Πέντε σκέψεις για την τεχνολογία και τα παιδιά

Όταν κάνεις παιδιά αρχίζεις και παρατηρείς διάφορες συζητήσεις για τις οποίες είχες μηδέν ενδιαφέρον πριν. Μία από αυτές που μου κάνει φοβερή εντύπωση είναι η τεχνολογία και τα παιδιά. Ειδικά σε θέματα όπως πώς να τους μάθεις όταν δεν ξέρεις, πώς να τα προστατεύσεις, πώς να τα βοηθήσεις να έχουν κριτική σκέψη, να μάθουν, να ψάξουν σε θέματα τεχνολογίας. Πράγματα όπως προσωπικός υπολογιστής, έρευνα online, ηλεκτρονικά παιχνίδια, τί πιστεύουμε και τί όχι κλπ. Διαβάστε περισσότερα “Πέντε σκέψεις για την τεχνολογία και τα παιδιά”

Η μικρή μας αγελαδίτσα – Από τη μεριά του μπαμπά

“Θηλάστε” τους έλεγαν, “είναι ένα μικρό θαύμα” τους έλεγαν. ..

Διαβάστε περισσότερα “Η μικρή μας αγελαδίτσα – Από τη μεριά του μπαμπά”

Πράγματα που αλλάζουν όταν κάνεις παιδί

Όλοι σου λένε
“έλα κάνε ένα παιδί, θα δείτε τι ωραία που είναι”
“είναι ευλογία τα παιδιά” (αλλά άμα δεν προσέξεις, μπορεί ο τόνος να πάει στο α),

“μα γιατί δε βάζετε μπρος” (της πατάω τι μίζα κάθε μέρα αδερφέ αλλά έχει μπουκώσει το κυλινδροπίστονο και πετάει τσοκ)
“δε μπορείς να φανταστείς πώς θα νοιώσεις” (μου το χουν πει και για κάτι άλλο αυτό, δε δοκίμασα).

Ενώ ακόμα η λεχώνα προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της γέννας, ενώ ακόμα η επισκληρίδιος δεν έχει φύγει και τα πόδια είναι μουδιασμένα, οι ίδιοι καλοθελητές σου αποκαλύπτουν την αλήθεια που έκρυβαν τόσο καιρό:
ΤΩΡΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ. Διαβάστε περισσότερα “Πράγματα που αλλάζουν όταν κάνεις παιδί”

Το χόμπι μας

Ποιον κοιτάς έτσι ρε;

“Το βράδυ μην την κοιτάτε απευθείας στα μάτια, για να αποφύγετε να την ερεθίσετε”.

Σοβαρή συμβουλή για μωρό, που ταιριάζει και για δίμετρο, 150κιλο μεθυσμένο μηχανόβιο με τατουάζ “I kill bitches, my mom was the greatest of all” και Σβαστικα με αίματα  σε μπαρ με 2μετρους 150κιλους μεθυσμένους μηχανόβιους στην Αριζόνα.

 

Σ.Ο.Σ – Τα βασικά

Αγαπητοί μας (μέλλοντες και πρόσφατοι κυρίως, οι παλιοί δεν εντυπωσιάζονται) γονείς,

Ένα από τα πρώτα πράγματα που συναντάς στο “γονέϊκο” dark web όταν κάνεις το λάθος να μπεις σε βλογ/φόρουμ/ομάδα με τέτοιο θέμα χωρίς να έχεις πάρει ισχυρά ηρεμιστικά ή/και παραισθησιογόνα για να αντέξεις, είναι τα σχετικά με το πεπτικό σύστημα του νεογνού σου.

Η Μαμά -οσονούπω- Σοφία παλιότερα είχε βρει κάτι διαμάντια όπως αυτό εδώ :

Γι’αυτό και είμαι πολύ προστατευτική με το μωράκι μου και δεν το αφήνω στιγμή κάτω. Πρώτον γιατί μυρίζει ανθόνερο – μέχρι και τα κακάκια του κορίτσια, το ορκίζομαι.

Ok καλή μου, είπαμε , καθένας το σκατό του παστοκύδωνο το έχει, αλλά όχι και έτσι.

Ναι, καταλαβαίνω, αισθανθήκατε έντονα την ανάγκη να πάρετε μια μπετόβεργα επενδεδυμένη με μπετόκαρφα και να αρχίσετε να την κοπανάτε στο κρανίο σας βγάζοντας υπόκωφους μηκυθμούς.

Το πρόβλημα με το γονέϊκο dark web φίλες και φίλοι που έχετε επαφή με την πραγματικότητα λοιπόν, είναι πως δε σας λένε αλήθειες. Σε αντίθεση με εδώ μέσα. Εδώ θα πάρουμε την Αλήθεια, θα τη ντύσουμε με δερμάτινα και καρφιά, θα της κάνουμε τατουάζ ενα αλυσοπρίονο και 2 σκηνές από τον Εξορκιστή στα κωλομέρια και θα τη βάλουμε να σας κοπανάει νυχθημερόν στο ξεράδι μπας και βάλετε μυαλό και δε γίνετε από αυτούς που ξερνάνε ουράνια τόξα καβάλα σε μπέϊμπι μονόκερους όλη μέρα.

Σ.Ο.Σ λοιπόν,  Σκατά – Ούρα – Σάλια το μενού σήμερα Διαβάστε περισσότερα “Σ.Ο.Σ – Τα βασικά”

Γέννησες; Ιδού τα 5 πιο ενοχλητικά πράγματα.

«Pregnant» έγραφε στην οθόνη του τεστ γύρω στις 10 Νοέμβρη του 2018.

Και κάπως έτσι αυτή τη στιγμή ένας γλυκύτατος μπόγος περίπου 5 κιλών και σχεδόν 2 μηνών κοιμάται που-και-που χαμογελώντας σε ένα λίκνο παραδίπλα ενώ εμείς αναμαλλιασμένοι και με κύκλους στα μάτια πίνουμε καφέ (ο μπαμπάς διπλό εσπρέσσο, η μαμά γάλα και μετά ντεκαφεϊνέ φρεντάκι) για να αντέξουμε. Η ώρα είναι 11:51 το πρωί και εγώ ξύπνησα στις 9, οπότε not bad, έχω σκοράρει 9 ώρες ύπνο !

Γεια σου, είμαι ο Μπαμπάς και από δω και πέρα θα σου γράφω για τη ζωή μου με ένα νεογέννητο και τη μαμά του ή με τη μαμά ενός νεογέννητου και το νεογέννητο. Διαβάστε περισσότερα “Γέννησες; Ιδού τα 5 πιο ενοχλητικά πράγματα.”