشمولین این امر شماره ثبت پلمپ دفاتر قانونی خود را هم باید ارائه دهند .
  برای خرید نرم افزار سپیدار با 10% تخفیف و شرایط
  پرداخت اقساطی همین الان تماس بگیرید.

  و – کلیه تعهدات و تکالیف مالیاتی شرکت‌های ادغام یا ترکیب شده به عهده شرکت
  جدید یا موجود حسب مورد می‌باشد.
  و البته مالیات این مودیان بر اساس مبلغی
  توافقی و مقطوع تعیین و وصول میشه.

  همه چیز در خصوص اظهار نامه عملکرد

  بنابراین با توجه به اینکه میزان مالیات وی در اظهارنامه در حقیقت «اظهار بر ضرر خود» تلقی می شود به عنوان نوعی اقرار، منجر به قطعی شدن میزان مالیات ابرازی در اظهارنامه خواهد شد.
  هر شخص حقوقی ایرانی نسبت به کلیه
  درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران تحصیل می‌نماید.
  هر شخص حقیقی ایرانی مقیم خارج از
  ایران نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران
  تحصیل می‌کند. هر شخص حقیقی ایرانی مقیم ایران
  نسبت به کلیه درآمدهایی که در ایران یا
  خارج از ایران تحصیل می‌نماید.
  شهروندان در سوئد، دانمارک، فنلاند و
  ایسلند بالاترین مالیات
  را پرداخت می‌کنند.

  با توجه به این که مؤدیان بیشتر از هر مرجع دیگری از میزان مآخذ مالیاتی خود مطلع هستند لذا اظهار
  و اعلام میزان درآمد و سایر اطلاعات
  ضروری در فرآیندهای مالیاتی توسط شخص مؤدی، تشخیص مالیات را از دقت
  و سهولت بیشتری برخوردار خواهد کرد.
  تبصره ۳– معافیت‌های مالیاتی این ماده برای مواردی که از طرف
  حضرت امام خمینی (ره) یا مقام معظم رهبری دارای مجوز می‌باشند براساس نظر مقام معظم رهبری است.
  2022 © کلیه حقوق مادی و معنوی وبسایت
  متعلق به شرکت حسابداری اَزتا می باشد.
  فرم روبرو را تکمیل کنید تا تاریخ سررسید
  تکالیف بیمه ای و مالیاتی را در دومرحله قبل از موعد سررسید، برایتان
  ارسال و یادآوری کنیم. مشاوره قدم اول شرکت حسابداری ازتا برای انجام امور
  حسابداری و مالی و مالیاتی و..
  مهم ترین جدول اظهارنامه از نظر تبعات
  مالیاتی سود و زیان و ترازنامه است.

  در این پادکست همراه با آقای بنوفاطمه به این موضوع می‌پردازیم و از جوانب مختلف آن را بررسی می‌کنیم.
  مودیانی که اظهارنامه خود را
  با امضای الکترونیکی ارسال می نمایند، در صورتی که پیغام خطا دریافت
  می نمایند می بایست اطمینان
  حاصل نمایند که وکالتنامه مالیاتی آنها در دفاتر اسناد رسمی ثبت شده و
  همچنین گواهی الکترونیک آنها اعتبار تاریخی
  دارد. یکی از روش‌های برآورد کردن این درصد مشخص از میزان سودمان (یا همان
  مالیات)، تسلیم اظهارنامه عملکرد
  می باشد که در ادامه به بررسی جوانب بیشتری از آن خواهیم پرداخت .

  در ادامه ماده 201 قانون مالیات مستقیم و نکات
  اساسی آن را خدمت شما عزیزان شرح میدهد.
  تبصره 7 ماده 201 قانون مالیات مستقیم در خصوص ارسال اظهارنامه بسیار مهم میباشد.

  نکته ای که در ماده 97 گفته شده این است که از عملکرد سال 98 به
  این ور بحث علی الراس نداریم. دریافت فاکتور رسمی و تکمیل
  اطلاعاتی از قبیل نام کامل شرکت، شماره سریال و
  تاریخ، شماره اقتصادی یا شناسه ملی، آدرس و کد پستی خریدار و
  فروشنده. پس از ورود به سایت نام
  کاربری و کلمه عبور خود را وارد
  کنید و سپس روی گزینه‌ی ورود به سامانه کلیک کنید.

  برای تجارت خارج از مرزها و تمام فرآیند‌های مربوط
  به صادرات و واردات ارائه کارت امری ضروری است.
  اون دستگاهی پوزی که به سازمان معرفی نمی کنید بلاخره به یک حساب وصل است و سازمان امور مالیاتی آمار آن را دارد یعنی بانک مرکزی اطلاعات
  شما را ارسال به دارایی می کند و اگر به
  سازمان اعلام نکنید جرم مرتکب شدید و دارای عواقب می باشد.

  تبصره 3 ماده 177 اگر آرایشگاه ها و
  صاحبین مشاغل شروع به فعالیت کنند 4 ماه
  فرصت دارند که شروغ فعالیت خود را به سازمان اعلام کنند اگر این کار را انجام ندهند 10% مالیات قطعی
  جریمه می شوند و از تمام تسهیلات و
  معافیت ها محروم می شوند. تبصره 3 ـ صاحبان مشاغل مکلفند ظرف چهار ماه از
  تاریخ ‌شروع فعالیت مراتب را کتبا به ادارة امور مالیاتی
  محل اعلام نمایند.