Τα παππούδια

Και… ας κάνουμε λίγο zoom out την κάμερα από εμάς και το βλαστάρι μας , να πιάσουμε και λίγο την ευρύτερη οικογένεια και συγκεκριμένα τους ανθρώπους που μεγάλωσαν εμάς, μας ντάντεψαν, μας κανάκεψαν, μας έβαλαν ιώδιο στο βαβά και ήταν ψύχραιμοι όταν κλαίγαμε με αναφιλητά, ενώ τώρα κλάνουν παστοκύδωνο με το που το εγγόνι κάνει γκουχ.

ΤΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ Διαβάστε περισσότερα “Τα παππούδια”

Η βάφτιση με το ζόρι – το σατανικό σχέδιο του παππού

via GIPHY

Το παιδί είναι ακόμα αμέριμνο στην κοιλιά μου αλλά σημεία διαφωνίας με τους παππούδες υπάρχουν ήδη – καθόσον εκείνοι σε γέννησαν και ξέρουν καλύτερα. Ως γνωστόν εσύ είσαι μια ματριόσκα κι όταν σε έκαναν, έφτιαξαν επίσης εν δυνάμει και όλους σου του απογόνους οπότε σους σιωπή και σώπαινε αυτοί μιλάνε τώρα.

Όσοι θυμούνται τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα μου όπως το “Η κόρη μου τσιτσίδι“, δεν θα εκπλαγούν με το νέο του σουξέ “Βάφτιση με το ζόρι” το οποίο δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που νομίζετε. Δεν σηκώθηκε δηλαδή κι άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες αν δε βαφτίσουμε τον εγγονό – δεν είναι και το στυλ του αν θυμόμαστε. Απεναντίας, έβαλε το μυαλό του να δουλέψει και το σατανικό του σχέδιο αξίζει ειδικής μνείας σε τούτο το blog. Διαβάστε περισσότερα “Η βάφτιση με το ζόρι – το σατανικό σχέδιο του παππού”